Viime viikonloppuna oli kässämessujen ohella työpaikkani vuosittain järjestettävät rokkifestarit, jonne pukeutumiskoodia saa tulkita kuten haluaa. Rock, bling, tule sellaisena kuin olet, kaikki käy. Tämähän tarkoittaa tietysti sitä, että jos on mahdollisuus pukea paljetteja, puen paljetteja. Aina.

Tämä Selectedin mekko oli ostohetkellä aikamoinen yllätys. Olisin voinut vaikka vannoa, että kyseessä on vintage-mekko, sillä kankaan paljetti- ja strassikirjailut ovat todella tyypillisiä esimerkiksi täysin övereille kasarimekoille. Mekossa on olkatoppauksetkin! Kerrassaan hieno toisinto vanhoista paljettimekoista. 

(Ulkona oli kuivaa, en upottanut pupuja syysmoskaan vaikka kuvassa siltä näyttää :,D)

Ja sitten tietysti vielä Minna Parikan glitterkorkkaria, strassilaukkua, naamahileitä, koko helahoito. Pikkujoulukausi on nyt virallisesti avattu :)

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010