Nöpö ei lämpiä loaferitrendille, ainakaan ilmeestä päätellen :D emäntä ei lämmennyt myöskään loaferitrendille, ennen kuin tajusi, että niitäkin saa koroilla. Nam.

Katti veteli sikeitä Olivian päällä (kuinkas muutenkaan, kun yritin lukea), mutta karvahanurista pääsi tosi kätevästi eroon kun kaivoi kameran esiin.
On ollut muutenkin naururikas alkuviikko, kun meillä oli Ima-koira hoidossa. Nöpöllä ja Imatsulla on jännä suhde, ja sitä on maailman hauskin seurata. Kun Ima on hereillä, Nöpö esittää kuinka sitä niin ei vois vähempää koko tyyppi kiinnostaa, käyttäytymällä esimerkiksi näin:
"Olet ilmaa minulle" nokka ja häntä pystyssä marssi. Mutta heti jos Ima nukkuu, Nöpö hiippailee hyyyyyvin varovaisesti (kuullostellen jokaisella askeleella herääkö koira) ihan Imaan kiinni, ja nuuskii koiran turkkia niin kauan kuin uskaltaa. Veikkaan, että jos Ima olisi jollain näistä kerroista esimerkiksi vaihtanut asentoa, katti olisi loikannut säikähdyksestä kolme metriä ilmaan :D olen pihissyt naurusta nyt kolme päivää näiden kahden säätämisen kanssa, eläimiä on vaan pakko rakastaa.

Kommentit (16)

Heinis
4/16 | 

Minkä ikäinen Nöpö onkaan :)? Mistä olet hänet hankkinut? N:llä on kunnon luonne <3 ^^!

h_eidi
5/16 | 

Mahtava ilme Nöpöllä tuossa ekassa kuvassa :). Olen ehdottomasti enemmän koira- kuin kissaihminen, mutta Nöpö aiheuttaa silti sellaisia "aww"-huokaisuja :D.

Riina
8/16 | 

Nöpö näyttää ihan maagiselta satuolennolta. Uskomattoman kaunis kisuliini!!

Tuo hiljaa lähelle hiippailu on varmaankin kissojen tapa tehdä tuttavuutta. Kun meille tuli kaksi löytökissaa, niin ne tulivat alkuun lähelle vain kun nukuttiin. Jos avasi yöllä silmät, niin saattoi huomata että kissan nenu on sentin päässä tutkailemassa.

9/16 | 

Voi apua mikä ilme, ihan mahtava! Vain kissat osaavat näyttää noin armottoman kyllästyneiltä ja närkästyneiltä... :-D

PS: Loaferit korolla on toooosi jees.

Henna
12/16 | 

Koira-raukka miettii että jee kaveri, niin Nöpö tuumaa että vmp! Miten kissat pystyykin tuohon täydelliseen välinpitämättömyyteen (tai siis sen näyttelyyn), voisi joskus itsekin opetetlla ettei ottaisi kaikkea aina niin vakavasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011