Mustavalkoisen ilmeen piristää kätevästi pinkillä huulipunalla ja neonkeltaisilla korviksilla. Vanhoissa Plastic Triben korviksissani on kaksi silikonisulkaa, musta ja keltainen. Nyt vaalean tukan kanssa mustakin vihdoin näkyy. Kuvassa sen sijaan ei näy mustavalkoiset beetlejuice-trikooni, mutta koko loppu asu on tosiaan täysin mustavalkoinen. 

Jos ei koe omakseen päästä varpaisiin neonvärejä, aina voi leikkiä pienillä yksityiskohdilla. Minulla on yksi neonkeltainen kaulakoru (H&M) ja sitten nämä korvikset, ehkä maailman helpoimmat asusteet saada vähän meininkiä kokomustiin ja valkoisiin vaatteisiin.

Kommentit (15)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/15 | 

Ensinnäkin kannattaa tahmaistaa otsatukkaa jollain, jolloin se on helpommin kontrolloitavissa. Esimerkiksi hiuspuuterilla tai Klippoteketin kuivashampoolla saa hyvin lisää rakennetta. Koska otsis on melko lyhyt, sitä on vaikeaa käsitellä ilman tuota lisätukea. Sen jälkeen letitys, esim tässä on hyvä ohje, mutta toki aloittaa letin vain ylempää koska otsiskin on lyhyempi :) eli en aloita lettiä korvan yläpuolelta, vaan otsiksen tyvestä ns. sivujakauksen kohdalta. http://www.kissandmakeup.tv/2012/03/hair_how-to_the.html

Mun mielestä toi hiuspuuteri on onnistumisen ydin, näin ainakin itselläni koska olen tumpelo :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Karoliina
3/15 | 

No ethän sä itse kerinnyt edes kommentoimaan, ennen kuin haaremi oli jo tuomassa julki mielipiteitään, ikään kuin olisivat sinun ajatuksiasi. Eikö se koskaan häiritse?

Karoliina
4/15 | 

Jos pinnoite on lähtenyt, niin kyseessä on asiallinen reklamaatio. Käy ihmeessä liikkeessä kysymässä asiasta.

Tanja
6/15 | 

Nelliina antoi opastuksen ensimmäisen lettipostauksen kommenteissa. Oli muuten hyvät ohjeet. :)

Dewenora
9/15 | 

Ihania neonvärejä <3
Voisitko antaa meille osaamattomille vähän vinkkejä, että miten tuon otsiksen letityksen teet?
Oma otsis on pitkälti ylikasvanut ja letin tekeminen ei oikein onnistu, vinkit olisivat siis tarpeen =)
Ja todella hienot lasit! Heijastamattomuuskäsittely häipyi muuten ainakin omista laseistani ensimmäisen puolen vuoden aikana (eikä kannata puhdistaa laseja esim. Fairylla)

Karoliina
10/15 | 

Höpö höpö. Se näkyy livenä ja saa rillit näyttämään halpislaseilta. Plus se vaikuttaa siihen miten hyvin laseilla itse käyttäjä näkee. Ne heijastavat näet myös sisäpuolelta.

Mutta unohdin, että bloggarit on jumalia opetuslapsineen. Pyhää osaamista asiassa kuin asiassa.... NOT.

11/15 | 

Kahvilassa pitää AINA ottaa espressoa, jos ei halua näyttää siltä ettei ole varaa muuhun kuin peruskahviin.

Lolol, mitä väliä sillä on, miltä lasit näyttää kuvissa, jos itse viihty ko. lasit päässä? :D Varsinkin kun livenä tota heijastelua ei huomaa edes itse (ainakaan parin päivän totuttelun jälkeen) saati sitten että siihen kiinnittäisi huomiota kukaan ulkopuolinen.

Laura
13/15 | 

Heippa! En tiiä ootko Members.com:in jäsen, mutta siellä on nyt kamppiksena ihania kreisisukkahousuja! Tulit vaan heti mieleen, kannattaa käydä tsekkaamassa :)

Karoliina
14/15 | 

Pakko kysyä, että etkö ottanut rilleihisi heijastamatontq pintaa? Tosi kovasti kiiltelee nuo linssit. Silmälaseihin pitää AINA ottaa se pinta, että et näytä siltä kuin olisit halvan ikkunalasin takana.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013