Terkut Nykistä, saavuin juuri äsken perille ja megalomaanisen pitkän passijonon jälkeen selviydyin hotellille. Aivan mielettömän ihana taxikuski ehti matkalla selostaa kunnon turistioppaan lailla kaiken mahdollisen Men in Black -elokuvan kuvauspaikoista aina Kummisedän hautapaikkaan :D Suomessa kello on vissiin jotain ysin ylitse, täällä se on kolme päivällä, olen lievästi sanottuna pihalla. Ilmeisesti sisäinen kelloni sanoo, että nyt pitäisi mennä nukkumaan, mutta aurinko paistaa ja käyn muutenkin ihan ylikierroksilla joten eikun ulos. Aika hienoa lähteä kaupungille, kun en tiedä missä olen tai mihin oikeastaan edes haluan mennä, mutta ehkä haahuilu päämäärättömästi Manhattanilla sopii tähän olotilaan paremmin kuin MET.

Näkymä kun astuin hotellihuoneeseen:


u8

u8

Kuinka moni veikkaisi seuraavaa metallikasaa suihkuverhoksi...


u7

u7

Lähetti toi juuri ovelle kasan Versace for H&M paketteja, joihin on kääritty kutsut ja muuta infoa. Että rakastan tälläisiä pieniä yksityiskohtia :)


u9

u9

Nyt ulos, palataan illalla!

Kommentit (13)

4/13 | 

Olen ihan julmetun kateellinen!! :) Mahtava huone! Hieman eri luokkaa kuin missä itse olen Nycin reissulla yöni viettänyt :D

Talvikettu
9/13 | 

Oijoi olen todella kateellinen! Mutta ehkä eniten siitä, ettei minulla tule olemaan edes mahdollisuutta matkustaa new yorkiin koska olen niin pökkelöpohojanmaalainen :/

j
10/13 | 

New York <3

Muista nyt hyppelehtiä korkeissa koroissa siellä Manhattanilla kuin Carrie ainakin :))

Prunella
11/13 | 

Ah tahtoo tahtoo myös! Sekä nykkiin että joskus jonkinmoisena kutsuvieraana jonnekin ihanaan tapahtumaan. Olen kade, mutta myös toosi iloinen sun puolesta! Ja saadaanpa me hyvät raportit taas niinkun Pariisiista viimeksi. :)

Niinaani
13/13 | 

Moi, kertoisitko mikä tuo hotelli oli? Olemme menossa maaliskuussa Nykiin ja hotelli on vielä haussa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011