*postauksen farkut saatu.

En tiedä juuri mitään kauheampaa, kuin nilkassa lepattavat, liian lyhyet farkunpuntit. Ainoana poikkeuksena pillit, koska ne eivät lepata ja näyttävät vajaamittaisenakin hyvältä. Mitäpä luulette kuinka usein tälläinen senttiä vajaa 180 pitkä koipeliini löytää niin pitkät bootcut-punttiset farkut, että niitä voi käyttää tolppakorkojen kanssa? Niinpä, ei koskaan.

Kunnes.

Tänne meidän mansesteriin Hämeenkatu 17 B:hen (siihen katutason alapuolelle Montun viereen) rantautui kuukausi takaperin mittatilausfarkkuliike NOMO Jeans. Poikkesin NOMOn avajaisissa ihmettelemässä miten farkkujen tilaaminen ilman sovittamista oikein tapahtuu, ja pakko sanoa, että olin tälläisenä toivottomana farkkujensovitushelvetissä elävänä tyllerönä pikkasen liekeissä.

NOMO farkkukaupassa asiakas saa punttiin lisää mittaa, ja samalla saa määrätä kaiken muunkin farkkujensa ulkonäöstä. Hinta on aina 169€, riippumatta siitä mitä ominaisuuksia farkkuihinsa valitsee. Lisäksi farkuissa on tyytyväisyystakuu, eli jos niissä on jotain pielessä, ne korjataan maksutta.

Miten homma sitten toimii? Myyjä kainaloon ja sitten valitsemaan. Ensimmäiseksi päätin tulevien farkkujeni vyötärön korkeuden (matala, normi, korkea) ja päädyin korkeaan, koska se nyt vaan on ihana. Seuraavaksi pähkin lahkeen leveyttä, tarjolla on 70-luvun komeista leveäpunttisista malleista aina kapoiseen pilliin. Minä valitsin riemusta kiljuen toiseksi leveäpunttisimman mallin, koska en ole sellaista ihmettä koskaan ennen päässyt todistamaan, että minulle löytyisi tarpeeksi pitkä leveäpunttinen lahje. (Että terkut vaan farkkuvalmistajille, onko oikeasti niin vaikeaa tehdä 36-38 pituuksiakin häh! Teki mieli alkaa itkemään keväällä New Yorkissa Leviksen lippulaivaliikkeessä, missä pisin puntti oli 32. 32!! Polvihousut! Että jos kaikenmaailman curve-farkkujen lisäksi voitaisi joskus muistaa meitä pitkiäkin, niin olis aika kiva.)
Mallifarkuista katsastettiin myös lahkeen käännökset, vyötärölenkit, vetoketjut ja napit, ihan kaikki saa päättää itse tikkausten värejä ja sauman paikkoja myöten. Jos ei satu olemaan niin määrätietoinen valitsija kuin esimerkiksi minä (tiedän todella tarkkaan mitä haluan ja mitä en), myyjä osaa kyllä avustaa ja suositella toimivat ratkaisut.
Seuravaaksi ihmeteltiin farkkujen väriä ja kulutuksia, minä lähdin turvalliselle linjalle ja otin tummansiniset. Koska edelleenkin, tässä suunniteltiin meikälle elämäni ensimmäisiä perusfarkkuja leveällä lahkeella ja halusin niiden sopivan yksiin ihan kaiken kanssa.

Tabletin valikoista etsittiin myös mieluisin merkkilapputyyli:
Ja jopa taskujen vuorikangas on itse päätettävissä:
 

Sitten alkoi se jännä osuus. Vartaloskannaus. NOMO farkkuja ei sovitella lainkaan, vaan niiden tekeminen perustuu tarkkaan 3D vartaloskannaukseen. Sitä varten liikkeessä on musta pieni koppi, minne asiakas menee tönöttämään skannausta varten.

 
Myyjä ei tule mukaan koppiin, vaan neuvoo asiakasta ulkopuolelta. Päällysvaatteet veke, tukka kiinni, isot korut pois ja sitten seisomaan koppiin merkattuun paikkaan. Kädet sivuille kahvoihin kiinni ja alle minuutissa homma on ohi. Helppoa ko heinänteko.

Sitten siirryin jännittämään valmiiden farkkujen saapumista. Toimitusaika on melko pitkä, noin 5-6 viikkoa, mutta kannattaako hyvää odottaa?

Oumaigaad elämäni ensimmäiset bootcut-farkut missä riittää puntti koron päälle! !!!!! !! !!!! Kukaan teistä keskipituisista ja lyhyistä neitokaisista ei voi käsittää tätä, mutta minulle tilanne on jotain kertakaikkiaan ihmeellistä.


T o d e l l a hämmentävää saada jalkaansa farkut jotka istuvat täydellisesti, joissa on megapitkä puntti ja jotka ovat juuri sellaiset kuin halusin viimeistä saumaa myöten. Ja tämä kaikki sovittamatta! Skeptisyyteni muuttui kerrasta riemuksi.

Että jos teillä on yhtään ongelmia löytää istuvia perusfarkkuja, kannattaa harkita NOMOa. Kultaakin kalliimpi paikka meille, kenen kropat eivät sovi ketjukauppojen mitoitukseen pituuden, lyhyyden, upean ison hanurin, reisien tai minkä tahansa muun persoonallisen ominaisuuden vuoksi. Kiitos ja näkemiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (72)

Roosa
3/72 | 

Ei ees pahan hintaiset!! Siis kun miettii, että esimerkiksi Veromodan ja Onlyn farkut maksaa 80-100€ niin 169€ farkuista, joista saat päättää kaiken + ne istuvat _täydellisesti_. Vaikka kaupankin farkut istuvat monelle tosi hyvin niin aina omalle kropalle tehdyt vaatteet ovat vaan niiin loistavia.

Joten en usko, että toi summa on normaalille työssäkäyvälle mahdottoman suuri suhteutettuna kaupan hintoihin. :) Tosi positiivinen yllätys tuo hinta!

Saara
4/72 | 

Siis voi KIITOS tästä vinkistä!!! <3 Pakko varmaan täältä Turusta lähteä Tampereelle farkkuostoksille!!! Aivan mieletöntä! Eikä hintakaan ole paha!
Pituutta täällä sen 182 senttiä ja siis mulla on tasan yhdet housut tällä hetkellä (löysät pussilahkeiset farkut), kun missään ei riitä pituus! Ehkä tämäkin mekkotyttö saa pian täydelliset farkut!

Ems

Nomo löytyy myös Kampista, Helsingistä, niin ei ihan Manseen saakka välttämättä tarvitse lähteä :)

Ems, Turku-Tampere ja Turku-Helsinki -reiteissä on eroa ehkä 5km ;)

Mietin kyllä samaa että Jyväskylästä Turkuun ajaessa voisi hyvinkin poiketa Tampereella tämän takia :D

Saara

Joo vasta tämän kirjoituksen jälkeen googlailin vähän Nomoa, ja totesin, että löytyy myös Helsingistä. No, löydän varmasti tieni kumpaan vaan. ;)

Katja

Wranglerilla on 38″ pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

ei kutsuta. sitä kutsutaan ihan vain raw denimiksi. selvage on ihan oma juttunsa. sitä valmistetaan kapeammilla kangaskoneilla ja sen "juttu" on sivusauman hulppio. ja kyllä, tuun tänne farkkupostaukseen pätemään.

ansku
7/72 | 

Oltiin täältä Jyväskylästä koulun puolesta ennen joulua yritysvierailuilla Tampereella, ja kävelessäni tosta ohi kiinnostuin kyllä liikkeestä. Harmi kun aikataulu oli niin tiukka, etten kerennyt piipahtamaan!
Itsehän olen lyhyttä ja persevää sorttia, eikä kivoja housuja löydy kyllä mistään. Pitääpä pistäytyä!

Cleea

Lyhyelle ja persevälle suosittelen NP:tä :) Vuosien farkkutuskailut päättyivät siihen, kun kävelin kyseiseen liikkeeseen ja laitoin päälleni Dina-malliset farkut. Kerrankin housut, joihin mahtuu reidet ja takapuoli, eikä housut valu jatkuvasti korkean vyötärön ansiosta. Sieltä löytyy välillä myös lyhyitä malleja. Sieltä ostamiani ensimmäisiä farkkuja ei tarvinnut lyhentää (pituutta on minulla 157 senttiä). Nyt tammikuussa tuleekin uusia malleja. Kannattaa käydä katsomassa.

karkkinen

Siis mikä NP ja missä? En tunnista kauppaa ja tuntomerkit (lyhyt ja persevä) sopivat :)

Innkkuw
8/72 | 

Millaista matskua nuo farkut oikeen on? Siis että ovatko sellaista ohutta lirua (tyyliin gina, h&m yms) vai ihan kunnon paksua farkkua? Itselläni on nimittäin haaveissa juurikin paksua farkkua olevat pökät muttakun ei meinaa löytää inhimillisen hintaisi ja hyvin istuvia, ei sitten millään :D

.:♥:.
9/72 | 

Onkos nuo farkut millaista materiaalia? Eli kestääkö kulutusta ja pesua vai löystyvätkö esim. polvienkohdalta muutaman kerran jälkeen? Entä lähteekö väriä kamalasti pesussa..? H&M fankuissa olen ainakin todennut nämä ongelmat ja olisi mukava saada sopivat ja kestävät fankut....

10/72 | 

Kuulostaa niiiiin hyvältä, mutta se kiinnostaisi, että missä nuo farkut valmistetaan. Hikipajoissa Bangladeshissa vai ihan asiallisissa oloissa?

Tee
11/72 | 

Oho, mitä ihmettä! Olen 177cm pitkä ja suuri piirtein pelkkää koipea, taidanpa joku kerta teettää sellaset farkut, joiden lahkeet rispaantuu. Se kokemus vielä puuttuu! :)

Katja

Wranglerilla on 38″ pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

Nina
12/72 | 

Osaatko yhtään sanoa missä farkut konkreettisesti valmistetaan ? Nettisivuilta on ainakin tosi hankalaa löytää valmistusmaata, tuskin kotimaiset kuitenkaan on tuolla hinnalla.

nomo jeansin työntekijä, joka tsekkaa työolot, suunnittelee valmistusprosessit ym on mun entinen kämppis ja koulukaverini :) tekstiilitekniikan dippainssi!

13/72 | 

Ooooh, voin uskoa onnesi! Mulla perus(lyhyt) 32 lahje näyttää tolta mitä sulla tuo lahkeen pituus noissa kuvissa. :D :D Voisin kyllä harkita itsekin Nomoa, olisi ihana saada kerrankin oikean mittainen lahje farkkuihin. Lahkeet on tälle pätkälle aina on vähintään 15cm liian pitkät!

Minullakin on ongelmana se, että lahkeet ovat aina ihan liian pitkät. Yllätyksekseni löysin Vero Modalta farkut, joissa lahje on vain 28. Meikäläiselle kun 30 lahkeet on matalien kenkien kanssa liian pitkät. Miltänän Nelliina näyttäisi 28 lahkeisissa farkuissa, oiskohan ne sulle mikrot :D

L-H
15/72 | 

Pakko todeta, että itselläni ei ole juurikaan NOMO:sta mitään hyvää sanottavaa. Toisaalta itse asioin liikkeessä jo viime keväänä, että ehkä palvelu ja taso on siitä muuttunut. Tilaus tilanteessa myyjä oli kiva ja ystävällinen ja olin kovin tyytyväinen saamaani palveluun. 3 kuukautta myöhemmin kun sovitin farkkujani viidettä kertaa (ei muuten vieläkään olleet mielestäni istuvat) myyjän tiuskiessa minulle vihaisena totesin että nyt riitti. Otin farkut mukaani kotiin ja olen käyttänyt tasan kerran. Hyvin käytetyt rahat!

Nomon palveluita käytti samaan aikaan myös äitini ja poikaystäväni. Äitini prosessi oli täysin sama kuin minulla, housuja soviteltiin ja tehtiin uudestaan ja farkuista ei kuulunut mitään ellei itse laittanut sähköpostia ja kyselly. Poikaystäväni taas otti farkut ekalla kerralla mukaansa, ovat kuulema ihan ok, mutta pitää esim. 10 € Dressman farkkujaan parempana.

Ainoa kiitos Nomolle on reklamaation hoitamisesta, siitä huomasin että firmalla on aiheesta kokemusta. Reklamoin ja sain ihan toimitusjohtajalta vastausta parin päivän sisään. Heillä oli tiedossa mikä on kuluttujasuojalautakunnan suositus hinnanalennuksesta, että enpä tainnut olla ainoa joka oli tyytymätön. Rahoja eivät muistaneet maksaa takaisin ilman huomautusta - mutta laitetaan se kesälomakauden piikkiin.

Kiva kuitenkin kuullaa että sinulla onnisti paremmin ja minun mieltäni lämmittäisi oikeasti se, että heidän palvelu/tuote olisi parantunut, konsepti on nimittäin mielestäni mahtava! Hyvää uuttaa vuotta sinulle :)!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

onpa kurjaa että et lopultakaan saanut istuvia farkkuja, mutta mikään paikka ei voi olla virheetön ja väkisin joskus menee pieleen, harmi että osui sun kohdalle. Mulla ei ole kyllä mitään napisemista itselläni, homma meni niin putkeen kun olla voi ja farkut on täysin mun mittoihin valettu ja aion teettää jotkut kivat punaiset farkut ennen kesää vielä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

sku
16/72 | 

Mulla on ilmeisesti pitkä selkä ja lyhyemmät jalat, sillä lähes 182 senttisenä mulla ei ole koskaan ollu housujen pituuden kanssa ongelmia. Ne ongelmat on lähinnä tuolla takalisto-osastolla :)

Mutta eikös nuo lahkeet ole mahdottoman pitkät ilman huikeita korkoja? Puntit rispaantuu kuin 90-luvulla konsanaan..

Rytsis
17/72 | 

Oujee! Hienot on. Ymmärrän kyllä sun tuskan, tosin ite vihaan just tuon mittaisia farkkuja. Ärsyttävästi menee kannan alle ja heti on pskana lahkeet. Ja käännetyt puntit sucks ass. Siis mun mielestä. Kullakin omat mielipiteet :)

Olivia Rouge
18/72 | 

Hei mites niinku toi että kuinka korkean vyötärön noihin saa? Niin korkean kun haluaa, vai? Hiukan kyllä houkuttelis meinaa! T: vyötärö tisseissä.

Hailie
19/72 | 

NOMO on houkuttanut siitä asti kun olen siitä ensimmäistä kertaa Kampissa ohi kulkenut. Ongelma on vaan siinä, etten ole niin moneen vuoteen käyttänyt farkkuja (tai oikeastaan housuja ollenkaan... Luovutin sen jälkeen kun tuli muodot kunnolla) etten tiedä tulisiko oikeasti käytettyä lopulta. Testaukseen olisi vähän turhan hintavat. Toisaalta, haluaisin käyttää printtipaitojani (nämäkin ovat uusi aluevaltaus) farkkujen kanssa, mutta syksyllä ostamani eivät vaan ole sitä mitä haluan. Olen hoikka, mutta kurvikas ja lyhyt selkäinen. Yritäpä siinä sitten löytää farkkuja :D Tuo printtien kaveriksi haaveilu voisi kyllä vihjata siihen, että olisi ainakin satunnaista käytöä luvassa.

Katja

Wranglerilla on 38″ pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

Kaisa
20/72 | 

Ihanat farkut ja hyvin istuvat!
Suosittelen muuten shoppaus reissua hollantiin, siellä 9 vuotta asuneena voin todeta että pituutta housuille löytyy kaupasta kun kaupasta! :) Itse olen 168cm ja tilastoiden mukaan täydellinen keskiarvo, mikä oli mahtavaa. Suomessa aina keskiarvoa pidempi, vaikka en noin mahtaviin korkeuksiin yllä kun sinä :) Tosin joskus ärsytti housua ostaessa kun ne tuppasivat AINA olemaan liian pitkiä... ;)

Marion
21/72 | 

Wow, tuota pitää ehdottomasti kokeilla!

Itsellä mittaa ~ 184 cm tjsp, ja farkkuostokset ovat järkyttävää tuskaa. Lahkeet jäävät tavallisesti lyhyiksi tai sitten farkut eivät vaan istu: joko ne puristavat ja ovat liian lyhyet tai lököttävät ja ovat edelleen liian lyhyet!
.. Etenkin matalavyötäröiset farkut ovat jotain ihan kamalaa...

iiii

Heh, toinen Marionin pituinen pitkäkoipi kiittää myös tästä postauksesta! Jospa sitä kerrankin saisi tarpeeksi pitkät ja istuvat farkut. :)

Vaikka Kampista kuljen päivittäin, en edes tiennyt tästä liikkestä!

Katja

Wranglerilla on 38″ pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

Lotta
22/72 | 

Ideana NOMO on loistava, mutta itsellä kurja kokemus NOMOsta pääkaupunkiseudulta vuodelta 2012 - tällöin Treen liike ei ollut vielä auki. Jouduin kolmeen kertaan lähettelemään epäsopivat farkut korjattaviksi ja aina kesti n. 2kk ennenkuin uudet farkut olivat valmiina sovitettavaksi -> ja taas sama rumba uudestaan, koska farkut eivät koskaan olleet istuvat. Lopulta tapeltuani toukokuusta lokakuuhun sain purettua kaupan. Ei ikinä NOMOa!!

Joanna
23/72 | 

Oi ihanaa, kiitos vinkistä! Olen 180 cm koipeliini, reitevä ja persevä, mutta kapea vyötäröstä, ja ihan mahdotonta löytää istuvia farkkuja. Ja toden totta, mikä on kamalampaa kuin liian lyhyet lepattavat lahkeet?! Olen pari kertaa onnistunut löytämään tarpeeksi pitkät leveät lahkeet, mutta ei niitä korkokenkien kanssa käyttäisi, muuten alkaisi taas kammottava lepatus! Täytyy ehdottomasti tutustua NOMOon, farkkusi näyttävät ihan mahtavalta! Pitkät jalat näyttävät upeilta farkuissa, kunhan on vain lahkeissa riittävästi mittaa!

Katja

Wranglerilla on 38″ pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

Maria
24/72 | 

Mahtavat housut, kiitos vinkistä! Terveisin 178 cm pitkä laiheliini, jolle farkkujen löytäminen todellakin on tuskaa. :D

25/72 | 

Upeat!!
Oi että kun oliskin varaa tuollaiset teettää! Mun ongelma on ihan päinvastainen kuin sun (154cm, lyhyet ja kapeat jalat, pallomaha...) mutten ole myöskään 34-vuotisen elämäni aikana omistanut sopivan kokoisia farkkuja :/

minora
26/72 | 

Ooh, kiitos tästä postauksesta - olen kuikuillut NOMOa Kampissa kerran jos toisenkin, mutta jänistänyt tähän saakka.

Elämä ilman jenkkiksiä olisi ihan kivaa. Itse olen löytänyt muuten mainioita pöksyjä 165 sentilleni ja tukkireisilleni Espritin valikoimista, mutta vyötärön korkeudessa olis säätämisen varaa.

Sitä rupesin näitä kommentteja lukiessani miettimään, että voisko ero palvelussa mitenkään olla Helsingin ja Tampereen välillä... Ehkä ei, mutta jotenkin ensimmäinen intoni hiukan laantui noita joidenkin Kampissa saamia kokemuksia lukiessa. Pitäis kai vaan mennä tutustumaan kamppilaiseen palveluun itse. Tai matkustaa Tampereen liikkeeseen.

Jasmin
27/72 | 

Ei se elo lyhyilläkään ruusuista ole ellei satu olemaan luuranko. Juhlaa jos alle satasella saa yhtään mitään farkkuja, jotka näyttäis siedettäviltä ja ei kuluisi haaroista puhki parissa kuukaudessa. Aika hiljaista toi normikauppojen valikoima n. 38-40/30 koon kohdalla. Netistä kai saisi, mutta... no, tiedät varmaan. :)

Liz
28/72 | 

Wau, olipa ylläri että oletkin pitkä, olen luullut sinua n. 160-senttiseksi (luen blogia silloin tällöin). Täällä mittaa 181 cm -lyhyt selkä, pitkät jalat- la lahkeenpituus 36-38 tuumaa (mistä löydät 38 tuuman lahkeella, et mistään?!) No, nyt tiedän, mahtavaa :D

Katja

Wranglerilla on 38" pitkiä farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Ainakin Q-baby-malli sopii x-vartaloiselle.

Pettynyt
29/72 | 

Minulla on Nomosta huonoja kokemuksia. Ja heidän FB-sivuiltaan voi lukea, että en ole ainoa.

Tilasin Nomot viime keväänä. Toimitus venyi. No, ei se mitään, minulla ei ollut kiire.

Kun farkut saapuivat, oli pettymys kova: vyötäröllä oli noin 5 cm ylimääräistä, mikä yllätti, kun moneen kertaan Nomolta varoittelivat, että "tuntuvat alussa tosi tiukoilta, mutta muokkautuvat kyllä". No, eivät tuntuneet. Korjaukseen lähtivät, ja takaisin tullessa olivat paremmat, mutta eivät lähelläkään täydellistä. Noin huonosti istuvia housuja en ostaisi. Korjauksen jälkeen ovat käyttökelpoiset, mutta purku ja uudelleen ompelu kuluttaa kangasta ja jo suht vähäisen käytön jälkeen näkee, että takasauma ei tule kestämään kauaa.

Eli jos omaa suht normaalin kropan, en suosittelisi. itse saan halvemmalla ja nopeammin ja istuvammat normiliikkeistä. Toista kertaa en uskalla kokeilla.

Tuttu kokeili ja tilasi "toiset samanlaiset", ekoihin hän oli ollut tyytyväinen. Täsmälleen samalla mallilla tilatut uudet housut olivat useita senttejä vanhoja leveämmät reisistä ja liian lyhyet. Eli sekään ei vielä sano mitään, että on yhdet hyvät saanut. Uudet hän toki saa.

Asiakaspalvelusta on vain hyviä kokemuksia, mutta se ei riitä kun tuote ei toimi. Konsepti on sinällään kiva.

Joku kyseli vyötärön korkeudesta. Vyötäröstä ei saa niin korkeaa kuin haluaa, vaan se mitataan jotenkin suhteessa johonkin (heh...), eli on kroppaasi suhteessa vakiomalli. Tilasin itse korkealla vyötäröllä, mutta olisin halunnut vielä korkeamman vyötärön.

Krisse
30/72 | 

Kävin tänään Nomossa farkkuja hakemassa. Kyllä petyin siellä odottaviin makkarankuoriin, joita en saanut vedettyä ylös asti. Mittailujen jälkeen myyjä kertoi vyötärönauhan jäävän takaosassa 10!!! cm liian alas! Mallin piti olla korkeavyötäröinen. Farkut olivat kauttaaltaan liian kireät, lahkeet olivat useita senttejä liian lyhyet. Myyjän mukaan mittatilausvaatteen kauppaa ei voi purkaa helposti. En usko, että tuo ammattitaidoton tyttö osaisi välittää oikeat mittani eteenpäin. Arvailuksi meni. Haluan ehdottomasti purkaa kaupan. Myyjän mukaan valitukset lähtevät myymälästä eteenpäin kaksi kertaa viikossa. Omani lähtee ensi perjantaina. Ei osannut sanoa kuinka kauan kestää, ennen kuin mallimestari ehtii perehtyä tapaukseen. Näin kävi tänään Kampissa.

Farkkumies
31/72 | 

Tilasin Nomojeansilta farkut. Odotin niitä yli kaksi kuukautta. Housut olivat täysin sopimattomat, en saanut niitä edes jalkaani. Epäilen, että firma ei hoida asiaa vastuullisesti loppuun. Peruutusehtojen mukaan korjaukset tehdään vain kerran. Entä jos housut eivät silloinkaan ole sopivat? Jos tilaan vaatteen ompelijalta, sitä sovitetaan niin kauan, että se on sopiva, ja asiakas saa vastineen rahoilleen. Nomojeans sen sijaan rahastaa ensin, mutta ei välttämättä ole kiinnostunut lopputuloksesta, ei edes asiakkaasta. Vain hänen rahansa tuntuvat kiinnostavan. En valitettavasti voi suositella.

Katja
33/72 | 

Wranglerilta löytyy jopa 38 tuuman pituisia farkkuja, itse olen tilannut amazon.com:sta. Suht edullisiakin, ja ainakin q-baby malli sopii x-vartaloiselle hyvin.

pirjo latokangas
34/72 | 

Mistähän johtuu, että esim. joillain muilla nettisivuilkla saapi lukea aivan karmeita kokemuksia Nomo-farkuista? Odotusaikaa lähemmäs puoli vuotta ja sittenkään ei saa kunnollisia...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

perussääntöhän on että huonot kokemukset jaetaan niin laajalle kuin ikinä voidaan, mutta tyytyväiset käyttäjät ovat hiljaa itsekseen tyytyväisiä, siinäpä varmaan se syy :) Ei mikään yritys pysyisi pystyssä jos jokainen asiakas odottaisi tuotetta puoli vuotta, ja sittenkin tuote olisi huono.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

35/72 | 

Huhhei, kiitos tästä jutusta! Olen itsekin Tampereen tyttöjä ja jäänyt katselemaan Nomon liikettä etäältä koska hinta on sen verran suuri itselleni etten halua ottaa ihan niin suurta riskiä. Nyt voin ihan tosissani uskaltaa miettiä tuota ratkaisua! Itselläkin pituutta 175 ja suurin osa pituudesta löytyy jaloista, kamalat hujoppikoivet joihin mitkään tehdasfarkut ei sovi. Jos nyt mullekin löytyis muuta kuin capri-pituuksia ja voisin välillä jättää hameen kaappiin...

37/72 | 

SPECI Spesiaali Koot -liikkeestä Tampereen Tullintorilta, 2.krs Richy-farkut tosi pitkäsäärisille muotiväreissä ja -kuoseissa. Materiaali joustavaa puuvillaa. Kivoja yksityiskohtia. Lahkeen sisäpituus 100 cm = 1 metri! Koot 36-50.
Sieltä löydät farkut myös pitkälle miehelle.

Asun kruunaavat kengät isojalkaisille sävysävyyn farkkujen kanssa. Koot naisille 42-46 ja miehille 47-55

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu