Lapin reissulla on kaiken muun lisäksi vielä se upea etu, että pääsen kampaajan tuoliin. Mieheni sisko Sallamari on kampaaja, jolla on Oulussa liike nimeltä KauneudenHetki yhdessä anoppini kanssa. Ihan sinne asti ei tule hiusten vuoksi ajeltua, mutta aina kun me nähdään, annan kuontaloni taikurin näppeihin. Sallamarilla on taito lukea ajatuksia, kun kerron millaiset hiukset haluaisin. 

Pitkät hiukseni leikattiin pari kuukautta sitten lyhemmiksi, ja niitä on raidoitettu edellisen kerran yli puoli vuotta sitten. Näin ollen hiuksissani alkoi olla jo vähän liiankin autenttinen meininki, sillä raitoja näkyi enää parin sentin pätkällä pidempien sivuhiusten latvoissa. Raidaton tukka on täysi kaaos, se ei ole hallittavissa liukkautensa vuoksi yhtään. On tullut ihan muutama huono hiuspäivä elettyä tässä viime aikoina...

Mutta siitä ei ole huolta enää, ihanaa! Tällä kertaa tukasta pätkäistiin 5 senttiä pituudesta ja siihen laitettiin paljon paljon vaaleita raitoja. Lopputulos oli täsmälleen sitä mitä halusin: 

Olen niin ihastunut tähän lyhyempään malliin, tuntuu kuin tukkani olisi tuplaantunut. Siihen vaikuttaa tosin myös leikkaus, joka on kerrostamaton, minun pörröinen hiukseni kerrostaa itse itsensä sen verran kun on tarpeen. Latva on siispä suora ja "tönkkö", tukkaidolinani Kaunareiden Caroline :D 90-luvulla leikattiin Frendien Rachel -hiuksia, nykyään...

Tässä vielä hiusten lisäksi koko asu, kun nyt sattui olemaan kampaukseen sopivaa 20s -tyyliä. Musta hattu on KN Collectionin Tea (saatu blogin kautta), hulmuava takki on Objectin, sifonkimekko alla Zara ja nilkkurit Steve Madden. Joista muuten irtosi eilen korkolappu, ja sen seurauksena mukkasin oikein kunnolla kauppakeskuksen lattialle. Meritähtiasentoon. Jätti tuo coolius meikäläisen väliin ihan kokonaan. 

 

Kommentit (5)

J
1/5 | 

Ihana tukka, sopii todella hyvin! :) Ja ihana asu myös.

Olitteko muuten koko perhe reissussa Lapissa, kuinka pitkä junamatka sujui? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010