Kai te manselaiset tiedätte mihin tulla viettämään lauantai-iltapäivää huomenna? Tampere Areenalle, koska Nysse O Manses. Kaksi roller derby -peliä (klo 14 & klo 16), joista minä pelaan jälkimmäisessä klo 16 alkavassa, saa tulla kannustamaan!

Ei haittaa yhtään vaikka et olisi koskaan nähnyt roller derbyä tai tietäisi lainkaan mitä kentällä oikeastaan tapahtuu, meillä on paikalla kivoja selostajatyyppejä katsomossa keneltä voi kysyä että mitä noin tekee. Ei ole pakko kysellä, mutta saa kysellä. Voi vain myös nauttia tunnelmasta, syödä Pyynikin Näkötornin munkkeja ja ihmetellä peliä. Kyllä, me hommaattiin teille just niitä famous munkkeja, ja ne on syystä famous. Kahvia, munkkia ja derbyä, mitäpä sitä muuta iltapäiväänsä kaipaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Myynnissä on jokaisen liigan fanikamaa, ja kahden suomalaisen roller derby -kaupan, Jam in the Boxin ja Gearcheckin, rulla-asioita ja oheissälää.


FB-tapahtuma täällä: KLIK!

Ja jatkoille Mixeihin: KLIK!

Ps. tämän päivän Aamulehden Valo-liitteessä on jättimäinen juttu roller derbystä, lukekaa se. Minäkin olen siellä. Olen myös täällä videolla pitämässä toimittaja Vilma-Lottaa pystyssä, kun neiti kokeilee ensimmäisen kerran derbyluistimia: KLIK! Vilma oli niin söpö kun pyllähteli ensimmäisen tunnin aikana takamukselleen koko ajan, mutta seuraavalla oppitunnilla Ruhiksen kanssa alkoi jo kokeilemaan varovasti takaperin luistelua. Tuli niin elävästi oma ensimmäinen luistelukerta mieleen, kun lensin pyllylleni niin että tekarit lensi suusta ja mietin silloin, että en tule koskaan pysymään näillä vekottimilla pystyssä. Ja näin sitä vaan pelataan 2 vuotta myöhemmin SM Cupissa. Roller derby on parasta.

Pps. Eipä jännitä yhtään ehei...VIHAAN tätä peliä edeltävää päivää kun olen ihan sekaisin paniikista ja vellon yhyy en tahdo en halua -tunnelmissa. Luojan kiitos tämä menee ohi aina pelipäivän aamuun mennessä, sitten olen oma itseni taas ja fiilis on enemmänkin luokkaa JEEE PELAAAAAAAAN!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013