Taitaa jäädä tämä asukuvien napsiminen vähän minimiin nyt, koska luonnonvaloa ei ole tarjolla ja ihan ei studio-olosuhteita eikä välineistöä kotoa löydy. Mutta halusin siitä huolimatta kuvata hassahtaneen sihteerilookkini, koska viihdyin siinä harvinaisen hyvin. Kitisen aina että näytän kissankarvaiselta räjähtäneeltä mollamaijalta siinä missä kanssakulkijani tuntuvat olevan täydellisen sliipattuina kuosissa, mutta sitten kuitenkin viihdyn parhaiten tällaisena pörröisenä. Ei tarvitse istua suorassa, kun olemus ei sitä edellytä :D
k2marras13

k2marras13k1marras13

k1marras13

Kyllä, vaihdoin laukkua ja heti on kaikki hukassa :D Siinä Jacobsin mustassa arkilaukussani on äärettömän näppärä vetskaritasku läpässä, jonne humpsautan aina kaikki avaimet. Tässä punaisessa taas on yhteensä 4 eri vetoketjutaskua ja sisäosastokin on jaettu kahteen, eli avaimien katoamistodennäköisyys nousee melkoisesti.

PS. LUNTA! Kääk!

Kommentit (20)

Marie
2/20 | 

Heips, oletko miettinyt jonkinlaista bag-in-bag organizer-sisälaukkua? Näissä on yleensä monta erilaista taskua pikkuesineille eikä laukkua vaihtaessa tarvitse kuin nostaa itse pikkulaukku laukusta toiseen. Itse kannan aina mielettömästi tavaraa mukana ja sitten se joku pikkujuttu joko unohtuu tai hukkuu laukun pohjalle. Näitä bag-in-bag -laukkuja löytyy ihan nahkaisina versioina mutta myös parilla eurolla Ebaysta. Jotkut käyttää myös esimerkiksi toilettilaukkua kyseiseen tarkoitukseen.
Nimim. viisi eri avainnippua :)

fg
3/20 | 

Oot aivan ihanan näköinen tuossa viimesessä kuvassa! Enemmän vaan suoraan edestä kuvattuja kehiin, oot tosi kaunis :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

whaaaat olen maannut 3 viikkoa perssiilläni liikkumatta milliäkään, joten en kyllä varmasti ole päässyt laihtumaan, näköharhoja teillä :D mutta noin ylipäänsä, hiilarien rajoittaminen on minun kohdallani ihan ehdottomasti paras ja toimivin tapa kontrolloida painoani, koska tällaiselta hampurilashiireltä se saattaa todistettavasti karata vähän lapasesta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

elel
6/20 | 

Moikka! Osaatko sanoa mistä johtuu, että Bloglovin heittää monesti listalleni blogipostauksia monilta muiltakin Olivian sivuilta, vaikka Vaatehuone on ainoa, mitä seuraan? Ei mikään maailmaa kaatava virhe, mutta vähän turhauttava kuitenkin :/

maya
9/20 | 

Toi jakku/bolero/neuletakkimikäikinä, mistä se on? Hassahtanut sihteeriook on mun normilook, ja tuo toimii siinä selkeästi hurjan hyvin! :D tuli muuten kuvia katsellessa sellainen fiilis, että ootkohan hoikistunut edelleen? Ja jos, niin miten sen oikein teet, ollaan samaa ikäluokkaa, ja musta tuntuu et mun aineenvaihdunta on ikiunessa, syömisestä & liikkumisesta huolimatta...

Riia
10/20 | 

OOn viime aikoina huomannu, miten monessa blogissa tuskastellaan valon vähyyttä valokuvatessa, mutta ei se nyt oikeesti kovin suuri ongelma ole. Ainakaan jos sattuu omistamaan järkkärin (Joka taitaa olla nykyään yleisempi kuin pikku pokkari). Aika edullisesti saa lisävaloa irtosalamalla, esim. Nikon SB-400, n.99€ tai SIGMA EF-610 DG ST n. 179€. Tässä vaan pari esimerkkiä, sillä eri hintaisia laitteita on paljon tarjolla. Salamalaitteita löytyy myös käytettynä esim.Rajalalta. Kuviin saa ihanan pehmeän valon, ilman kovia varjoja, kun salamalaitteen pään kääntää kuvatessa niin, että valo heijastuu katon tai seinän kautta, eikä läväytä sitä suoraan kasvoihin.

11/20 | 

Hei mitä ihmettä?! Ei sulla ole hätää, tosi hyvä kuva tämäkin. Minusta vallan mainiosti voit tuollaisessa valossa ottaa kuvia, mä en ainakaan huomaa hämäryyttä??
'
Itsellä kyllä pahoja robleemia, kun kamera on huono eikä erillissalamaa ole. Tänään oli vaihteeksi hyvä kuvaussää ja kaikenlisäksi mulla vapaa. Outo sattumus.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012