Sain postissa yllärinä aivan älyttömän kivan nimpparilahjan ja vieläpä lukijalta! Punainen kaulaliina on itse huovutettu ja tekijä ajatteli sen olevan minun näköiseni. Jaa että onko! Kattokaa nyt miten upea punainen:


m1

m1


m2

m2

Huivin saa vieläpä sidottua hauskasti rusetille, me loves. Ja se on tosi lämmin, tuli testattua tänään Viialacityn kylmyydessä. Sain paketin mukana kortin, jossa kiitettiin inspiraatiosta ja positiivisuudesta. Kiitos mielettömän paljon myös itsellesi Tuija, kestohymy täällä moi. Minulla on niin parhaat lukijat :)  Ja arvostan sitä todella paljon, että olette mukana tämän blogin matkassa *hali*

Ihanaa nimipäivää kaikille kaimoilleni ja muille  päivänsankareille!

Kommentit (16)

netta
1/16 | 

Hyvää nimipäivää!!

Kyselin jo tuolla aiemmin noista sun sormuksista, että mistä olette ne ostaneet? Ne on niin nätit :) Yksinkertainen on kaunista. Onko ne valkokultaa vai hopeaa? Munkin pitäisi nyt hankkia sormukset kihlatun kanssa, mutta en vaan osaa päättää kumpi on parempi, hopea vai valkokulta... Valkokulta olisi kai kestävämpi, mutta toisaalta paljon, paljon kalliimpi. Vaikeita valintoja nämä :)

3/16 | 

Hyvää nimipäivää!! Yksi toinen nimpparisankari ilmottautuu täällä :D

Mua ei kukaan oikeen muistanu paitsi mummu )::

Toi huivi on ihana (::

Miu
6/16 | 

Oi että ihana! Lämmitti varmaa sydäntäkin kaulan lisäksi! Ite olisin niin otettu :)

Hyvää nimpparia! Jos me ollaan parhaita lukijoita, niin ite oot paras bloggari! ;)

Tuulia
7/16 | 

Myöhästyneet nimpparionnittelut ! Olen kärsinyt pitkään pahasta masennuksesta, mutta aina kun luen blogiasi, parantaa se oloani.

Kiitos ja kestohalit siis sulle <3

Maija
8/16 | 

Oho, unohtui. Mutta myöhästyneet nimpparionnittelut muru!! <3

Pitäis taas nähdä joku päivä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011