Mikä siinä on että nuttura yhdistetään aina asiallisuuteen ja avoimet hiukset kuvaavat huolettomuutta ja vapautta. Oli nimittäin asialliset ajatukset kaukana nutturasta huolimatta kun meidän tieltä katkesi yllättäen vedet ja en ollut ehtinyt keittämään aamukahveja :D Viereisellä työmaalla oli rikottu vahingossa vesiputki ja luonnollisesti se koski juuri meidän taloa ja neljää naapuria. Voisi jopa sanoa että kiristi nuttura päätä tuolla hetkellä aika pahasti, kunnes dementoitunut mieleni muisti että meillähän on kaivo, hallelujah! Elämässä ei vanhan sanonnan mukaan ole pakko kuin syntyä ja kuolla. Ja saada aamukahvi.a8loka14

Pupukengät ovat parhaimmat käyttökorkkarit, edelleen. Tämän kengän lesti on niin hyvä, että vaikka päkiäkestävyyteni on hetkellisesti huonontunut, näillä jaksaa silti.

a7loka14

Hieman naurattaa vieläkin sen työmiesparan ilme joka tätä teille tuli nyt koko päivän vesikatkos... -asiaa tuli ilmoittamaan, kun kohtasi minun ilmeeni kahviasian suhteen ennen kuin muistin kaivon olemassaolon :D Näytin varmasti pahemmalta kuin Nöpö sunnuntaina harakkajahdissa ikkunalaudalla.

Kommentit (18)

kukkis
1/18 | 

Gina Tricotin vanha hame eikö olekin? Minulla on tuo sama roikkunut kaapissa iäisyyden joten kiitos että palautit sen mieleeni :)

Liena
2/18 | 

Nyt olis niin mun tyyliä! Ootko ajatellut laittaa jotain arvontaa missä pääsis sun stailattavaksi? ;) Nim. "lisäkilot kulkee säkissä"

Agatha
3/18 | 

Onko se teidan kaivovesi siis tutkittu, etta on talousvedeksi sopivaa?

Noista kengista, onko Parikan kengissa yleensa hyva lesti?

9/18 | 

Ihana sävy noissa sukkahousuissa!

Yllättävä vesikatko on ihan pakaravälistä, vaikka ei olisikaan kahviaddikti.

Tuossa päivänä eräänä otin kosteudpyyhesuihkun ja lähdin pipo päässä opiskelemaan sekä pesukone jumittui, kun vesi katkesi kesken pesun. Onneksi se tokeni parilla uudelleen pistokkeeseen kiinnittämisellä ja napakalla potkulla. :D

P.S. Hyvän mielen eettisiä pikkuasusteita arvonnassa:
http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pari-sanaa-eettisista-...

10/18 | 

Onpa kiva asu.

Olen miettinyt minkälaista olisi oma ns. businesspukeutumiseni ja se voisi olla jotain tämän kaltaista.

11/18 | 

Oi jösses, mieletön asu! Tykkään tositosipaljon tästä mustavalkoraita- ja mitäkuviotatuolieneekäänyhdistelmästä.

Ja jee kaivolle :D

memmi
12/18 | 

Onpa ihanaa leikittelyä eri kuvioilla! Ja oranssit sukkikset tuo kyllä vielä vähän lisää kivaa lisää kokonaisuuteen, tykkäilen!

Ja ilman aamukahvia ei oo kyllä päivän alkamisesta tietoakaan. Vaikkakin jossain hulluuksissani olin koko kesän ajan arkisin ilman aamukahvia (koska en jaksanut herätä yhtään pakkoa aiemmin, eli kyllä, nipistin myös aamukahvin keitosta), mutta kesä oli ja meni ja nyt oon taas opetellut siihen. Liikaa aikaa aamusin tässä opiskelijan elämässä :D

Noita nokinenä
13/18 | 

Nykyäänhän on myös tämä huoleton nuttura malli, että hiukset kootaan sykerörölle pään päälle ja yhdistetään rentoon lookkiin ja sitten on tämä nuttura malli, jossa osa hiuksista jätetään auki ja osa Anna Abreun tyyliselle sportti nutturalle..nutturoiden aikakausi on siis muuttumassa!

15/18 | 

Mä niin näin unta noista kengistä! Oikeesti olin jollain shopping spreellä ehkä jossain messuilla ja ostin nuo kengät. Jälkeenpäin koitin niitä jalkaan ja ne oli ainakin numeroa liian suuret ja ihmettelin että mitäs tuli tehtyä, kolmesataa euroa tosta noin vaan kenkiin jotka ei sovi... Korvakenkulit on kyllä söpöjä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011