...well not weird, just not you.

Työkaverin mielipide meitsin asusta tältä aamulta, ei kuulemma meinannut tajuta että se olin minä. Eli kerrankin näytin siltä kuin suurin osa ikäisistäni perusunivormussa (farkut&teeppari), enkä 50v. kotirouvalta mekoissani :D


Vanhat Please-jeansit paljastivat tänään niitä jalkaan kiskoessa pienoisen roller derby -ongelman. Nimittäin sen, että toinen reiteni on ympärysmitaltaan suurempi kuin toinen. Ihan kiva että haba kasvaa, mutta roller derbyn ei-niin-kiva -vaikutus on sen toispuoleisuus. Tarkoittaa sitä, että toinen housunpuntti on tiukempi kuin toinen!!! Olisikohan aika alkaa tehdä yhden jalan kyykkyjä tuolla toisella jalalla, jos vaikka saisi senkin kasvamaan.Mitäs mieltä olette, oliko niin kummallinen asu, ettei minua meinaa tunnistaa?

Kommentit (22)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/22 | 

mä oon vielä kesäisessä teepparivaiheessa, ei ole vielä tarpeeksi kylmä neuleille :D

Työkaverini ovat tottuneet kohdallani vaikka minkälaisiin virityksiin (ja tietävät kyllä blogista). Menee pitkälti niin, että jos tulisin töihin puolen metrin paljettihökötys päässä niin sitä ei kommentoi kukaan (on kuulemma ihan perusjuttu mulle...) mutta sit jos tuun ns. tavallisissa vaatteissa niin saan kommenttia että woaaaah sä näytät omituiselta :D

Mua ei sinällään muiden kommentit vaatteistani hetkauta, oon vaan aina rakastanut pukeutumista, kenkiä, meikkejä, ihan sitä koko hässäkkää, ja vaikka olisin maailman viimeisin ihminen, käyttäisin silti mekkoja ja korkoja omaksi ilokseni :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katriina
7/22 | 

Heh-hee, vähän kolahti, tunnetko monta mekkoihin pukeutuvaa 50-vuotiasta kotirouvaa? Vai pitikö olla 50-luvun kotirouva? ;)
Mä oon 51, mutten kotirouva, ja farkut (vaikkakin ehjät) on mulle paljon tyypillisempi asu kuin mekko. Stereotypiat ei koskaan pidä paikkaansa. :)
Pointtini oikeastaan se, että eihän pukeutuminen ole kiinni iästä vaan siitä missä viihtyy ja mikä on oma tyyli. Joskus sitä omaa tyyliä on kiva rikkoakin, sulle käy farkut oikein hyvin!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

se oli nimenomaan elokuvamainen stereotypiaheitto, vaikea nähdä että nykyaikana enää kukaan kotirouva näyttää perinteiseltä "kotirouvalta" :) Ja nimenomaan pukeutuminen ei ole iästä kiinni, vitsi kun ihmiset tajuaisivat tämän laajemmin, eivätkä yrittäisi pusertaa kaikkia perinteisiin pukeutumismuotteihin, missä teininä pitää näyttää tietyltä, kolmekymppisenä tietyltä ja niin edelleen. Kaikilla on vapaus pukeutua miten haluaa, eikä siinä ole muilla nokankoputtamista. Minä ainakin aion olla nyt ja mummona just sen näköinen kuin itse haluan, ja ympäristö saa sitten paheksua parhaan taitonsa mukaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katriina

Just niin! Esimerkiksi telkkarin muuttumisjutuissa ärsyttääkin se, kun tietyn ikäiset naiset puetaan aina samaan "ikään sopivaan" tapaan välittämättä ollenkaan ihmisen omasta tyylistä.
Mä luulen, että mulla on farkut ysikymppisenäkin. Jos joku paheksuu, näytän keskaria. :)

Teri
9/22 | 

vähän OT-kysymys, mutta miksi roller derbyssä vain toinen puoli kasvaa? Kiva asu! :)

10/22 | 

Oo, ihana huivi! Ehkä tämän kokonaisuuden olisi tunnistanut Sakun päällä paremmin. ;D Btw, sinun pituutesi ja hoikkuutesi korostuu ihan eri tavalla farkuissa. Muistan silloin n. miljoona vuotta sitten, kun minulle selvisi, että itseäni nuoremmalta vaikuttanut pikkuinen mekkotyttö olikin minua x vuotta vanhempi ja parikymmentä senttiä pidempi. :D Niin ne kuvat hämää.

laura
12/22 | 

No ei mun mielestä kovin erikoista. Toisin kuin se Olivian juttu, missä sulle oli tehty erilaisia tyylejä.

Minusta sun asut tässä blogissa on joko hame/mekko, legginsit tai farkut ja farkut aina tuohon ns. teinityyliin. Esim. farkut, tiukka kauluspaita ja korkkarit olisi ollut erikoisempi! :)

myohmy
15/22 | 

Minä olen neule ja farkut ihmisiä. Mielestäni se on se aikuisempi, fiinimpi ja myös syksyisempi versio. :) Mietin muuten, että kommentoiko sun työkaverit joka päivä sun pukeutumista? Kommentoiko ne siksi että olet muotibloggari vai oletko muotibloggari siksi, että sun asuja ja asusteita kommentoidaan? To be or not to be... What was the question? Ehkä minua vain harmittaa kun kukaan ei ikinä kommentoi mun pukeutumisesta mitään. Vaikka päälläni olisi jätesäkki, ihan sama.

17/22 | 

Ymmärrän sinua hyvin, itsekin olen enemmän mekkotyttö. Olen tietoisesti hakenut tänä vuonna housuja, jotka ovat mieluisia ja olen luopunut ajatuksesta että minulla on liian iso takamus housuja varten, haha. Tykkään edelleen mekoista, mielestäni ne ovat ihanan naisellisia ja pukeudun yleensä töissä mekkoihin, mutta nykyään minulla on ainakin kerran viikossa housut päällä.
Näytät todella hyvältä myös housuissa!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013