Se tarvitsee vain mustaa ja kultaa, että näytän kuulemma epäilyttävän siistiltä verrattuna normaaliin mollamaijaolotilaani.


Mekko ja vyö - H&M, ballerinat - Vagabond, käsilaukku - Italian tuliaisia, rannekoru - 2OR+BYYAT.


 Siellä se Näsinneula taas pilkottaa :D olen kyllä niin Tampere että!

Ei sillä että laskisin, mutta enää 18 yötä reissuun iiiiiiik! Tämä on se hetki kun voitte kuvitella aikuisen naisen hyppimässä holtittomasti ympyrää idioottivirne naamalla. Yep, that`s me. Ja samaan aikaan ahdistun jo valmiiksi pakkaamisesta, miten minun muka pitäisi tietää mitä vaatteita haluan käyttää melkein kuukauden! Ehkä otan vaan farkkushortsit, conssit ja T-paidan ja teen asian itselleni helpoksi. Ostan sitten reitin varrelta turistiteeppareita, kuten Vegas Baby! Tai Don`t mess with Texas!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

myohmy
1/18 | 

Vinkkinä pakkaamiseen, että ota pitkät housut ja takki, mutta muuten hellevaatetta ja aurinkorasvaa. Siis kunnon aurinkorasvaa, sitä tarvitsee paljon varsinkin aavikolla kun on 40 astetta lämmintä. Ja Vegas muuten on keskellä aavikkoa. Monet suomalaiset hellevaatteet ovat lisäksi liian paksuja, jos on oikeasti 40 lämmintä. Koko kk käyttövaatteita ei missään nimessä kannata ottaa mukaan. Amerikassa on joka puolella hyviä itsepalvelupesuloita, jossa voi pestä vaatteita. Niissä pesevät paikallisetkin ja he neuvovat kyllä miten koneita käytetään ja useimmilla huoltoasemilla on käteviä minipakkauksia pesuaineita, joita saa ostettua. Muuten kun marketeissa ne ovat 10kg paketteja... Mutta siis pari tuntia ja taas on puhtaat ja kuivat vaatteet matkassa. :) Niin ja koska oletan, että ostat reissusta vaatteita niin sikälikin kannattaa pakkauksessa säilyttää maltti. Tuossa ajassa voi hyvinkin pari kertaa pestä vaatteita mitä tarvii. Niin ja käsimatkatavaroihin kannattaa pakata sellaiset varusteet, että pärjää pari päivää, vaikka laukut hukkuiskin johonkin. Itselläni nimittäin hukkui laukku matkalle kun lensin amerikkaan ja onneksi se löytyi, mutta pärjäsin pari päivää käsitavaroilla. Kuulemma varsinkin pariisin kautta lennettettäessä laukut usein hukkuu.

Heli
2/18 | 

Osta ihmeessä niin paljon vaatteita kuin mahdollista tältä puolen Atlantia. Hinnat on niin paljon pienemmät täällä, että Suomessa käydessä ahdistaa aina. Route 66 varrelle mahtuu isojakin kaupunkeja (?), joissa kannattaa pysähtyä ihan vaan ostareidenkin takia. Bongaa muutama Outlet Mall matkan varrelta, ja löytöjen tekeminen on varmaa!

3/18 | 

Voisin kyllä niin heti tulla varastamaan nuo vacabondin ihanat balleriinat! Noi söpöläiset kyllä pehmentää tuollaista virallisen puoleista asua tosi hyvin. Pitääkin muuten käydä tsekkaamassa sun Edinburgh stoorit uuestaan, kun on ittellä parin päivän päästä sinne matka edessä :)

Chenille
4/18 | 

Nyt täytyy kysyä että onkos mekko vanhakin ostos? Näyttää meinaan malliltaan aikas passelilta ja tuollainen juuri omasta kaapista puuttuisi...

Katja
5/18 | 

Voi ei sulla on noi ihanat ballerinat! Sovitin noita jalkaani mutta perhana ne puristi. Niin ihana malli ja väri <3

Maija
6/18 | 

Hei, me ollaan reissussa vaan kans viikkoa, mutta on ihan hirvee pakkausstressi. En saa pakata paljoa mukaan kun on neljän ihmisen kamat samassa autossa, joten mitä hittoa mää otan mukaan. Argh!

Jennaa
10/18 | 

Siis mää jostain syystä rakastan pakkaamista! Oon aina ihan intopiukeena! :D Mutta tosiaan, kannattaa varmasti pakkailla käytännöllisesti ainakin, ite oon saanu oppia kantapään kautta että mitä tahansa rimpsuja ei oikeesti kannata ottaa mukaan.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011