Muistatteko, kun blogien asukuvat olivat enemmän alla näkyviä käsivaralla otettuja pikaräpsyjä, tai vaihtoehtoisesti sumean peilin kautta kuvattuja? Huikea nostalgiatrippi vanhaan! Eli siis seliseli, en jaksanut kaivaa kaukolaukaisinta ;)

Ajatella, että siitäkään ei ole kuin vasta 3 vuotta kun minä aloitin blogini. Kuinka paljon blogimaailma on astellut eteenpäin! Nykyään saa melkein miettiä lukeeko muotilehteä vai taviksen kirjoittamaa blogia, sen verran hienoja valokuvia on jo tarjolla. Tavallaan haikeaa, että muutos on näin suurta, mutta toisaalta on hienoa olla mukana kehityksen kelkassa, katsoa mitä tästä oikein voi vielä tulla. More to Loven tytöt näkyivät jo Muotimessujen printtimainoksissa "Mimminä ja Peppinä", joten siinä ainakin yksi esimerkki, kuinka blogipersoonista voi tulla käsite.

Old school asukuva olkaatte hyvä:


i1

i1


i2

i2


i3

i3

Asuni oli niin perus maanantain asu, pukeudu arkea vastaan kääriytymällä johonkin turvalliseen. Pudotus arkeen täydellisestä viikonlopusta oli julma ja kylmä. Minulle turvavaatteet ovat flanellipaitoja, jättimäisiä rentoja kaapuja ja pehmeitä villasukkiksia. Niiden avulla kun tarpoo maanantain läpi, näkyy jo valoa tunnelissa.

Millaisia turva-asuja teiltä löytyy?

Kommentit (19)

mari
3/19 | 

huomasin just, että oon lukenu siun blogia jo jtn 1½ vuotta, ja oon vissii kerra(?) kommentoinu ja seki oli ajat sitten, joten nyt kerranki ajattelin kommentoida.. :'D
Jos tulee kiire enkä kerkeä ajatella sen enempää mitä laitan päälle tai ei vaan inspaa niin pelastus on isot ja lämpimät hupparit ja ihan normaalit farkut, ne on jotenki niin 'helppoja' vaatteita ja niitä löytyy kaapista aika paljon.

roosae
4/19 | 

Voi Nelliina oot ihana!
Minun kanssa on pitäny kommentoida jo iät ajat sitten, mutta edelliseen postaukseen sen kilpailun vuoksi.

Sinun blogisi on yksi harvoista joitten takia aina kotiin tullessani avaan koneen, ja en malta odottaa. Nykyään on niin paljon blogeja, helmiä on vaikea löytää. ;)

Piristystä loppusyksyyn!

7/19 | 

Digikuvaamisen kehitys on muutenkin aika huikeaa. Itse opiskelin ensin koulussa kuvaamista perusjärkkärillä. Kuvat kehitettiin itse filmistä lähtien :) eikä tästä ole edes kymmentä vuotta aikaa! Se oli jo hieno tunne, kun koulusta pystyi lainaamaan digikameraa, joka tänä päivänä on lähinnä museokamaa. Mut se näihin kuviin piti sanoa, että old school kuviksihan nämä on tosi isoja. Kolme vuotta sitten kaikkien kuvat oli ihan pienen pieniä, niin huvittavaa.
Milloinkohan sitä olisi varaa omaan digijärkkäriin... sitä päivää odotellessa...

Mun turvavaatteita on neuleet ja kellohameet.

K.
8/19 | 

Ei liity aiheeseen, mutta olen miettinyt kuinka niiden sinun kestopigmentointien kanssa kävi? Muistan että kävit pigmentoinnissa, mutta onko pigmentit jälkikäteen pysyneet? Sulla on niin pitkä otsis, ettei kuvista voi oikein päätellä. Muistan kun maskeerauskouluaikoinani eräälle oppilaalle väritettiin lukuisia kertoja niitä kulmia, kun sillä ei vaan millään pysynyt ne värit iholla. En ole pigmentointia harkitsemassa, ihan mielenkiinnosta vaan kyselen. Meikkipostaukset ja vinkit muuten kiinnostaisi myös! Hiustenlaittohommatkin kiinnostaa esim. mitä tuotteita käytät :) Sun tukka näyttää niin luonnollisselta, vaikka muistaakseni sulla on pidennykset (?)

9/19 | 

Eii mää jo innostuin ja odotin sellaista hirveän suttuista peilikuvaa, jossa oikein loistais kaikki vuoden aikana peiliin kertyneet tuhrut :D Parasta ois tietenkin, jos se kuva ois otettu vielä salamalla niin, että kuvaaja itse jäisi jonnekin sinne valoloiston taakse piiloon. Se ois kunnon nostalgiatrippi blogimaailman hämyisiin päiviin, hihi.

10/19 | 

You are always sooooo stylish! I love your style.
I always enjoy your blog (even tho I can't read or speak Finnish! lol) I can always watch the nice pictures!
Much love from The Netherlands.
xxx

11/19 | 

hmh, taidan kuulua vielä noihin old school -kuvaajiin, koska nappaan äärimmäisen usein asukuvani niin :D tosin olen yrittänyt parantaa tapani, mutta jotenkin nuo itsenapatut kuvat on kivempia: yksityiskohdat paremmin esille kuin kauempaa otetussa kuvassa.

ja turva-asuja: shortsit,sukkikset ja raitapaita. ehdoton yhdistelmä minkä kanssa ei voi mennä vikaan :)

12/19 | 

Turvavaatteista ainoastaan vaan että hupparit. Hupparit on maailman parhaita. En oo ikinä päässyt sen yläastevaiheen yli ku kaikilla oli hupparit. Tai oikeestaan ku aloin miettiä niin mulla ei ollut... Ehkä otan sit vahinkoa takaisin, mutta mä ja hupparit ollaan vaan niin perfect match! Ja mitä kirkkaampi väri, sitä kotoisammaksi tunnen itteni. Mikä on ehkä vähän omituista ku muuten vaatetan itteni aika mustaharmaasti...

H
13/19 | 

Taidan kulkea turva-asuissa lähes joka päivä :)
Trikoohaaremihousut,farkut, farkkukauluspaita, löysä valkonen kauluspaita ja isot hupparit ja neuleet on niitä missä viihdyn.

Sun turva-asu näyttää hyvältä!

Henne
15/19 | 

Nää kuvat on mun mielestä jopa ihan kivaa vaihtelua siihen, ku nykyään on aina kaikilla "henkilökohtaisten kuvaajien" eli poikaystävien tai äitien ottamia kokovartalokuvia :D Tykkään ite ainaki siitä, että sunki blogissa on vaatteiden yksityiskohtia myös. Itelleni ainaki ne on hirveen tärkeitä, koska vaatteissa pitää aina olla jotain kivaa. Oli se sitten kivat napit neuleessa tai hauska leikkaus mekossa :)

Mutta ähh, turva-asua mulla ei taida olla. Olen tähdännyt siihen jo vuosia, että vaatekaapistani löytyy lähes ainoastaan sellaisia vaatteita, mitä voin melkeinpä joka päivä kiskoa päälleni, tosin on niitä "möksmöks-enjaksanäyttäätänäänhyvältä" -vaatteita, kuten vaikka oikeesti aika rumat ja aina kissankarvoissa olevat mustat sammarit, mutta ne on niiin mukavat! Jos häpeän vartaloani jostain syystä joku päivä, laitan ehdottomasti lyhyehkön mekon ja sukkahousut, koska silloin tulee aina semmonen olo, että näyttääki ihan hyvältä :)

16/19 | 

Osaisko joku auttaa? Etsin blogia jonka joskus löysin muistaakseni Nelliinalle kirjoitetun kommentin kautta..

Haussa siis blogi jota pitää blondi parikymppinen tyttö, ainakin sillon oli vähän sellanen "skedetyylinen", pillifarkkuja, huppareita jne. Muistaakseni pk-seudulta.. Apua, en osaa selittää :D

Cecilia
17/19 | 

Turva-asu on mustat, normi farkkuleggarit ja seppälän turkoosi, leopardikuvioitu, lepakkohihainen teeppari. Tuo teeppari kätkee ylimääräiset kilot alleen ja saa mut näyttään ihanan kurvikkaalta mutta samalla hoikalta <3 (näin ainaski kuvittelen :D)
Ja mustat farkkuleggarit, no, nehän käy kaiken kanssa ja musta hoikentaa- tarviiks enempää perustella? Noo ei. :)

keijukainen
18/19 | 

Kiitos tästä melko simppelistä mutta ihanasta asuvinkistä! Mulla on tuo sama flanellipaita sinivalkomustana ja päätinpä tänään kääräistä sen niskaan kera mustan tunikan :)

19/19 | 

Toi ruutupaita on niin kiva 8) Seppälässä on ihan saman värisillä ja kokosilla ruuduilla varustettu samanmoinen, mutta normaalin mallisena. Tajusin juuri, että haluun sen(ja ton sun pitkän mallin myös!). :p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla