Pihagrilli saapui tuossa juuri postin tuomana kotiin ja ideana oli viettää vappua saunomalla ja rillaamalla, mutta nyt kun vilkaisin pakettia millaisena kilkkeenä ja hiluina meidän hieno grilli on, veikkaan että se on toimivana ja kasassa ehkä ensi vappuna.

Vappuun on kuulunut meillä niin olennaisena osana kupliva, että kaupassa toiveikkaana etsin 0% skumppaa että saisi edes vähän fiilislasia käpälään mutta turha toivo. Kaikissa kaupan skumpissakin on 0,x% alkoholia buu! Voin vaikka vannoa että olen joskus löytänyt nollaakin mutta hyvä kysymys että mistä. Taidan hakea foliopallon torilta lohdutukseksi.

Olen toikkaroinut tässä lähipäivinä pitkälti yöpuvussa, joten oli ihan pakko ottaa todistekuva että kauppareissulle puin ihan normaalit vaatteet, joskin houkutus lähteä Onepiecessä oli suuri.. jaiks :D tähänkö sitä on tultu! Ei vaan, tämä selkä ei anna periksi kikkailla pukeutumisen suhteen, tarvitsen sukkienkin pukemiseen apua.Onneksi punaisella huulipunalla on helppo huijata että on viitsinyt edes jotain. Tuo tummasävyinen kukkamekko on ikivanha rantamekkoni, siinä on kunnon venyke tuubimaisessa yläosassa joten mahtuu moneen kokoon.

Kiitos ihan mielettömästi edellisen postauksen kommenteista, luin aamukahvilla kaikki ja tein kauppalistaa itselleni. On jotenkin ilahduttavaa sekin seikka, että ei ole vain yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa varustautua, koska sekin osaltaan tuottaa epävarmuutta ensikertalaiselle että mitä jos ostaakin ihan väärää talkkia. Kuulostaa varmasti ihan älyttömältä kaikille niille kenellä on aivot paikoillaan, siinä missä minä (yleensä järkityyppi numero yksi) olen ihan sekaisin näiden kaikkien raskaushormonieni vaikutuksesta. Onneksi sentään tiedostan täysin kuinka en oma itseni juuri nyt olen, yritän pinnistää viimeisillä arkijärjen rippeillä sen kirkkaan ajatuksen että palaudun joskus takaisin normaaliksi.

Viettäkäähän mahtava vappu!

Kommentit (27)

anne b
3/27 | 

Siellä tampereella on kuulemma ihan hotelli synnyttäneille, eli synnyttäneiden osasto hotellihuoneen kaltainen sairaalan yhteydessä, jossa käy kätilö auttamassa. Kokeilkaa; D mua kiinnostaisi kuulla oliko hyvä. Itse olisin niin mieluusti ollut. Vaikka oma kokemukseni ei ollut sinänsä hirveä. (Siis sairaalsaasa ja senntään 2hlö huoneessa)mutta vauva joutui tulehduksen takia keskolaan ja mies ajettiin kotiin nukkkumaan. . Ihana olis olla kumminki perheenä.

Olisko ollu jossain kaksplussassa juttua kun luin:)

Hyvää vappua ♥

P
5/27 | 

Fentimansin ruusulimonadi vois olla kiva skumpan korvike! :) Se on vaaleanpunaista, kuplivaa ja ihanan raikasta. Maistuu ihan sellaisenaan, mutta jos haluaa vähän erityisempää, niin suosittelen juomaan jääpalojen ja ohuiden limesiivujen kanssa. Saa ainakin Punnitse&Säästä -liikkeistä. Tää kommentti tuli nyt vähän myöhään, sori.

ZaZa
6/27 | 

Kuohuvaa kuusenkerkkää! Saa ainakin Ruohonjuuresta (tosin en tiedä, löytyykö liikettä sieltä suunnalta). Sieltä löytyi myös sitruuna-omena-, mustikka- ja mustaherukkakuohuvaa, joissa kaikissa oli nollat :) Mukavaa vappua!

marinah
7/27 | 

Itse olen nautiskellut Alkosta löytyvää Festillant kuohujuomaa, pitäisi olla 0%. En kyllä henkilökohtaisesti nää mitään eroa siinä, onko alkoholia se 0% vai 0,5%, mutta jokaisen on tehtävä omat päätöksensä tuon asian suhteen.

Minna
9/27 | 

Onko kaupoissa vielä sitä lasten punaista "kuoharia"? Oli muistaaksenipunainen etiketti ja jotain eläinten kuvia..

10/27 | 

Meilläpäin ainakin ihan Punnitse&Säästä -liike mainosti että heiltä löytyy alkoholitonta skumppaa näin vapun kunniaksi. Ja Citymarketissa oli HelloKitty -kuohuvaa lapsille! Luulis olevan holitonta.

Rytsis
12/27 | 

Raskaushormoonit kun vaihtuu imetyshormooneihin, niin sitten se pää vasta sekaisin onkin..... Eli normiaivoja odotettavissa vasta imetyksen jälkeen. Be aware!

Marjukka
13/27 | 

Eikös pommacissakin ole alkoholia joku 0,16 %, millä ei kyllä mielestäni ole mitään merkitystä, mutta jos haluaa olla ihan 0-prosentilla, niin sitten saakin olla tosi tarkkana.

Marjukka
14/27 | 

Tuli vielä mieleen, että eikös täysin alkoholittomia kuohuviinejä saa, yllätys yllätys - Alkosta?
Ainakin ennen siellä oli, siis ihan 0 %.

Fiore
15/27 | 

Lehtikuohu on muuten mielettömän hyvää! Niin hyvää, että mieheni oli juoda minun annokseni oman cavansa sijaan viimeisellä romanttisella pariskuntaillallisella "Murussa" kolme viikkoa ennen laskettua aikaani. :-D

16/27 | 

Kattelin muuten tota teidän terassia jo jossain aiemmassa kuvassa ja se on hel-MYT!

Kyllä kelpaa rillata! Oikein Jutimaista vappua sinne :)

Meri Tuuli
17/27 | 

Hei tsekkaas sellainen tuote kuin Lehtikuohu, sitä ainakin meillä töissä myydään alkoholittomana kuohuvana :) ja kuohuaa enemmän kuin moni skumppa..!

Joy

Light Live-kuoharit on myös mun suosikkeja! Molemmat hyviä. Löytyy sekä Citymarketista että Prismasta.
Joku mainitsi alempana Kuusenkerkän, saa myös Stockalta!

20/27 | 

Piimässä ja hapatetussa ruisleivässäkin on muuten alkoholia. Tuo 0,X% on niin pieni määrä ettei sillä ole mitään merkitystä. Vauvojen Jekovit-D-vitamiinitipoissakin on alkoholia enemmän kuin mitä voi istukan läpi saada edes ykkösoluesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu