Nöpö sai Mollyn Urholta ystäväkirjan ♥

Nöpösöpö

Kommentit (7)

1/7 | 

Oooh suloinen Nopo. Meidankin Miina ja Mooses jostain kumman syysta pelkaa pikkulintuja. Ja oraviakin kylla. En ole ikina kuullut sellaista outoa aanta kissasta kuin sillon kun lintuja tai oravia on ikkunan takana. Niin sopoa.

3/7 | 

kissallasi on maailman loistavin musiikkimaku (en tarkota killersiä vaan MANSONIA <3), sen lisäksi, että se on maailman loistavin kuvattava näköjään :P

Jenni
5/7 | 

Ehkä ihan hyvä että nöpö pelkää pikkulintuja. Kaverini jolla on kahdeksan kissaa, on kertonut mulle kaikista kivoista yllätyksistä joita kissat tykkää tuoda sisälle. Se löytäny mm. just pikkulintuja sekä hiiriä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012