Tämä Barcelonasta ostettu Klingin hattu on syksyjeni valo. Se paitsi näyttää auringolta, myös vaikuttaa meikäläiseen samalla tavalla. Tulen yksinkertaisesti hyvälle tuulelle tämän asusteen kanssa. Hattu oli niin random ostos sillä reissulla. Ensin hekottelin keltaiselle hatulle kaupan ikkunassa, ja hetken päästä kävelin ostoskassin kanssa ulos miettien että miten helkkarissa päädyin hankkimaan keltaisen huopahatun :D Mutta näin kai ne parhaat hankinnat tehdäänkin, ei niin harkiten vaan luottaen fiilikseen.


Asia mistä puolestaan en tule hyvälle tuulelle on tuon tukkani kihartumisen (karvastumisen) hiljalleen hiipivä palautuminen. Se alkaa näyttää jo todella reuhkalta. Voi viiksi sentään, takana on maailman helpoimmat tukkakuukaudet tässä kevään ja kesän aikana, suora tukka oli laiskurin unelma! Elämä edessä, helppotukka takana.


Laukku Selected Femme.


Jenkeistä ostetulla lintuhameella on paha tapa jumittua ylleni jos sen kerran otan esille. Joillain vaatteilla on tällainen jännä ominaisuus, kutsuttakoon niitä vaikka lempivaatteiksi ;)

Kommentit (11)

1/11 | 

Mä rakastan tuota hattua. Silloin, kun kirjoitit siitä eka kerran, aloin etsiä sitä, mutta jostain syystä en saanut sitä ostettua.
Tiedät siis kehen olla yhteydessä, mikäli aiot luopua ko. ihanuudesta :)

Marion
2/11 | 

Juuri noita, ne ovat niin kauniit! :) Ei auta kuin pitää silmät auki, niin totta että nauhasaappaita on tällä hetkellä vaikea löytää. :/
Kiitos infosta kuitenkin! Niin, ja varsin mainio nimi tuo Nelliinan Kenkälaatikkokin olisi! :D

Marion
5/11 | 

Itseasiassa niitä tummia, pitkävartisia? :) Vai sekoitankohan nyt johonkin toiseen bloggaajaan, hmm... Sitä aina automaattisesti kenkä-asioissa ajattelee: "Kengät! Nelliina!!" :D
... Vaikka kyllä kukalliset martensitkin vois vähän lievittää tätä maiharikaipuuta, hmmm...

atomi
7/11 | 

Mahtaisitko joskus esitellä meille kenkälaatikkosi ja vaatehuoneesi, siis tarkoitan nyt kuinka säilytät vaatteitasi ja kenkiäsi? Joko täällä tai Pätsiniemen puolella. Olen miettinyt, että ainakin kerrostaloja suunnittelevilla arkkitehdeillä ei ole kyllä kummoista kenkävalikoimaa, niin pienet ovat kengille mitoitetut tilat. Ja puhun nyt ihan normikengänkuluttajan näkökulmasta. Omassa asunnossani en saa minnekään järkevästi mahtumaan kenkiäni, vaikka niitä ei hirveästi olekaan. En ole löytänyt mieluista kenkäkaappia, joka sopisi ahtaaseen eteiseen.

sanna
8/11 | 

Stokalla oli Vagabondin nauhasaappaat. Mustat ohuet nauhat mut äkkiäkös ne vaihtaa söpömpiin.

Ihana värikäs hattu ja hienosti yhdistelty jälleen kerran. Ja jaan tukkaongelmasi, puolipörrö paksu luonnontilaan. Aina kuivattava +suoritettava :(

Marion
9/11 | 

Moikka!

Ihanan pirteä hattu! :)
Piti kysymäni, että oletko sattunut törmäämään viime aikoina kivoihin "tyttömaihareihin", samantyylisiin kuin sinulla ainakin muutama vuosi sitten itselläsi oli?

Olen etsiskellyt kivoja, vähän sirompia/kevyemmän näköisiä maihareita (kaappini on väärällään niitä perinteisempiä, hih...), mutta ei ole tullut vastaan... :/ Ja pitäisihän sitä nyt "tyttikset" olla! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012