Pitkästä aikaa reseptiä. Ja tyypilliseen tapaan sarjaa nopea&helppo. Blogi on loistava tapa jakaa iisejä ihania arkireseptejä, sellaisia jotka muistaa vielä kaupassakin. Herkullista keittoa voi muunnella miljoonalla eri tavalla ja halutessaan vielä ropsauttaa päälle tuoreita yrttejä. Testatkaahan :)


u8

u8


u9

u9

Kommentit (8)

1/8 | 

NAM! Tällaisia keittoja ei voi koskaan syödä liikaa.

Psst... Pointsit siitä, että keitto on vegeystävällinen! ;)

Sudenmarja
2/8 | 

Huh, eikö tofu ole aika - noh, tofuista, jollei sitä marinoi edes hitusta?

Muuten kyllä maukkaan kuuloista, varmasti testaukseen joku päivä.

3/8 | 

Hei tätä pitää kyllä kokeilla, kiitos ohjeesta! Helppoja, nopeita & muunneltavia arkiruokia parempaa ei olekaan, sitä paitsi tofun ja (vihreän)currytahnan yhdistelmä kuuluu ehdottomiin lemppareihin :) Tosin mulla on pahana tapana tunkea sitä currytahnaa aina niin pirun paljon että suu kärähtää, mutta on ainakin herkkua!

v-ka
6/8 | 

öö paljon sulla oli tossa vettä? :D mä oon niin uuno tekeen ruokaa, et tarviin myös vesimäärän reseptiin :) kiitos! tahtoo nimittäin kokeilla mahd pian!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/8 | 

anette: ei todella <3 syön 97 prosenttisesti kasviruokaa eli kaikki reseptinikin ovat melkeinpä sitä lajia :)

sudenmarja: ei ole ongelma tuossa keitossa jollei tykkää tofusta, siinä on niin hyvät mausteet :) mä tosin syön tuota tofua sellaisenaankin, eli mua ei haittaisi tofuisuus muutenkaan.

mothmouth: sama vika täällä, aina on pakko testata kuinka tulista kestää hahah :D pätee myös wasabiin, aina kyynelet silmässä sushipaikoissa!

rairai: tee ihmeessä :)

v-ka: jos sulla on sellainen peruskattila eikä mikään jättisaavi, niin noin puolilleen vettä :) silloin mahtuu vielä kermat ja ainekset sekaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

weetzie
8/8 | 

Tuli tehtyä tätä keittoa tänään siskoni kanssa, oli tosi hyvää. Nam! :) Kiitos reseptistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012