Jos joku on paikallishistoriaa täällä meidän kylillä niin rautatie ja veturimuseo. Meidän talokin on osa tätä historiaa, kuten aika moni muukin Pätsiniemen taloista. Alue on tunnettu rautatieläisten asuinalueena. 

Meidän tyttömme on valtavan innostunut junista, hän jaksaisi katsella asemalla loputtomiin niiden kulkua. Tästä johtuen tehtiin visiitti Veturimuseoon, jossa Anni sai ihastella junia lähietäisyydeltä. Myös minä pidän Veturimuseosta, se on kaunis paikka ja tällaiselle steam punk -intoilijalle visuaalista herkkua. 

Meidän pieni junatyttö hihkui jokaiselle museon työntekijöille intoaan ISOISTA JUNISTA! Lapsen riemu on harvinaisen tarttuvaa, täytyisi muistaa aikuisenakin taito innostua. Mieli kevenee kummasti kun unohtaa hetkeksi emmääkehtaa -kahleet. 

Toijalan Veturimuseo on auki elokuun loppuun asti, joka päivä klo 10-16. 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010