Silloin tällöin tarkistan itseltäni, että onko edelleen ihan ok käyttää Disney-hahmoja vaatteissa. Tähän asti vastaus on ollut aina kyllä, joten alkaa vaikuttaa siltä, että käytän Bambi-sukkiksia vielä eläkkeelläkin. 

Gantin asiapirkkokenkiin yhdistettynä Irregular Choicen Bambit ovat täysin toimistokelpoiset ja mikä tärkeintä, piristävät sumuisen ankeaa marraskuista arkipäivää.

Bambi itsessään on satu, jota katsoessa kyynelhanat aukeavat joka kerta. Haikea leffa, mutta silti niin ihana. Se on yksi kaikkien aikojen rakkaimpia Disney-elokuviani, heti Robin Hoodin jälkeen. Robin Hoodia ei ylitä mikään. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Ihanat! <3 Onkohan mitoitus näissä sellanen että mahtuu blösöäkin vyötäröä sisään, näytti olevan yhtä kokoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010