Munanmaalauskisat töissä, oi oi! Tälläinen nypertäjä on ihan onnessaan kun pääsee koneen hakkaamisen lomassa tekemään jotain ihan muuta, kuten piirtelemään hirviöpariskuntaa pääsiäismuna wnb palleroihin. 

Niistä tuli ihan minun näköisiäni, riemuidiootti ja Gaultier-suukkosuu. Hmmm... kuinkahan minut huolittaisiin vetämään askartelupajaa tarhaikäisille... no mutta eikö nuo ole aika sympaattisia kavereita kuitenkin?

Ps. 2 VIIKON TALVILOMA ALKO NY! Ah! Fiilis ja ilme on pitkälti sama kuin tuolla herrasmunalla.

Kommentit (8)

6/8 | 

Hih, miten mainio pari. Hauska ideakin, tarviipa laittaa korvan taakse. :)

Kommentoimaan tulin oikeastaan bongattuani Areenasta dokumenttisarjan Kiehtova maailma: Amerikan valtatie 66 (ehkä joku jo ehtinyt vinkatakin). Töllöstä tulee tiistaisin, mutta ensimmäinen jakso on vielä nähtävissä Areenassa.

8/8 | 

Niinan munat :DDD Sun huumori on kyllä justiin semmosta, että oikeen harmittaa etten tunne sua henk.koht. :D Ja miksi kaikilla tuntuu olevan joku ihmeen talviloma?! Kaikilla paitsi mulla nyyh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011