Käärmekuosi on asia, josta itselleni tulee ensimmäisenä mieleen vuosituhannen vaihteen erittäin kyseenalainen kenkämuoti. Naurattaa jokseenkin paljon, kun mietin punaisia sukkavartisia käärmekuosisia saappaitani tuolta ajalta. Joissa oli tylppä neliökärki! Saappaat jäivät minun osaltani millenniumin tienoille, mutta käärmekuosi sen sijaan ei. 

En ostanut alkusyksyn Islannin reissulta juuri muuta kuin paikallista villaa ja mausteita (mustaa suolaa!). Poikkeuksena kuitenkin tämä harmaa mekko. Väljä nilkkapituinen mekko on oikeastaan parhaimmillaan "takkina". Se on kuin kimono, mutta ilman kimonohihoja. Loipake? Mutta tätä voi tietysti käyttää myös mekkona, kuten se ehkä on tarkoitettu. (Mallinuken ylle se oli puettu takkina.)

Se on muuten jokseenkin harvinaista, että tähän varteen löytyy nilkkapituista yhtään mitään! Ehkä tämä siksi oli jäänyt rekkiin, että kenelle tahansa keskivertopituiselle siinä olisi laahus :D

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010