Siinä vaan on jotain noloa, kun on menossa kauneushoitolaan ja omat kynnet näyttävät tältä:


kynnet

kynnet

Olen näköjään siirtynyt osaksi sitä porukkaa, jotka "haluavat hoitaa jalkansa ensin kotona ennen jalkahoitoon menemistä" :D muistan niin elävästi kouluajoilta ne rouvat, jotka naureskelivat jalkahoitoon tullessaan että ovat edellisen illan liottaneet, raspanneet ja huoltaneet koipiaan, että kehtaavat tulla paikalle. Eli siis käytännössä hoitivat puolet jalkahoitajan hommista itse, mutta maksoivat silti täyden hinnan. Me naiset ollaan välillä vähän erikoisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

1/7 | 

Olen huomannut saman ilmiön myös itsessäni, en tosin ole käynyt juurikaan missään ihanissa jalka-, tai kynsihoidoissa, mutta aina kun on johonkin menossa niin pitäisi jotenkin valmistautua. Esim autokouluun mennessä olisi kiva mennä ajamaan ennen autokoulua, vaikka siellä sen kuitenkin oppii :D Naiset on hassuja!

http://tartu-hetkeen.blogspot.com/

Elisa
2/7 | 

Argh, kampaajallekin menossa suurin kynnys on just se "ää, hävettää kun nää on niin huonossa kunnossa, toivottavasti se ei nää et oon leikannu näitä ite..." :D

Kynsihoitoon en sitten taas oo kertaakaan vielä uskaltautunut, heh. :)

aini
3/7 | 

Itse olisin sekä kynsi- että jalkahoidon tarpeessa, mutta olen miettinyt, että kehtaakohan sinne mennä, kun kynsinauhat on revitty ja jalat korkokengissä kärsineet. Ensin kynsiä pitäisi hieman kasvattaa ja jalkoja rasvata oikein urakalla.

Olen varmaan oppinut ajatus mallini äidiltäni, joka ennen kulmien nyppimistä "otti vähän hajakarvoja pois", rasvasi ja liotti jalkansa ennen jalkahoitoa jne. Naiset....

Hansu
4/7 | 

No tässä syy miksi en ole siivoojaa tilannut kotiin kun ensin pitäs itse järjestellä eli siivota. Kampaajalle menen aina ihan hirveellä tukalla sen 2krt vuodessa. Kynsi ja jalkahoitoihin kanssa ihan siitä vaan. Mitä sitä turhaan nolottelemaan.

5/7 | 

Itse myönnän kuuluvani samaan kastiin :D Viime viikolla oli varattu aika Chelseaan manikyyriin ja häpeilin sitten illalla jotain rispaantuneita kynsinauhoja ja mietin voisko niille tehdä mitään.. Ei näin :')

S
6/7 | 

"Argh, kampaajallekin menossa suurin kynnys on just se "ää, hävettää kun nää on niin huonossa kunnossa, toivottavasti se ei nää et oon leikannu näitä ite..." :D"

Niin, paitsi et just noista jutuista saa kuulla useimmilta kampaajilta tosi paljon noottia. Varsinkin jos on erehtyny leikkaamaan hiuksiaan itse. Ei ne taida ymmärtää ettei toisilla ole varaa kampaajaan kuin kerran tai paristi vuodessa.

Mari

Jo entinen ystäväni aikoinaan jäi aamuisin jopa pois tunneilta, koska "ei kehdannut mennä kampaajalle" ellei puunannut niitä samana aamuna... Tämä ihminen vielä sellanen, jonka hiuslaatu/päänahka ei todellakaan vaadi pesua kuin noin kaksi kertaa viikossa ja silloinkin kiiltävä ja kuohkea. Pointti siis se, että nosti aina ison jutun kun meni kampaajalle, kysyn vaan miksi jos hoitaa itse 2/3 hommasta itse kotona... Oma kampaajani on sitä mieltä, että on hyvä mennä silloin kun tarvii pestä niin hän näkee hiusten laadusta ja päänahan kunnosta millaisia tuotteita tarvii/kannattaa suositella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012