Nooran Eppu-koira haastoi blogimaailman tuttuja lemmikkejä vastaamaan muutamaan kysymykseen, joten laitetaan Nöpöndeeri puikkoihin.

1. Olen.. Nöpö, 11-vuotias maatiaiskissaneito. Oletetussa hulttioisässäni on huhuttu olevan Norjalaista metsäkissaa mikä selittäisi pitkän turkkini, ja äitini taas on lyhytkarvainen harmaa kissakaunotar.

2. Parhaat päikkärit nukun.. Makuuhuoneen ikkunalaudalla, sillä ritilöiden välistä nousee patterin lämpö suoraan turkkiini. Omistajani käy välillä tarkistamassa etten läkähdytä itseäni, ihan turhaa koohotusta sanon minä.


3. Paras kaverini on.. kaverit, onko ne jotain syötävää? Vain ihmiskaverit kelpuutetaan, erityisesti omistajattareni äiti on kova sana, mummun syliin menen jopa vapaaehtoisesti.

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. Tonnikalaa! Kuulen tonnikalapurkin avautumisen vaikka olisin päiväunilla yläkerrassa! Myös viili sopii joka tilanteeseen.


5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen.. Kanna itse lelusi.

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Siinä on agilitya tarpeeksi kun juoksen pari kertaa ympäri huonetta ja singahdan rappuja yläkertaan. Erityisen mukavaa tämä on keskellä yötä, kun saan palvelijani nousemaan sängystään sillä jos minua ei nukuta, kukaan ei nuku. Toimii joka kerta.

7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Se kun melkein ystävystyin hoitokoiraan nimeltä Ima. Ima ja minä ymmärrettiin toisiamme, toisin sanoen Ima ymmärsi olla hiljaa ja käyttäytyä lähelläni, niin että aina koiran nukkuessa hiippailin nuuskimaan punaista turkkia salaa.

kk18huhti15

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Pitäkää turrinne, EVVK. Omistajani kuulemma haluaisi päästä rapsutelemaan Finskiä. Ärsyttävää, enkö minä muka riitä! Saatan tästä hyvästä tähdätä seuraavan karvapalloni talon ainoalle matolle, ihan vahingossa.

Kommentit (10)

Cerp
3/10 | 

Ihana Nöpö <3 Meidän rakas 15-vee vanhamuori nukkui pois tänä viikonloppuna. Ei oo ikinä kämppä tuntunut näin tyhjältä :(

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
8/10 | 

Ima <3 <3 ja Nöpö. Oli ne kyllä :) Porukoidenkin kissa suostui kaveeraamaan Iman kanssa, kun se oli tarpeeksi rauhallinen eli välinpitämätön hänen korkeuttaan kohtaan :)

Heidi
10/10 | 

Nämä Nöpö-postaukset ovat parhaita! :D Luen edelleen välillä Nöpön vuodesta (?!) piristyksekseni. Ihanasti kirjoitettu ja nuo kuvat <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011