Olette varmaan lopenkyllästyneitä tähän ikivanhaan pitsimekkooni, mutta minä en ole :D rakastan sitä, voisin käyttää mekkoa vaikka joka päivä.Sekä laukussa (Italiasta) että kengissä (Minna Parikka) on strutsinnahka-look-a-like pintakäsittely.
Kenkiin mätsäävä MIYO:n kynsilakka saatu blogin kautta. 

En pysty kirjoittamaan kunnolla, käteni ovat niin tappokipeät vesijuoksusta. Kyllä. Joten lopetetaan tähän ja palataan huomenna, menen tästä venyttelemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

2/11 | 

Eikä kyllästytä! Pakko sanoo et tää on varmaan yks mun lempiasuista, siinä on kaikkea mitä täydellinen asu tarvitsee: pitsiä, teko(?)nahkaa, punaista ja minna parikkaa. Todellakin pitäisin tätä jos vain saisin.

Olisi muuten kiva nähdä joskus joku vaatekaapin/huoneen ja kämpän esittelypostaus!

velina
3/11 | 

Täydellisimmät, kauneimmat, inspiroivimmat asukuvat blogissasi pitkään aikaan !! Ihania kuvia, sävyjä, niin kauniita vaatteita monin kappalein! Anteeksi ylistyssanat, mutta .. .. . 8-) keep it going!

4/11 | 

Kuules, missä oot ottanu tatuointis? Haluaisin jatkaa omaa tatskaani mutta en kauheesti tiedä noista Tampereen tatuointipaikoista et mitkä ois hyviä. Jos osaisit suositella hyvää paikkaa? :)

7/11 | 

No nyt on Minna Parikat kohdillaan! Saattaisin ehkä jopa pysyä pystyssä noilla koroilla. Mekostakaan en valita.

9/11 | 

Hehee, luin otsikon "nyppylöitä mahassa" ja mietin, että minkäköhän kauhean taudin esittet. Onneksi se olikin sitten "nahassa". :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011