Johan piristyi musta mekko, kun laittoin neonkeltaisen korun kaulaan.
 

Överikoruilla saa niin näppärästi vaikuttamaan homman siltä, että on oikeasti panostanut pukeutumiseen, vaikka olisikin se iänikuinen sama musta mekko + sukkikset -yhdistelmä päällä.

Ps. Liikkiksen puolella pohditaan urheiluvaatteita. Huhut ovat totta, minulla on kuin onkin pari orpoa urheiluvaattetta kaikkien mekkojen keskellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

HeliJ
5/5 | 

Just. En ikinä ostaisi kaupasta tuon väristä korua. Mutta kun nyt näen sen sinun kaulassasi ja tuon mekon kanssa, minun on ehdottomasti saatava se! Ärsyttää, kun itse ei osaa asustaa. Onneksi sinä osaat - kiitos siitä <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013