Kaupallinen yhteistyö: Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni

Rehellisesti sanoen, markettimuodista ei ihan ensimmäisenä tule mieleen ajankohtaisuus tai design. Eikä varsinkaan kotimainen design. Olen jaotellut mielessäni rennot vapaa-ajan vaatteet marketteihin, kun taas edustavammat asut löytyvät ihan toisaalta. Viime vuosina omalla kohdallani on kuitenkin ollut nähtävissä pientä suunnan muutosta, ja pinttyneiden mielikuvien ravistelua.

Syy tähän muutokseen on helppo jäljittää. Minut on vetänyt markettimuodin perään erityisesti Ivana Helsinki, joka toteutti Tokmannin kanssa ensimmäisen Nordic Tricot by Ivana Helsinki –malliston keväällä 2017. Paola Suhonen on yksi lempisuunnittelijoistani, ja seuraan hänen töitään aktiivisesti.

Parhaillaan Tokmanneilta löytyy mallisto, jossa on edellisistä mallistoista tuttujen, kauniisti laskeutuvien trikoovaatteiden lisäksi myös puuvillasekoitemekko ja paita, jotka ovat takuulla jokaisen vannoutuneen Ivana Helsinki -tytön mieleen. Tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyi jo vilahdus malliston Mimosa-mekosta (39,95), jossa on kevyet trumpettihihat, solmittava vyö ja taskut. 

On ilahduttavaa, että Paolan design on saatavilla myös huokeammassa hintaluokassa. Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston vaatteet ovat edullisia, ja äärimmäisen käytettäviä. Sievät mekot, housut ja tunikat ovat verrattavissa verkkaritason mukavuuteen, mutta Paolan kädenjälki on edelleen nähtävillä. Puhvihihat, taskut ja muut kauniit yksityiskohdat ovat niin Ivanaa kuin olla voi.

Oli kiva pakata mökkireissulle mukaan nättejä vaatteita, ja jättää ne kuluneimmat mökkivaate-kategoriaan pudonneet kokonaan pois. Sillä se vie lopultakin yhtä kauan aikaa pukea ylle kiva vaate vs. tunnistamattomaksi kulunut lumppu, joka joutaa jo tekstiilikierrätykseen. 

Jos kesälomakautta ajattelee äärimmäisenä rentoiluna, ei näiden vaatteiden kanssa tarvitse tinkiä silläkään osastolla.  Leveäpunttiset Sylvia-housut (29,95) ovat mukavuuden huipentuma! Kuvassa näkyvä toppi on itse ommeltu. 

Esteri-mekon (39,95) kuosia nähdään pian Pariisin Haute Couture -muotiviikolla, Ivana Helsingin näytöksessä torstaina 5.7. Näytöksen pääyhteistyökumppanina on Tokmanni. Odotettavissa lienee spektaakkeli, sillä Ivana Helsinki juhlii tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa, ja kaikki catwalkille päätyvät vaatteet ovat käsityönä valmistettuja uniikkikappaleita. Jään mielenkiinnolla odottamaan näytöksen kuvia.

Mustan ja kevyesti puhvihihaisen Linnea-tunikan (29,95) voi asustaa noin sadalla eri tavalla. Yksinkertaisimmillaan se tarvitsee rinnalleen vain olkilaukun ja huivin hiuksiin, ja sitten torille ostamaan mansikoita. 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, kepeitä ja rentoja kesäpäiviä kaikille! 

Kommentit (10)

Jutta
1/10 | 

Tästä mallistosta kertoi ainakin Kolmistaan -blogin Karoliina. Riensin heti katsomaan saako tuota ihanaa mekkoa, mutta kaikki Tokmannit näyttivät liikkeiden tilanteen kohdalta nollaa. Harmitti että kun tästä saa tietoa niin tuotteita ei ole saatavilla.

Mutta kiva juttu muuten!

Vierailija

Auttaisikohan asiassa, jos menisit ihan itse sinne myymälään paikan päälle tarkistamaan tilanteen :)

Vierailija

Kaikkia vastauksia ei välttämättä saa atk:sta. Joskus asia selviää paremmin ihan reaalitodellisuudessa eli paikan päällä.

Vierailija
3/10 | 

Moikka! Mitä kokoo sä käytät tuosta Mimosa-mekosta? Josko tulis vielä nettikauppaan niin voisi tilata?

Sande
4/10 | 

Kävin kokeilemassa tosi nättiä Mimosaa ja M-koko oli todella suuri,vyöllä ok paitsi että selässä oli ärsyttävät laskokset, jotka laittoivat selän pussittamaan. S taas olisi mennyt naftiksi olkapäistä. Mimosa-paidasta taas sain ”tarhantäti”-efektin kun sekin oli reippaan iso, joten ostamatta jäi molemmat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011