Viime viikon lemppariasuni oli punainen 40-luvun (repro) Hellbunnyn mekko ja mustat Asoksen nilkkaremmikorkkarit. Vastoin kaikkia perinteisiä pukeutumisoppaita, tunnen oloni nilkkaremmikengissä poikkeuksetta sirommaksi kuin yleensä.

Nilkkaremmien ja muiden poikkilinjojen sanotaan aina katkaisevan säärien linjan, niin että ne paksuntavat jalkoja. Itse en ole koskaan kokenut näin, vaan päinvastoin. Sama juttu vaakaraidallisten vaatteiden kanssa. Vaatteissa tärkeintä on hyvä istuvuus ja leikkaus, ei niinkään kuvio. 

Ja toisaalta vielä se, että ohuet tai paksut nilkat, mitä väliä, kunhan itse viihtyy kengissään :)

Kuljin melkein koko kesälomani aika kyseenalaisissa rönttövaatteissa, kun mylläsin puutarhassa ja muissa vastaavissa hommissa. Tämä vähän naisellisempi kokonaisuus oli oikein tervetullutta vaihtelua ja herätys siihen, että nyt pitää taas alkaa liikkumaan ihmistenilmoilla ja unohtaa metsänpeikkolook. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010