Miksi ihmeessä epäilin tämän hameen hankintaa, se on osoittautunut varsin päteväksi ja epäilyttävästä väristään huolimatta erittäin monikäyttöiseksi. Kuvittelin että väri ei sovi mihinkään muihin vaatteisiini mutta sehän sopii melkein kaikkeen.
Oululaiset siellä kuulemma ihmettelevät jo lumisateen keskellä ja nahkatakit ovat jääneet kotiin? Täällä suunnalla on vielä rotsikelit kun sille päälle sattuu, mittari kohoaa reilusti plussan puolelle. Mutta eiköhän se kohta ala talvi meilläkin.

Kommentit (12)

1/12 | 

Heh, joo ei tosiaan täällä (Kuopiossa!) kuljettaisi missään nahkarotsissa. :D Mulla on ollut superpaksu huppari kevyttoppiksen alla ja olen nyyhkinyt koko viikon kylmissäni. Melkein jo eksyin Partioaittaan maailmanlopun parkatakkien äärelle.

Piti ottaa eilen kuvakin joidenkin poikien heitellessä päänsä kokoisia kiviä jäälle. Siinä kunnossa on järvetkin. :)

J
2/12 | 

Ihanasti käy yhteen tuo pinkinvioletti ja t-paidan mintunvihreä :)

Muuten, miksiköhän Meille tulee vauva-postauksesi ei ole enää luettavissa/löydettävissä? :o Se postaus kolahti jotenkin ihan täysillä aikoinaan (en tiennyt raskaudesta silloin mitään) ja palasin lukemaan sen aina silloin tällöin, etenkin nyt olen taas kovasti miettinyt sitä ja liikkuttunut siitä kun itsellä 15+3 <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ihan mielettömän paljon onnea, aina yhtä ihanaa kuulla muiden ilosta <3<3 Olen siirrellyt noita raskautta koskevia postauksia yksityiseksi nyt kun kaikki lukijat ovat ne varmasti jo ehtineet lukea, ettei tähän blogiin enää jatkossa päädytä hakusanoilla raskaus-sitä-ja-tätä koska Vaatehuone ei kuitenkaan sitä aihetta käsittele kuin ihan hitusen sivuten :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

J

Kiitos! :'') <3

Kiitos myös vastauksesta, ymmärtäähän tuon :) Vaikka henk.koht. tuleekin jopa ikävä niitä postauksia <3

piitzi
Liittynyt28.2.2014
3/12 | 

Täällä Oulussa kyl sataa ihan vettä =D Ne lumet on melkeen sulannu jo mitä satoi perjantaina.

JennL
4/12 | 

Juuri tuollainen kirkas liila oli 80-luvun lapsena ehdottomasti lempivärini enkä ole sitä sen jälkeen juuri missään tavannut :)

Janika
7/12 | 

Ei oo Kempeleessäkään enää lunta mutta en kyllä nahkatakki päällä enää kulkisi. Kylymä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012