Vaikka ulkona on enemmän kuin harmaan viisikymmentä sävyä, ei tarvitse vajota synkkyyteen. Yksi takuuvarma kevään merkki omalla kohdallani on pirteän huulipunan hankkiminen. Ostin ensin NYXin kirkkaanpinkin mattahuulipunan, mutta olen 90% varma, että tuo kyseinen mattapuna aiheittaa minulle allergisen reaktion (huulet alkavat heti kutista). Joten mattapuna jatkaa matkaa siskolleni, joka ei ole allerginen. 

Fanitan NYXin huulipunia niiden voimakkaan pigmentin ja hyvän pysyvyyden vuoksi, ja tähän mennessä vain tästä kyseisestä mattapunasta on aiheutunut ongelmia. Joten uskalsin ottaa riskin ja kääntyä toisen NYXin pinkin puoleen. Glitter Goals Liquid Lipstick on upean värinen ja aavistuksen kimaltava. Huulilakalle tyypillisesti se pysyy huulilla kuin tauti. 

Huulilakka levitetään huulille ja annetaan kuivua. Sitten huulet painetaan kerran yhteen, ja kimalteet tulevat esiin. Ja nyt ei puhuta mistään överidiscokimalteesta vaan kyseessä on hienovarainen helmiäismäinen hohde. 

Tämä sävy on nimeltään Reflector. Väri on kirkas, mutta aavistuksen taitettu pinkki. Todella freesi keväpuna, joka ei kuitenkaan ole räikeä kasaripinkki. 

Kommentit (6)

~Marion~
1/6 | 

Onpa kaunis väri! :) Miten tällainen huulilakka poistetaan kätsyimmin?

Tällaiset kuvat saavat minut aina haaveilemaan huulipunien ja -lakkojen käytöstä, mutta käytännössä hermoni menee siihen, että väri on kaikkialla muualla kuin huulissa. :D Ehkä minulla on ollut käytössä vääränlaiset tuotteet...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Itse poistan öljyllä nämä erittäin kestävät huulipunat, eli ihan vaan nokare kookosöljyä hierotaan huuliin ja poistetaan paperilla. Päälle vielä normaali kasvopesu. 

Ja vakuutan, että tämä kyseinen huulilakka pysyy huulilla niin hyvin, ettei taatusti tarvitse pelätä sen leviämistä jollei syö jotain todella rasvaista, joka irrottaa minkä tahansa huulipunan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
2/6 | 

Rajaatko huulet ennen huulipunan/lakan laittamista? Näyttää niin hyvälle. :D

Tii
3/6 | 

Näyttää tosi hyvältä! Onko tässä huulilakassa jokin tuoksu? Hajusteallergisena ongelmana on että yleensä kaikkiin kivoihin huulikiiltoihin, -rasvoihin ja -puniin on laitettu jotakin hajustetta. Vaikka olisi mietokin tuoksu, niin kasvojen alueelta se koko ajan haisee omaan nenään ja alkaa yskittämään ja saa silmät vuotamaan, eipä oo enää sitten kovin kaunis ja hehkeä olo. :(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Piti ihan erikseen käydä tuoksuttelemassa kun en suorilta muistanut :D purkissa tuoksuu aavistuksen jollekin vähän makeahkolle (mantelille?), mutta huulilla en kyllä huomaa mitään tuoksua. Eli voi olla, että on kuitenkin liian voimakas hajusteallergikolle, kun jokin hajuste tuotteessa selvästi on.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010