Sunnuntaina tamperelaisten on aika ottaa suuntaa YO-talolle ja Ofelia Marketiin. Ohjelmallinen myyntitapahtuma alkaa klo 12:00 ja tarkan ohjelman ja myyjät voi tarkistaa Ofelian sivuilta.

"Sunnuntaina 11.9.2011 klo 12:00-18:00 tunnelmalliseen Yo-Taloon kokoontuu taas noin kolmekymmentä tarkoin valittua myyjää, joiden pöydät uhkuvat värejä, tyyliä ja taitoa. Kaupan on vain tapahtuman teeman mukaisia tuotteita - burleski-, gootti-, lolita-, retro-, rock 'n' roll- ja vintage-tyylisiä kirpputoritavaroita, persoonallisia käsitöitä, pienten putiikkien aarteita ja suunnittelijoiden uniikkeja luomuksia."

Aikuiset 3 euroa, alle 10-vuotiaat maksutta.

ofelia1ofelia2

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

minna
1/1 | 

Viitaten tuohon uudempaan postiin piilomainonnasta, tuli mieleen tapahtumien mainostaminen. Pitäisikö tällaisenkin kohdalla mainita että oletko ihan itse tapahtuman jostain bongannut, vai onko tapahtumajärjestäjä ilmoittanut asiasta sinulle mainoksen toivossa. Siis ihan vaan tuli mieleen ja alkoi mietityttämään :) Ei oo bloggarilla helppoa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Tammikuu