Hotellimme nurkilla Chelseassa on kolme asiaa, jotka New Yorkin matkalaisen kannattaa käydä katsastamassa. The High Line on vanhojen kiskojen päälle rakennettu puistoalue, joka ulottuu 10th Streetiltä 30th Streetille asti. Kaupungin yllä kulkevalta promenadilta on hienot näköalat River Hudsonille ja välillä jopa Vapaudenpatsaalle asti (16th Streetin kohdalla) joten nyt minäkin voin sanoa nähneeni soihdunkantajan. Ja toisella puolella on näkymät kaupungille.


a14

a14


a15

a15


a10

a10

Satuin vahingossa Law & Order -kuvauspaikalle.


a16

a16

Toinen Chelsean nähtävyys on Chelsea Market (9th Ave / 16th street) eli paikallinen kauppahalli. Kauppahalli nimenä ei nyt varsinaisesti tee oikeutta vanhalle 1800-luvun keksitehtaalle, sitä kuvataankin ennemmin kulinaristin keitaaksi. Metallihohtoisilla industrialtyylisillä käytävillä riittää nähtävää, vaikka ei olisi nälkäkään.


a7

a7


a6

a6

Ja se nälkä kyllä tulee, kun kurkistelee sisään pikkuliikkeisiin.


a4

a4


a5

a5


a8

a8

The High Linen ja Chelsea Marketin jälkeen voi ottaa suunnan pari korttelia eteenpäin, 7th Avenuen kohdalta 17th Streetillä alkaa vintagekauppakatu. Kävin katsastamassa kalusteita ja vaatteita myyvät The Housing Worksin ja Angel Street Thrift Shopin, joissa oli tarjolla mm. Givenchyn jakkua 40 eurolla. Valikoimat ovat kuitenkin mielestäni melko suppeita eli Suomessa olen tottunut suurempaan valikoimaan. Toisaalta melkoisia designerhelmiäkin saattaa löytyä, joten en uskaltaisi ehkä jättää välistäkään. Katupätkällä on muitakin antiikkiliikkeitä ja vintagekauppoja, joten kannattaa tsekata ne samalla.


a2

a2


a9

a9


a3

a3


a13

a13


a11

a11


a12

a12

Hauska harrastus New Yorkissa on myös julkkisbongaus. Tommy Hilfigerin kohdalla jouduin raksuttamaan muutaman sekunnin että kuka herra nyt olikaan, mutta Jedwardin sähköjäniskaksosista ei voinut erehtyä sitten millään. Koluttiin samoja kenkäkauppoja ja en tiedä kuinka paljon Batterya noiden kahden duracellin käynnissä pysymiseen tarvitaan, mutta hengästyin pelkästä näkemisestä.


a19

a19


a17

a17


a1

a1


a18

a18

Tänään on vihdoin The night eli Versace for H&M -muotinäytös, bileet ja livenä on luvassa freakin PRINCE!!! Ihanaaupeetamahtavaa!! Varoitan jo valmiiksi siitä valokuvatulvasta, mikä huomenna on luvassa. Edit: oi kuinka mahtavaa, nyt se kamera sitten lakosi lopullisesti *kiroilua*...! Varautukaa pokkarikuvien tulvaan hemmetti sentään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

1/14 | 

Aluks meinasin kommentoida et "ahahahaa... noi punatakkiset on ihan ku ne jedwardmikälie" KESTI PIENEN HETKEN TAJUTA :D

bert
5/14 | 

Niiiijjust! :D Rumi Neely ja Bryanboy piti googlettaa, Hilfigeristä olin silleen että "cool", mutta kun Jedwardiin asti päästiin niin reaktio on että EEEEEEEE IIIIIIIIIIII kade kade kade kade kade :D

7/14 | 

ME VAADIMME IHAN VITULLISEN MÄÄRÄN KUVIA!! EI VOI OLLA LIIKAA, KAIKKI VAAN TÄNNE!

<3 pidä superhauskaa!

maam
10/14 | 

Hei olen ihan hirmu iso SVU-fani, ihan kun en valmiiksi olis suomalaiseen tapaan kateellinen sun reissusta mut nyt tuli viimenen tippa :D

Suvi
12/14 | 

Voi että, täytyy tihrustaa Law &Orderin SVU:ta jos siellä vilahtais meidän kaikkien rakastama Nelliina. :)

(Vähän kyllä kade, tiiviisti kun sarjaa seuraan)

Elisa
13/14 | 

Hei!

Oli pakko tulla kommentoimaan kun katselin näitä matkakuviasi, aivan mahtavasti olet saanut vangittua kaupungin kuviksi. Pitää oikein ihmetellä. Usein näkee New Yorkin kuvissa pelkkiä isoja taloja, piste. Sinä olet kuvannut vähän kaikkea, tykkään tuon tyyppisistä matkakuvista, varsingin kaupunki kohteista. Niistä välittyy tunnelma aivan erilailla. Tuliko räpsittyä paljon kuvia? Olisiko sinulla jotakin matkavinkkejä New Yorkkiin suuntaaville, pitääkö kaupungissa viettää muutama viikko että saa jotakin irti vai riittääkö lyhyempi aika? Miten kulkeminen onnistui muutenkuin jalkaisin? Olen ehdottomasti ajatellut jossakin kohtaa elämääni suunnata Jenkkeihin ja New Yorkkiin, joten olisi kiva kuulla joitakin vinkkejä näistä jutuista,

Blogisi on kiinnostava ja matkustelet paljon, joten ne jutut kiinnostavat minua eniten. Matkailuhulluna on kiva lukea sellaisen "tutun" bloggaajan matkoista, sillä olen jo muutaman vuoden blogiasi seurannut.

Tekstisi ovat mielestäni hyvin kirjoitettuja ja niistä välittyy se että olet aikuinen nainen. Minkälaisella kameralla muuten kuvailet?

Ihanaa kun kierrät maailmaa miehesi ja blogisi kanssa, on tärkeää nähdä muutakin kuin koto suomi. Itse olen päässyt vielä aivan liian vähän matkustamaan, mutta kunhan rahaa alkaa tulemaan enemmän, niin eiköhän sekin asia korjaannu :)

Jatka samaan malliin, niinkuin varmasti tiedätkin suurien lukijamäärien vuoksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012