Ja pikkuhiljaa kävi niin, että nainen luovutti ulkonäkönsä suhteen ja alkoi hampuusiksi. Oli ihan pakko ottaa todistekuva tämän hetken uuuuh niin upeasta lookistani, vaikka en tosin ajatellut ihan vielä luovuttaa :D Nyt vaan oli tilanne, että aamulla puin punaisen kotimekon. Sitten tuli kylmä ja puin jalkaan ne ainoat leggarit jotka vielä mahtuvat vyötärönauhan kohdalta (yhyy rakkaat Black Milkini, nähdään kesän jälkeen). Sitten tuli vielä enemmän kylmä ja kiskoin päälle ensimmäisen käteeni osuneen neuleen. Tadah:


Melko upeaa. Terveiset sairastuvalta, annoin nyt vihdoin periksi ja jäin neuvolalääkärin käskystä kotiin lepäämään. Eipä minusta töissä pahemmin hyötyä olekaan, kun pää on ihan jumissa, enkä pysty pahoinvoinnin vuoksi keskittymään mihinkään. Edellisen kerran lääkäri sanoi että pahoinvointi menee normaalisti ohi viikolla 14 (eipä tunnu menevän) ja nyt se arvio olikin vaihtunut jo viikkoon 16! Huijausta! Tälläkö ne saavat ryytyneet naiset jaksamaan... vähän kuin kuntosalilla orjapiiskurin valmennettavana joka huutaa korvan vieressä että vähän vielä, kohta loppuu, hahhaaa eipä lopukaan, pari punnerrusta vielä!

Kommentit (78)

esmeralda
1/78 | 

Älä huoli, Black Milkit venyy sen verran, että minäkin käytin niitä aivan raskauden loppumetreille saakka! ;)

Ellu
9/78 | 

Hei, ihan mielettömästi onnea odotuksesta (ei pahoinvoinnista) siis :)
Olen innokas blogin seuraaja ja nyt vain odotan innolla vinkkejä ja ideoita raskausajan pukeutumiseen jne.
Ja jatkossa myös niitä babyn pukemisjuttuja.
Itselläkin taitaa olla ne asiat (toivottavsti) edessäpäin.. :)
Jaksamista ja kiitos mahtavasta blogista!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
14/78 | 

Enpähän ainakaan koskaan enää ajattele että raskaana oleva nainen draamailee pahan olonsa kanssa, että ei se nyt niiiin kauheaa voi olla. Voi se :D

Kaikista mainitsemistasi jänniittää eniten mitä Nöpö tuumaa hahhah, se on niin prinsessa kermap*rse että voi viedä hetken aikaa että neitokainen selviää järkytyksestä :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Pop

Juu, sitä ei pysty ikinä ei milloinkaan selittämään kellekkään millaista se on ellei sitä ole kokenut itse. Pahoinvointia siis.

Nöpö varmaa saa kyllä melkoisen kohtauksen. Mut järki päässä ja muutama varovaisuus niin eiköhän se mene omalla painolla, sekin. Toisaalta mitään muutakaan tilanteessa ei oikein voi tehdä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
15/78 | 

Ymmärrän ilman muuta että osalle tämä vauvauutinen on ns. huono asia, tai siis varmasti ovat onnellisia minun puolestani mutta lukukokemus on hieman eri. Mutta se vaan tavallaan kertoo siitä että blogiin suhtaudutaan kuin muotilehteen, eli kaikkia muutoksia ei katsota hyvällä. Minä vain en ihan oikeasti pysty kirjoittamaan kenenkään muunkaan elämästä kuin omastani henkilökohtaisessa blogissani :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Elisa

Minulla ei ole lasta ja mammablogeja en ole siksi lukenut. Tätä blogia luen koska 1) Niina osaa kirjoittaa 2) Niinalla on järki päässä ja huumorintajua 3) Niinalla on makea tyyli. En usko että äitiys muuttaa mitään näistä peruuttamattomasti. Ja veikkaan että jos hän haluaa erityisesti mamma-lapsi-asiasta bloggailla niin sitä varten tulee uusi blogi. Mutta minusta tämä raskauspahoinvointi on osa elämää ja siitä voi kertoa ihan yhtä lailla kuin polvileikkauksesta tms. Ja iso osa ihmisistä varmasti haluaa myös nähdä jatkossa vauvakuvia jne., enkä tajua miksi niille pitäisi olla sen allergisempi kuin vaikka mies- tai kissakuville :D. Joten kirjoita ihan mistä tykkäät, itse ainakin tulen lukemaan jatkossakin vaikka en äiti-ihminen olekaan!

Komppaan täysin elinaa nistä syistä, miksi tämä blogi on ihana. Ja tietysti Nelliina kuvaa omaa elämäänsä omassa blogissaan.Mutta se, mitä en oiein osannut edellisessä kommantissani selittää on että harmittaa kun vauvaihmiset valtaavat kommenttiboxin ja tietysti isona lukijaryhmänä vaikuttavat blogikirjoitusten aihepiiriin..ja mitään hiukankaan kriittistä ei sovi sanoa koska se on heti nillittämistä. Joskus kun googlaa jotain asiaa, päätyy esim vauva-lehden sivuille ja voi miten mielettömän jyrkkiä ja pahansuopia kannanottoja siellä onkaan. Jos joku uskaltaa krisoida esim. vaipanvaihtoa ravintolapöydässä, saa osakseen hirvittävät haukut kuinka tunteeton ja ymmärtämätön ihmishirviö sitä onkaan. No nyt meni jo kauas asiasta, mutta pelkään sitä, että tästä kivasta blogista tulee pääasiassa vauvakansan foorumi.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Älä avaa kommenttiboxia :D Mutta sen voin vannoa että lukijat eivät vaikuta blogini sisältöön muutamaa hassua toivepostausta enempää (kerran pari vuodessa), olen aina pitänyt oman pääni kirjoittelun suhteen. Jos lähtee sille tielle että alkaa erityisesti miettiä mikä miellyttäisi lukijoita, niin metsään menee koska mielipiteitä on niin älytön määrä.

Ja pysy herranjestas kaukana vauvapalstoista, ne on jotain niin käsittämätöntä että kukaan normaalijärkinen ei pysy siellä selväpäisenä kovin kauaa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Saikku

Täällä yksi ns. "vauvaihminen" ilmoittautuu. Sitä nyt vaan saattaa kommentoida näihin uutisiin ja pahoinvointiin yms. liittyviä asioita ja tsempata Niinaa nyt hetken. Tuskin me blogin seuraajat, joilla omassakin elämässä sattuu olemaan vastaava vaihe (elikkäs vauva), tuleviin muoti, Nöpö tms. tms. postauksiin kommentoidaan aina vaan vauvamaisia kommentteja jatkossa. Eiköhän syy siihen miksi mekin blogia ollaan seurattu pitkään (jo ennen vauvojammekin), johdu jostakin muusta kuin siitä että täällä saisi jutella vauvoista. Postauksen aihepiiri nyt vaan vähän vaikuttaa myös kommenttiboksin sisältöön. Ymmärrän kyllä pitkäaikaisten lukijoiden huolen, mutta mielestäni muotiblogissa oleellista on että se mukautuu kirjoittajans elämänvaiheisiin. Uskon, että Niina tarjoaa jatkossakin mahtavia lukuelämyksiä ja monista eri näkökulmista. Hienoa saada seurata tätäkin elämänvaihetta. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
16/78 | 

Jep niinä päivinä kun ei pääse sohvalta ylös, ei tule ihan ekana mietittyä huulipunaakaan :D tai oikeastaan mikään muukaan, pääni on ihan tyhjä jos totta puhutaan.

Mutta raskaus on väliaikaista ja kuuluu tällä hetkellä elämääni, joten blogin on pakko mukautua siihen, ei toisinpäin. Mutta en silti aio luopua tyylistäni vauvan myötä, miksi ihmeessä niin tekisin, nyt vain hetkellisesti en mahdu lempparivaatteisiini mutta kyllä ne malttavat odottaa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
17/78 | 

olen vähän hämmentynyt tästä "blogi oli ennen kiva" asiasta, koska olen kertonut raskaudesta viikko sitten, ja kirjoitellut kissasta ja postannut asukuvia sen jälkeen ihan normaalisti :) mutta jos tosiaan ei yhtään siedä tällä hetkellä elämääni aika olennaisesti kuuluvaa kasvavaa mahaa tai oikeita kuulumisiani, niin sitten tottakai ymmärrän että blogi ei ole tällä erää kiinnostava ja se on ihan ok.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vicki

Tökeröitä kommentteja.. se nyt vaan on fakta, että ensimmäinen raskaus, ja tuleva vauva pistävät aika lailla koko elämän uusiksi, eikä siitä mihinkään pääse. Edes muotibloggari.
Jaksamista Nelliina :)

Annie
18/78 | 

Nelliina on postannut vajaat pari viikkoa raskausjuttuja ja nekin lähinnä siitä kulmasta, että nyt on niin paha olo, ettei muuhun pysty, ja jo nyt te "blogin suuret ystävät" nillitätte aiheesta. Olisko nyt ihan aihetta mennä itseensä ja miettiä kaksi kertaa oliko ihan aiheellinen nillitys?

Ts. Jos Nelliinalla olisi kahden viikon kuolemantautiflunssa ja hän kirjoittaisi siitä, niin ryntäisitkö tänne heti valittamaan miten blogista on tullut niin flunssakeskeinen ja tylsä ja kiitos kuluneista vuosista, mutta et jaksa enää näitä flunssapäivityksiä?

Ps. Nelliinalle tsemppiä!

Lapseton
19/78 | 

Samaa ajattelin. Blogi oli ennen kiva kun ei ollut näitä raskaus- ja vauvajuttuja. Tuskin muuttuu vauvan syntymän jälkeenkään entiselleen.

Sanna
20/78 | 

Ensinnäkin Onnea!

Ja toiseksi jokainen raskaus on yksilöllinen niin ajattele että se menee osaltasi niin kuin menee. Vaikka mulla on kaksi ihanaa lasta ja olen "lapsenmielinen", en myöskään enää jaksaisi lukea muiden kommentteja raskausongelmista koska ne nyt on vain jokaisen yksilöllisiä kokemuksia joista ei voi vetää mitään johtopäätöksiä omalla kohdalla :) Sitä paitsi olen sitä mieltä että tieto lisää tuskaa, parempi keskittyä omaan olemiseen ja tavalliseen elämiseen - sillä tasolla kun siihen pystyy. Mutta kyllä siitä saa ja pitääkin kirjoittaa, tuskin tuossa olossa on ensimmäisenä mielessä päivän huulipunan väri.

Monivuotisena lukijana tämä on mielestäni tosi mielenkiintoista ja tottakai blogi elää kirjoittajansa elämän mukana. Niinhän se on muissakin blogeissa joissa kirjoittajat on välillä olleet raskaana ja saaneet vauvan, mutta kyllä niissäkin se peruspunainen lanka - kirjoittajan oma olemus- säilyy. Jos joku nyt oikeasti ei kestä tätä niin ehkä voi siirtyä toisiin blogeihin :)

Jaksamista, tuo on pieni aika elämästä!

21/78 | 

"Annie: Ts. Jos Nelliinalla olisi kahden viikon kuolemantautiflunssa ja hän kirjoittaisi siitä, niin ryntäisitkö tänne heti valittamaan miten blogista on tullut niin flunssakeskeinen ja tylsä ja kiitos kuluneista vuosista, mutta et jaksa enää näitä flunssapäivityksiä?"

Mietitkö yhtään kun kirjoitit tämän? Flunssa ei ole koko elämän kestävä juttu, vauva on. Täällä nämä niin kutsutut nillittäjät ovat niitä jotka ovat tätä blogia seuranneet ennen kaikkea verrattomana muotiblogina. Diggaan valtavasti Nelliinan tyylistä, niin vaatteista kuin sympaattisesta tavassa kirjoittaa. Nyt vain on niin, että vaikka N ei puhuisi blogissa puolta sanaa raskaudestaan, tämä mammamafia on täällä kertomassa raskausviikoista, pahoinvoinnista ja kaikesta mikä vain raskauteen liittyy. Se on harmi. Ennen kommenttiboxi oli monipuolisempi, nyt vähintään joka toinen kommentti koskee jonkun omia raskauskokemuksia.

Toivotan tietysti Nelliinalle ja Sakulle (ja tietty perheen jalokivelle, Nöpölle:) onnea täydestä sydämestäni ja haluan minäkin kiittää vuosista ehdottomasti parhaan muotiblogin seurassa. Eikä tämän sanominen tarkoita sitä, ettei blogia enää seuraisi, jatko vain on erilaista, Sellaista elämä on.

ansku
23/78 | 

juu miutakin huijattiin tuolla:kyllä se ohi menee...noh pahin oli ohi onneks JO viikolla 28... olis pitänyt lotota, kun tosi piebi osa kärsii niin pitkään pahoinvoinnista! tsemppiä sinne! joskus tulee aika, kun unohtaa miltä se pahoinvointi tuntui vaikka sen velloessa vannoi ettei ikinä unohdu(tai janki toista lasta)... kai se on joku luonnon suojamekanismi...

Halina
24/78 | 

Näyttää iha mun kotiasuilta!:DD

musta ois ihanaa jos tekisit taas joskus jonkun teemapostauksen liittyen vaatteisiin(siis sitten kun pahoinvointi toivottavasti helpottaa ja sulla energiaa) esim, sellasen et miten saman vaatteen voi asustaa monella eri tavalla tai kokonaisuuksia/kollaaseja "lempi arkivaattteet" "lempi treenivaatteet" tai "lempi juhlavaatteet" tai oikeestaan mikä tahansa tollainen vaatejuttu:)) En tiedä miksi rakastan niitä niin paljon! Tietty nyt saattaa olla hankala toteuttaa jos ei kaikkia vaatteita voi käyttää, mutta koota esim. vanhoista kuvista tai jotain:))

Ihanaa että saat vauvan ja kohta varman nähdään ihania lastenvaatteitakin!:D Tsemppiä ja jaksamista, auringonpaisteen mukana on kiva lähtee kevättä kohti(ooh kesä...)

25/78 | 

Hei! Oletko kokeillut pahoinvointirannekkeita? Ne perustuvat pelkästään siihen että ne hierovat ranteilta tiettyä kohtaa joka lievittää pahoinvointia. Ei siis mitään kemiallisia aineita tai muuta. Googleta vain sana seaband niin tietoa saa lisää. Suosittelen lämpimästi.

kaisu
26/78 | 

Voimia, täälä kärsittiin viikolle 22, sen jälkeen ei ole tarvinnut oksentaa ja vointi palautui pikkuhiljaa normaaliksi. Hyvää talven jatkoa ja auringonpaistetta päiviisi!

atomi
27/78 | 

Niin, nyt se sitten lopullisesti alkoi eli muotiblogin vaihtuminen odotus- ja vauvablogiksi. Huoh. Mutta elämä menee niin kuin sen kuuluu mennä, kun vauva on ajankohtainen, pyörivät ajatukset sen ympärillä. lisäksi vauvaihmiset kaappaavat kommenttiboxin välittömästi haltuunsa ja jokainen asu ym kommentoidaan vauvasuodattimen läpi.Raskauskokemuksista naturalistisimmatkin halutaan jakaa.Mutta blogistasi on ollut vuosien ilo, arjen mukavat jutut, elävät ja seikkaperäiset matkajutut, Nöpön lutuisen ihanat kuvat ym,kiitos niistä. Ja tietysti onnittelut vauvasta.Ehkä tämä muuttuu vauva-perhe-sisustusblogiksi. Tiedän, tiedän "ei tarvi lukea jos ei kiinnosta" mutta jään kyllä lempiblogiani kaipaamaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

blogi kulkee minun matkassani oli se sitten Italian lomakohteessa tai raskausajan pukeutumisessa :) on vähän vaikeaa yrittää esittää ei raskaana olevaa vaaterintamalla, kun suurin osa vaatteistani näyttää tätä nykyä erilaiselta ylläni kuin ennen, ja näin tulee olemaan heinäkuulle asti. En mahda sille mitään, joten toivon ymmärrystä teiltä (ei rantapallopukeutumisesta kiinnostuneilta) lukijoilta ja ehkäpä sitten pientä taukoa blogista, ei raskaus ikuisesti kestä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ninni
28/78 | 

Mulla kesti oksentelu ja pahoinvointi viikolle 35, ja ihan oikeasti, kannattaa kokeilla kaikki konstit sen helpottamiseksi, koska jälkeenpäin harmittaa jos koko raskausaika menee ihan sumussa ja oksennellessa. Siis rannekkeita, ruokavaliota, akupainantaa, megayöunia ja päikkäreitä, sitrusmehua, foolihappoja ja vaikka Primperania.

29/78 | 

Yksi raskauskokemus vielä tähän perään: poikani on jo viisitoista,mutta koskaan en unohda sitä monen kuukauden pahoinvointia... Minulla pahoinvointi valitettavasti jatkui ensimmäiset viisi kuukautta :(. Ainoa joka auttoi hetkellisesti oli suoraan pakastimesta jääkylmä persikkajäätee (nyt jo hiukan naurattaa). Toivotaan että olosi kohenee pian! Ja onnentoivotuksia molemmille!

PS. Olen kommentoinut viimeksi muistaakseni joitakin vuosia sitten, nyt oli niin suuria uutisia että lähdin jopa naputtelemaan :)

Pop

Ei kultaa aika muistoja tavallaan... Mut jumankekka ihmismieli ei onneksi muista kuinka paha rasti toi pahoinvointi oli oikeesti.

Täytyy vielä kommentoida noilla napisijoille jotka kitisee vauvaan liittyvistä postauksista tai sivulauseista. Että se on aikalailla elämän mullistava tuo koko prosessi. Ja jo se että et pysty elämään normaalia elämään pahoinvoinnin takia, on pätevä syy siihen että ko.asiat pyörii mielessä. Enkä usko että tästä mitään vauvablogia tulee, vaan ihan samalla kaavalla mennään Nelliinan elämää seuraten.

Lapset muuttaa elämän, niin se vaan on. Itsestä on sitten kiinni se miten.

Joten antakaa nyt vähän siimaa, voitte saada hyviä muotivinkkejä sitten omiin vauva juttuihinne. (Mm. Miten olla muodikas mama, tyylikkäät vaatteet imetykseen, kuinka marc by marc jacobsin laukusta tehdään hoitolaukku, mitkä kengät kestää parhaiten maitopuklut ja miten ne saa parhaiten pois, kuinka peittää höllyvä raskausvatsa, mitkä kengät ottaa synnärillä, miten nöpö reagoi vauvaan jne.)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
30/78 | 

epäilen suuresti ettäkö tulisi tulevina vuosina kaihottua tämän ajan perään :D mutta onneksi tämä on lyhytaikaista kuitenkin.

En ole ostanut mitään vaatteita/tavaroita vielä, enkä varmasti uskallakaan vielä pitkään aikaan.

Olisi ihana kirjoittaa kun pääsisi oikeasti aloittamaan liikunnan huoh :(

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tinna

Ihan varmasti tulee. Ja sit kun se paha olo lähtee, niin tuntuu siltä ettei ikinä oo elänykään ennen, miten voi olla niin IHANAA kun ei kaikesta tuu paha olo! :P

J Ho Getting Hi
40/78 | 

Moi, voi huokaus, minulla loppui pahoinvointi viikolla 14, TOIVOTAAN että sinullakin pian. Mutta tosiaan vaikka se tuntuu ettei se ikinä lopu, niin yhtäkkiä hupsista keikkaa se loppuukin kuin seinään. Eli toivoa on!

w-täti
41/78 | 

kyl se useimmilla loppuu ennen puoliväliä! mulla ekasta rv18, tokasta rv11 ja kolmannesta rv14 tai rv16. mulla oli kolmannesta niin mahtavat raskausvaivasikermät että myös kesällä jakaantuva yh-pikkusiskoni ei halunnut edes kuulla :D

olen lukenut sun blogia vuodatuksen ajoista, kommentoinut harvoin. musta on niin siistiä, että teille tulee uaua!

mama
42/78 | 

EI OO TOTTA!! Olen lukenut blogiasi vuodatuksesta asti blogiasi lähes päivittäin, nyt pari viime vuotta ehkä n. kerran kuussa ja välillä harvemminkin (lapsilla 11/11 ja 3/13 voi olla jotain vaikutusta asiaan..). Hieman vajaa kuukausi sitten tuli mieleen että oletkohan raskaana ja meinasin pudota tuolilta kun eksyin tänne pitkästä aikaa ja huomasin että olet! Paljonpaljon onnea!:)

Ann
43/78 | 

Mulla meni järkyttävä pahoinvointi kokonaan pois juurikin jossain viikolla 16. Ehtisin jo pelkäämään, että jatkuuko ihan synnytykseen asti. Luojan kiitos ei. Toivottavasti sullakin alkaa pikkuhiljaa loppumaan!

minora
44/78 | 

Ettei menisi ihan raskauskokemuksiksi, en kommentoi aihetta (ei kokemusta, muuten kommentoisin :D). Asua sen sijaan sanoisin aika tutun näköiseksi; omat kotiasuthan muotoutuvat hyvin samalla tavalla. Näin pakkasilla myös toimistoasut, koska täällä on hyistä ja pitää aina päivän mittaan pukea vähitellen päälle kaikki mahdollinen, minkä irti saa. Tyylikästä on. :D

Toivottavasti olosi paranee pian ja loppuaika on ihanaa leijailua vain!

Heini
45/78 | 

Harvoin tulee kommentoitua, mutta nyt pakko toivottaa jaksamista! toivottavasti pahoinvointi helpottaa pian eikä ilmaannu muita inhottavia vaivoja. Itsellä selkä teki tenän kaikissa 3 raskaudessa ja pakotii sairaslomalle jo raskauden puolivälin jälkeen... mutta pitää vaan laittaa itsensä ja vauva etusijalle.

47/78 | 

Kyllä, silläpä juuri. Itse voin pahoin koko raskauden. Aluksi sanoin että on ihan oiiiikeasti paha olo. Uskoivathan ne sitten ku tosiaan sinne osastolle meinasin joutua tipan päähän ravintoa ottamaan...

e
48/78 | 

Mulla kesti paha olo myös juuri tuohon vko 16 saakka, mutta sitten taikaiskusta meni ohi. Nyt voin syödä mitä haluan (tosin haluan hedelmiä, raikasta ruokaa sekä jotain ihania pastahässäköitä ja perunamuusia :D).

e

Nyt siis vko 17. Mutta ei se onni ja autuus ole, että paha olo lähtee. Tilalle tuli liitoskivut, eilenkin särki nivuset ja alaselkä niin, että lämpimän kaurapussin kanssa seurustellessa kuluikin sängyn pohjalla ilta rattoisasti. Mieluummin silti nämä säryt kuin paha olo!!!

Pop
49/78 | 

Mulla pahoinvoinnin pahin aika loppui puolessa välissä. Mutta se kuvotus ei loppunut ennen kuin vauva oli hetken jo ollut sylissä. (Oksensin viimeisiä kertoja synnytyssalissa). Närästys oli myös infernaalista ja sekin jatkui loppuun asti. Loppua kohden olo kuitenkin parani alusta. Synkimmistä hetkistä muistan että odotin minuutin kuluvan.. Nyt pyörittelenkin mielessäni sitä että pystyykö siihen toiste vai ei. Vaikka voi olla ihan erilainenkin raskaus.

Lohdutuksena, vauvaan äidin pahoinvointi ei onneksi vaikuta. Ja se loppuu viimeestään synnärillä. ;) Sekä aivot on siitä kivat että ne tekee tästäkin muistosta kultaisen..

Voimia.

Ps. Jos ja kun hurahdar lastenvaatteisiin niin Mini Rodinilla olisi sulle sopiva sydänhaalaria yms. alessa ny!

Pss. Raskausajan liikunta vois olla kiva lukeminen toiseen blogiisi.

M
50/78 | 

Toi on selkeesti joku neuvoloisen taktiikka! Mulle sanottiin ihan samoin; ensin vk 12, sitten 14, 16, ja sen jälkeen varovasti, että kaikilta ei mee ohi ollenkaan... No, mulla meni vk 20 maissa ja sen jälkeen olin loppurskauden tosi hyvävointinen. Toivotaan että sun menis ohi jo ennen. Tsemppiä!

Tinna
51/78 | 

Voi vitsi, en haluu mitenkään masentaa, mutta mulla ainakin 24/7 paha olo jatkui kolme kuukautta :D Sitten tuli kaks kuukautta aivan ihanaa aikaa, kun tunsin vauvan liikkeitä, oli hehkee olo (varmaan naama vieläki loisti kaikesta siitä oksentelusta:D) ja terve olo. Nyt oon viikolla 33 ja en jaksais enää ollenkaan. Raskausdiabetes iski ja sen myötä oon tiukalla dieetillä ja kohta ehkä joudun silti insuliinihoitoon. :( Samalla en malta enää odottaa kun on n. 1,5kk jäljellä että pääsis jo näkemään pienen ihanan paketin joka tuolla on muhinu mahassa!

Oon jo vuosia (hurjaa) seurannu sun blogia ja tykänny kovasti (en koskaan oo kommentoinu, kun en oikeen osaa :) ). Nyt kun odotan esikoistani oli tosi jännää kun sulta tuli myös raskausuutinen. :) Onnea teille ja hyvää loppuodotusta ja toivon että paha olo lähtee pian pois, se on ihan kamalaa :D

52/78 | 

Voi apua, oon selkeesti ollut liian kiireinen tässä alkuvuodesta kun oli ihan mennyt ohi nämä iloiset uutiset täällä! Tämän postauksen jälkeen piti rueta selaamaan taaksepäin ja sieltähän se uutinen löytyi :) Hurjasti onnea! <3 Toivon, että olo pikkuhiljaa alkaisi helpottaa <3 Minusta tuli juuri täti ja vauvahormoneita on tainnut tarttua muhunkin, kun oikeen herkistää nämä vauvauutiset :)

53/78 | 

Örgh, minulla helpotti pahoinvointi joskus viikolla 17. Olin sitä ennen jo ihan epätoivoinen ja mietin, eikö se koskaan lopu. Kun se loppui, se ihan oikeasti loppui.

Toivottavasti sinullakin helpottaa pian, ja onnea vielä raskaudesta!

Julia
54/78 | 

En tiennyt että odotat vauvaa ja luin tuon lopun huolimattomasti - mietin kauhuissani että noin hurja vatsatauti ja lääkäri vaan lohduttelee että kyllä se 14-16 viikossa menee ohi. :DDD

Saikku
55/78 | 

Mulla pahoinvointi katosi kokonaan viikoilla 17/18. Ja oli tosiaan vähän jo epätoivoinen olo, kun joka suunnalta kommentoitiin, että kyllä se yleensä helpottaa viikon 12-14 tienoilla. NOUP! Toivotaan, että sinullakin pian! Sitten alkaakin se kaamea närästys ;)

56/78 | 

En halua masentaa, mutta itse oksensin molempien lapsiemme raskausaikana melko lailla tasan 7 kk. Toki oksentaminen vähentyi loppuraskautta kohti, mutta viimeisen kerran oksensin synnytyksessä. :D Siitäkään ei puhuta, mutta melko useat oksentavat myös synnytyksessä, niin kuin meikäläinen teki. Oksensin jopa anestesialääkärin päälle, kun hän tuli esittäytymään minulle ennen epiduraalin laittoa.

Outille
57/78 | 

Edelliselle kommentoijalle tiedoksi että valtaosa synnyttäjistä oksentaa synnytyksessä. Se on hyvin tavallinen reaktio avautumisen loppupuolella. Ja kyllä siitä puhutaan, tuli valmennuksessa myös esille. Eli älä Nelliina säikähdä tälläsista kommenteista, todennäköisyys on sen puolella että pahoinvointisi loppuu pian. Pidän peukkuja ainakin! Ja minusta on myös oikein kiva lukea vauvajuttuja blogistasi. Luin niitä matkajuttujakin mielenkiinnolla vaikka en miellä tätä matkablogiksi. Kissajuttuja ehkä on liikaa mun makuun mutta en ole käynyt siitä päätäni aukomassa koska tajuan että olet hulluna nöpöön ja se jos jokin on sun elämää!

Terveisin eräs lukija joka ei oksentanut kertaakaan raskausaikana (lievää pahoinvointia kesti 4 päivää), mutta laattasi synnärillä pariinkin otteeseen.

Tio
58/78 | 

Minä oon 25vee sinkku enkä ole missään vaiheessa elämääni halunnut lapsia. Tästä huolimatta on älyttömän mielenkiintoista lukea teidän tulevien/olevien äitien juttuja! Mielestäni on nimenomaan positiivista että blogin tunnelma säilyy sekä lukijoiden että bloggaajan osalta yhtä ihanana vaikka arjessa tapahtuukin jotain niinkin mullistavaa kuin perheenlisäys. Vilpittömät onnittelut, lupaan olla tätsillä hengessä mukana vielä sillonkin kun bebe astelee ekana päivänä kouluun!

Johanna
59/78 | 

Voi ei, toivottavasti pahoinvointi menee pian ohi. Itse oksensin molemmissa raskauksissa alusta loppuun ja esikoisen kohdalla pahoinvointi oli pahimmillaan noin viikon ajan synnytyksen jälkeen, kaikki muu ruoka ja juoma ällötti paitsi maito mitä en normaalisti juo ollenkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013