En muistanutkaan, mikä on talven hiuskriisi numero yksi. Eräänä kirpeänä pakkasaamuna rätisevä ongelma muistutti minua olemassaolostaan leijumalla pääni ympärillä ja kietoutumalla naamaani sinnikkäistä sukimisyrityksistä huolimatta. Voiko olla mitään ärsyttävämpää kuin sähköinen tukka! Tuskin.

Mutta tattadaa, tänä vuonna aseenani on kokonaan taakse vedetyt hiukset, koska jatkot eivät ole kampausten tiellä. Ha! Että räpise vaan tukkani ihan rauhassa, joudut joka kerta nutturan kahleisiin. Ja että paketti oli täydellinen ja hiukset liimattu pois kasvoilta oikein kunnolla, kiepautin vielä ruusukepannan koko komeuden ympärille. Siellä on ja pysyy.Nutturat ftw!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

1/10 | 

Täällähän oli jo kommenttiboksissa paljon hyviä vinkkejä sähkötukan taltuttamiseen, pitääpä laittaa itselle korvan taakse!
Aikanaan, kun mullakin oli vielä tooosi pitkä tukka, hätätapauksessa sähköisyyttä sai poistettua myös millä tahansa rasvalla, esim. laukusta löytyvällä käsirasvalla. Ihan pikkuinen, max. herneen kokoinen tippa rasvaa käsiin ja hierotaan rasva käsiin, sitten harotaan tukkaa läpi. Saattaa kyllä lässäyttää oikein hienon kampauksen, mutta pitkään aukinaiseen tukkaan toimii, varsinkin latvoihin. :)
Pakko koittaa sun inspiroimana joku päivä itsellekin nutturaa, en muista milloin viimeksi oon kokeillut mitään perusponnaria vaikeampaa :)

joools
2/10 | 

voi, muistankin myös ajan ennen hiusöljyä ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta... voin siis lämpimästi suositella etenkin hiusöljyä (davines, hyvästi sähköisyys, tervetuloa kiilto <3) mutta myös hyvä hiuksiin jätettävä hoitoaine, joko suihkittava tai sit ihan perus toimii !

Kirsikka
3/10 | 

Siis sun hiukset on aivan mahtavat tolleen nutturalla ja otsis ylhäällä! näytät niin ihanalta! :))

5/10 | 

Joo, sähköinen tukka on kyllä yksi rasittavimmista asioista ikinä. Nousee aina stressihiki iholle, kun koittaa saada tukkaa asettumaan kiireisenä talviaamuna. :D

maria
6/10 | 

xz:n suklaa-vanilja-suihke taltuttaa ainakin mun leijailevan pehkon. aika montaa tuotetta olen testannut mutta tämä oikeasti toimiikin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012