Oli synkkä ja myrskyinen ilta, kun pahaa aavistamaton katti sipsutteli olohuoneeseen ja.... joutui syliin. Nöpö on käsittämätön paketti välillä, se kehrää tässäkin tilanteessa kuin hullu, mutta antaa samalla kasvot lauseelle not happy!!


Ja siltä varalta, että joku mahdollisesti ei tiedä kaikkien aikojen hauskinta elokuvaa Just Friends (Vain Frendejä) ja Anna Fariksen mahtavaa diivamaista NOT HAPPY! -ilmaisua, ole hyvä ja katso seuraava pätkä kohdasta 3:40. Tai katso vaikka koko pätkä, ja naura räkä poskella jos omaat yhtä huonon huumorintajun kuin minä. Just Friends ja White Chicks, siinäpä ne kaksi ikisuosikkiani tästä genrestä sitten ovatkin.
[embed]http://www.youtube.com/watch?v=c_GepyMkDRw[/embed]

Kommentit (2)

Jutta
1/2 | 

White Chicks <3 Jaan täysin tämän "mauttoman maun". Pidän myös Kuokkavieraista. Just Friends pitää laittaa have to see - listalle. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013