Sellainen hauska sivuvaikutus tällä neulomisharjoittelulla on ollut, että syynään nykyään kaupan neuleita ihan uusin silmin. Eli pohdin miten mikäkin kuvio on tehty. Totuus varmasti on, että suurin osa valmistetaan koneellisesti, mutta on silti hauskaa miettiä tekniikkoja kuinka voisi neuleen x toteuttaa. 

Tämä julmetun hieno kirppislöytöni on Ivana Helsingin This is for you Gram -mallistosta. Kyseinen mallisto on ikisuosikkini, olen sen varmaan aika useasti maininnut täällä blogissakin. Jättimäiset puhvihihat olisi varmasti helppo toteuttaa neulomalla, mutta tuohon kirjoneuleeseen en nykykokemukseni perusteella ihan lähtisi :,D

Tämä neule kuitenkin osoittaa, että kirjoneulekuvioiden ei tarvitse olla perinteisiä tai edes toistuvia, vaan mielikuvitusta sopii käyttää. Minulla on ihan kauhea hinku suunnitella oma kirjoneuleasia, vaikkapa nyt lapaset tai säärystimet, mutta en mitenkään haluaisi alkaa neulomaan niitä itse :D mutta ei auta, ehkä tämä jumppa tekee minusta kärsivällisemmän ihmisen. Tai sitten ei. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kannattaa tutustua silmukoiden jäljittelyyn jos mielii tehdä tämänkaltaisia kirjoneuleita. Varsinaisessa kirjoneuleessa kun langanjuoksut eivät saa olla kovin pitkiä. Silmukoita jäljittelemällä taas voi "piirtää" vaikka mitä kuvioita!

Tässä esimerkiksi ohjevideo: https://www.garnstudio.com/video.php?id=40&lang=fi

Kannattaa muuten tutustua tuohon sivustoon. Heillä on paitsi ohjeita, myös hyviä tekniikkaohjeita ja mallitietokanta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010