Muistatteko pari vuotta takaperin velloneen kohun kuinka ketjukauppojen tuplasormukset täyttivät poliisin mukaan laittoman nyrkkiraudan kriteerit? Enpä usko että monikaan sormuksien käyttäjä olisi rihkamakorujaan ko. tarkoitukseen käyttänyt, mutta ihan vänskä juttu sinällään.

Olin jo silloin sitä mieltä, että oma peurasormukseni on ehkä noin sata kertaa vaarallisempi kuin yksikään sileä tuplasormus, tosin lähinnä omille silmilleni, ei ole tapana huitoa muita. Toinen sormus Glitter (saatu blogin kautta).


Rakastan sarvisormustani kovin, mutta voi vitsi sen kanssa on vaikea toimia. Onnistun yleensä sotkemaan sen omiin hiuksiini, takin vuoren poimuihin tai saamaan neuletakkiin silmipakoja. Ehkä tämä sormus olisi turvallisempi jollain vähän vähemmän sähläävällä naisella :D

Minulla on meneillään taas joku överisti koruja -vaihe, ehkä tuo jouluvalojen säihke saa harakan kaipaamaan blingiä, tiedä häntä.

Kommentit (3)

1/3 | 

Mulla oli toi sama peurasormus kultaisena, ja olin sen kanssa myös helisemässä aina kun sitä käytin. :D Viime käyttökerralla tosin peura irtosi sormusrinkulastaan, nyyh!

ano

saisko sen liitettyä kaulaketjuun jotenkin, esim. joku kangassuikale taakse, jolloin siihen muodostuisi ketjun mentävä aukko? Tai sitten rintakoruksi. Ei varmaan olisi niin hankalakaan. Komia kylläkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012