Alkaa olla lievästi sanoen voittajan tunnelmat kun tavarat on siirretty veks Tampereelta ja sijoitettu suht paikoilleen taloon. Tottakai näky on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kuri&järjestys, eli duuni jatkuu, mutta pääasia että huonekalut ovat oikeassa osoitteessa. Huomenna vielä loppusiivous Amurissa, avainten luovutus ja that`s it.

Fiiliksissä:


Superfiiliksiä aiheuttaa myös seuraava kapistus. Piti elää yli kolmekymppiseksi että sai vihdoin tiskikoneen mahtumaan elämäänsä. Ei koskaan enää ahtaita keittiöitä. Olen viilettänyt meidän keittiössä onneasta soikeana kokkaamassa jo ties mitä, olen täysin huumaantunut tästä kaikesta pöytätilasta! Meidän Amurin asunnossa oli kokkaukseen sopivaa pöytäpätkää n. 50cm, niin että joka kerta kun tarvitsi kaksi kulhoa rinnakkain, piti viritellä tiskialtaan päälle joku extrataso. Kiitos hei hei niille viritelmille.


Nöpö on viettänyt aikaansa äidilläni muuton ajan, ettei se joudu liikaa stressaamaan härdellin keskellä, eikä livistä ulko-ovesta vahingossa. Tänään haettiin katti kotiin ja portaiden juoksemisen lomassa se on ihmetellyt silmät pyöreänä ihan jokaista nurkkaa ja tasoa. Vasta nyt, monen tunnin nuuskuttelun jälkeen, se malttoi käydä nukkumaan tuttuun tuoliinsa ja vetelee kyllä niin sikeästi unta että mahtoi olla jännä päivä. Sitä sanotaan, että kissat kiintyvät paikkoihin, mutta saas nähdä. Luulisi että tämä kaksikerroksinen suuri kiipeilyteline ikkunanäkymineen lintuja täynnä olevalle pihalle kelpaisi paremmin kuin hienosti.


Seuraavaksi luvassa:


Oh joy. Toivottavasti teillä on ollut kiva pääsiäinen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

1/17 | 

Onpa hauska seurata teidän taloprojektinne etenemistä täällä ja Pätsiniemen puolella, etenkin kun itse pohdin samantyyppisiä asioita tällä hetkellä.

Meillä on myös alkamassa remontti kesäkuussa, ja suunnittelu alkaa olla loppusuoralla. Kohteena on talovanhus meilläkin, mutta hieman erityylinen: keskustakaksio 1900-luvun alusta. Jonkin verran on tullut viime aikoina kirjoiteltua värivalinnoista ynnä muista bloginkin puolelle:
http://rauhaajarakkautta.blogspot.fi

Laskettu aika on meillä itse asiassa tänään, eli sikälikin samassa veneessä ollaan :) Siihen liittyen sain muuten kaveriltani "sisustusvinkin" myöhempiä aikoja varten: kaikki koriste-esineet ja sen sellaiset kannattaa sijoittaa reilun metrin korkeuteen. Sillä tavalla kuulemma säästää omia hermoja eikä tarvitse ihan niin paljon kieltää lasta.

Joka tapauksessa onnea uuteen kotiin ja loppuodotukseen!

Minttu
3/17 | 

Tiskikone astui elämääni myös vähän vajaa kolmekymppisenä n. 2,5 vuotta sitten ja JOKA päivä vieläkin mietin kuinka mahtavasta laitteesta on kyse ja kunnioitan sitä kapistusta..helpottaa niin paljon kun sen avulla saa keittiön heti siistiksi ja tiskaamiseen menevän ajan saa käytettyä muuhun. Teilläkin tosi hyvä juttu kun vauvelikin tulee :)

5/17 | 

I feel you! Mä kans intoilin ihan täysillä kun tässä nykyisessä kodissa on astianpesukone vaikka mä en sitä heti uskaltanut edes ottaa käyttöön mutta kun otin niin intoilin siitä paljon. On tuosta vekottimesta niin paljon iloa ja hyötyä. :) Ai niin, onnea uuteen kotiin!

7/17 | 

Muutin juuri tammikuun alussa uuteen kotiin. Se fiilison ihana, kun on saanut kaiken siirrettyä ja voi alkaa järjestellä uutta kotia! Onnea uuteen kotiin :)

10/17 | 

Kuvasta päätellen on vähän hölmistynyt hän, nyt :)

Mutta kuvauksen perusteella eiköhän se siitä kaaliin mee, kun huonekalut on tuttuja ja niissä omaa hajua.

Onnea uutiin kotiin!

Lili
11/17 | 

:D:D varsin hämmentyneen näköinen mössykkä <3 nöpö siis ! mulla kissa on muuttanu mukana moneen otteeseen ja sopeutumiseen auttaa kummasti tutut tavarat ja niiden hajut. plus ylimääräinen annos kissojen juustonaksuja.

Teija
13/17 | 

Aivan mainio tuo Nöpön ilme, ihan paras :) Ja onnea uuteen ihanaan kotiin! Täälläkin on muuttovaihe meneillään, tosin tässä samalla kotimaakin vaihtui :)

15/17 | 

Teillä tais auttaa Nöpöä sopeutumaan se,että käytitte sitä talolla etukäteen. Muutenkin vaikuttaa aika stressaamattomalta tyypiltä ^_^

Meillä sairastuttiin oikein kovasti viikoksi kun muutettiin vaikka vaan kerrostalosta toiseen, mutta jotain liian jännää oli ja kissa stressaantui likkaa :/

Peukkua keittiön laskutasolle! Meillä arkkupakastimen kansi on kokenut kovia koska on toiminut laskuaslustana.

Railakas
16/17 | 

Vinkit tiskikoneen täyttämiseen: aterimet likaiset puolet ylöspäin koriin. Isot leikkuuveitset ylhäälläolevaan "muovihyllyyn"koska vaurioittavat terillään astioille tarkoitettujen lankakorien pintaa. Lopulta rikkoontuvat ja ruostuvat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011