Mites toi ilme taas kerran :D
Nöpö, julma vahtikissa!

Katilla on ollut koko viikonlopun ihme hellyyskohtauksia minua kohtaan, tunkee syliin ja viereen koko ajan. Ehkä se aistii omistajansa mustan mielialan. Toisaalta valoa tunnelissa sikäli, että pystyn hiihtämään jalkatuen kanssa hitaasti eteenpäin niin, että lasken jo vähän painoa kipeän koiven päälle. Hurraa! Elän toivossa että huomenna ei kepittelyä... toivossa on hyvä elää (sano lapamato).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Mi
1/10 | 

Hahaha!! Ajattelin jo että sä oot kyllä supermimmi jos kerran hiihtämässä oot ollut :D
Seuraan kyl liikkistäkin, että ehkä tää johtui siitä.

Voi blondius taas :)

Mimmuli
5/10 | 

Nöpö hoitaa! <3
Kissa aistii jotenkin omistajan olevan kipeä, ja vielä oikean kohdankin. Kissan kehräyksen taajuuden on tutkittu auttavan esim. luunmurtumien parantumisessa.

Oma otukseni on nyt nukkunut monta yötä aivan kiinni kainalossani, kun minulla on flunssa ja keuhkoputkentulehdus. Jos olen migreenin kourissa, niin hyvä ettei naamalle tule nukkumaan. <3

8/10 | 

Voi Nöpöä <3 Kyllä se vaan on niin että elukat ymmärtää jos emännällä mättää. Meillä kissa tuli aina ihan iholle, naamalle oikeastaan jos olin surullinen. Koira tekee nykyään ihan samaa. Tunkee pään syliin :)

9/10 | 

Oijjoi. Meillä on keppimenot kanssa, miehellä 5 viikkoa takana kepittelyä ja vähintään 4 vielä edessä. Meillä kissat pelkäävät keppejä, mikä on kyllä ihan hyvä etteivät pyöri jaloissa ja loukkaa itseään.
Tsemppiä ja parane pian!

10/10 | 

Pelottava Nöpö kuvassa! Jösses!
Seuraavassa kuvassa on ihan varmasti kamera vinossa ja blurrikuva, kun Nöpö on vähän näyttänyt tassun mahtia!

Mun karvanaamat on olleet sairastellessa ihan korvaamaton apu. Keppiköpöttelen jo "kroonisesti" ja samaa kroonisuutta on havaittavissa siinä, miten särkyjen yltyessä kissa tulee iholle. Yksi olisi kokoajan nahkakontaktissa jos mahdollista. Telkkaria katsoessa se on kainalossa ja tietokoneella ollessa se on tuossa pohkeiden välissä. Se nuolee myös välillä jalkoja ja tassuttaa terveen jalan päällä.

Ehdottomasti parasta on nuo elikot. Jo niiden pöljäilystä ja leikistä saa virtaa itseensä. Nauraminen auttaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012