Viitat ovat syyspukeutumisen aatelia. Vielä ei tarvita toppatakkia, mutta jotain lämmikettä kuitenkin. Tämä musta villakangasviitta on Ivana Helsingin This is for you Gram -mallistosta, ja se on second hand löytö. Tuo kyseinen mallisto on yksi suosikeistani Ivana Helsingin osalta, sillä vaatteet olivat sopivasti omituisia mutta samalla äärettömän kauniita. 

Ei takerruta siihen, että kuvakulma on vähän epämääräinen, sillä hameenhelmat eivät juuri tuossa otoksessa näy helman alta lainkaan :,D

Työkaverini totesi viitan nähtyään, että olen kuin suoraan Harry Potterista tänään. Käy. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Hieno! Teitkö siitä yhdestä muistaakseni nahkaa olleesta viitasta jotain vai laitoitko kiertoon?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010