SPONSOROITU

Kun kävin kesällä Olivian toimituksessa palaverissa, minulle vihjattiin salamyhkäisesti, että jossain vaiheessa on tulossa joku tosi kiva tilaajalahja, joka kuulemma on varmasti minun näköiseni. Mietin silloin mielessäni että jepjep, Minna Parikka olisi aika rokkia. Menin lievästi sanottuna sanattomaksi, kun näin tämän kyseisen tilaajalahjan pari päivää sitten:


Oh my dear todellakin! Minna Parikan suunnittelema Oh My Dear! -kukkaro on kaikkien sydänhattaraunelmieni ilmentymä. Jaa että vähän on minun juttuni vai, ei kai... Nelliinan vaatehuone kiittää ja kumartaa. Siihen on syynsä, miksi olen viihtynyt ihanan Olivian alaisuudessa jo kohta pari vuotta <3
 

Sydänkukkaro ei ole myynnissä, sen saa ainoastaan Olivian tilaajalahjana. Että jos innostaa 5 numeroa laadukasta luettavaa ja sydämellinen kukkaro, klikkaa tilausohjeet auki täältä: KLIK!

Kommentit (60)

tymyty
1/60 | 

Lehti olisi jo lähtenyt tilaukseen, mikäli mainoksessa olisi voitu kertoa kukkaron koko tai edes näyttää mittasuhteet johonkin standardiesineeseen. Koen tällaisen mainonnan hitusen harhaanjohtavana ja valitettavan yleisenä - yleensä tilaajalahja vaikuttaa houkuttelevalta mutta todellinen tuote onkin pettymys. Onko tuote laadultaan myös Minna Parikka -laatua ja mitä materiaalia se on? Näyttää kovin muoviselta :(
Kertaakaan en ole tilaajalahjoista yllättynyt positiivisesti tuotteen saatuani, yleensä vain pettynyt :( Olisko nyt erilainen kokemus tulossa? Toivoisin niin..

Rytsis
2/60 | 

Nyt ei toi iske meikäläisen tyylihermmon, mutta hieno on kuitenkin! Viimeksi tilasinkin olivian, kun oli se ivanahelsinki (?) samettilaukku. Ja se on kyllä hieno!

Tiinanen
3/60 | 

Tällaisia voisivat lähettää Olivialta vaikka sellaisille, jotka ovat uskollisesti monta vuotta tilanneet lehteä kestotilauksena, eikä vain niille jotka muutaman numeron tilaavat, jotta saavat kukkaron :/

Mari Paalosalo-Jussinmäki

Tiinanen, kiitos kun olet tilannut Oliviaa. Kehitysputkessa on vakkaritilaajia palkitseva ohjelma. Siihen asti hyviä lukuhetkiä!

riikss
4/60 | 

Mua kiinnostais myös kukkaron koko :) sormet syyhyää halusta tilata tuo ihanuus mutta järki huutaa malttamaan sillä en tee pikkuriikkisellä kukkarolla mitään. :( jos saat siis tietoosi kuinka tilava tuo kyseinen ihanuus on niin täällä ollaan tiedosta hyvin kiitollisia :)

Nnika
5/60 | 

olen lievästi sanottuna hieman katkera ja pettynyt. :( Olen ollut olivian tilaaja jo vuosia ja juuri uusi tilaukseni oi miksi minä en saa tuota ihanuutta itselleni. Nyyh :(

Laura

Mulla ihan sama juttu. Hitusen ärsyttää, mietin vielä tosi pitkään että jatkanko tilausta vai en. ÄÄääääh.

Mari Paalosalo-Jussinmäki

Hei Nnika ja Laura, olen pahoillani pettymyksestä! Tulossa on jollain aikavälillä etuja myös vanhoille tilaajille, mutta mitään täsmällistä en ikävä kyllä voi vielä luvata. Kehitysputkessa on! Siihen asti toivon, että pettymystä lievittää lukemisen arvoinen lehti.

SuskiV.
7/60 | 

Kiitos, aamun paras vinkki! Klik klik ja lähti tilaukseen! :D Oliviaa onkin muutenkin ollut jo ikävä.

sanna
8/60 | 

Oli pakko tilata. Hirveen usein en sorru noihin tilaajalahjoihin, mut toi oli niin söpö etten voinu vastustaa!

Maarette
15/60 | 

Juu, komppailen edellisiä kirjoittajia, koko ja materiaali tiedot olis kiva! Jos on nahkaa ja järkevän kokoinen, niin varmana lähtee tilaukseen :)

17/60 | 

O'ou!
Luin kommentit vasta salamannopean tilaukseni jälkeen ja nyt järjen ääni kolkuttelee. En edes tullut ajatelleeksi ettei kukkaro ehkä oikeasti ole nahkaa, tai että saattaa olla ihan miniminikokoinen... :-/

Pauliina
18/60 | 

Olen ollut Olivian kestotilaaja jo vuosia.. pitäisi varmaan perua kestotilaus ja tilata aina pienissä pätkissä lehteä, sillä kestotilaajia ei huomioida millään tavoin. :( Tulee aina paha mieli näistä tilaajalahjoista..Koska Olivia on paras naistenlehti, en tahtoisi kikkailla pikkupätkien kanssa, ettei jää yhtään lehteä väliin, tai tule vahingossa tuplanumeroa (onko sellainen edes mahdollista?), mutta jos pysyy kestotilaajana, ei ole mahdollisuutta ihaniin tilaajalahjoihin.

Mari Paalosalo-Jussinmäki

Ihana kuulla, Pauliina! Siis että tykkäät Oliviasta. Me täällä toimituksessa teemme parhaamme, että lehti olisi hintansa arvoinen ihan ilman lahjojakin.

reetta
19/60 | 

tyhmää, oon ollut tilaaja jo vuosia ja juuri uusin tilauksen, miksi siinä lahjana oli joku hiton ruma sydäntimanttikäsilaukkuripustin jolla ei tee yhtään mitään? :/ piti uusia tilaus vaan puoleksi vuodeksi kun en halunnut sellaista yök.. aikoinani olin kyllä tyytyväinen saamiini ivanahelsinki kenkälaatikkoon ja -pussiin. tuo kukkaro olisi ollut ihana!

21/60 | 

Oi mikä ihanuus! <3 "Harmi", että olen jo tilaaja, mutta sainpahan sen Ivanan ihanan sulkalaukun kun tilasin aiemmin. :)

Talvikettu
23/60 | 

Itsekin jo kuola valuen laitoin tilauksen menemään, kunnes tuli mieleen että kuinkahan pikkuruinen tämä on... Noh, ei auta itku jos on 5x5cm kokoinen ja muovinen :(

pums
24/60 | 

minäkin harkitsen tilausta, mutta olen kyllä aika näreissäni jos materiaali paljastuu muoviksi.
millä lailla muuten kukkaron hinnaksi voitaisi määritellä 95e, ellei se ole hyvää materiaalia? toki design maksaa, mutta että muovikukkarosta lähes 100e, ei kai sentään :)

Hannis

Vaikka unohdettaisiin se hinta, niin olisin aika pettynyt Parikkaan, jos muoviin suostuu nimensä antamaan :(

noog
25/60 | 

Täältäkin klikattiin lehti tilaukseen ennätysvauthia! Ja täytyy kyllä tunnustaa, että viimeksikin tilasin Olivia porkkanana Make-Up Storen huulikiilto :) Minusta on kiva saada joku ihana pikku asia, ihan kuin maksutta, mutta toisaalta piristää harmaata arkea silloin tällöin mukavalla lehdellä!

Fiipi
27/60 | 

Voisitko ilmoittaa kyseisen kukkaron strategiset mitat ja materiaalit täällä blogissakin niin saatan vain itsekin tehdä tilauksen :)

Mari Paalosalo-Jussinmäki
28/60 | 

Hei kaikki,
en tiedä kukkaron mittoja, mutta sen tiedän, että se on aika pieni: enemmän kolikkokukkaro kuin meikkipussi, ehdottomasti!
Ystävällisin terveisin,
Mari, Olivian päätoimittaja

Lotta
29/60 | 

Köh, ja sinne meni se lupaus, etten vähään aikaan tilaile mitään uusia lehtiä! :D

Kata
30/60 | 

Mä taian tilata ton ihan vaan tuon kukkaron takia, vaikka ei se viis numeroa Oliviaakaan todellakaan haittaa :D

terveisin köyhä minna parikka fani joka on pitkään halunnut jotain minna parikan laukkua ja myös kipeästi uuden lompakon tarpeessa.

fairytonia
31/60 | 

Lähti kyllä niin vikkelään tilaukseen että huhhuh. Miehellekkin näytin tuota kun tuli kotiin ja kommentti oli "on niin sua että huhhuh".

Nyt vaan toivotaan että pian tulee... Onko sulla tietoa millä aikavälillä lähettävät näitä?

Huokaus
33/60 | 

Nyt kyllä loksahti suu apposen ammolleen! Olen tätä postausta kärkkynyt elätellen toivoa siitä, että vastauksena olisi se aito nahka. Juuri kuten itsekin vastasit pohtijoille, että ihmettelisit kovasti, jos olisi muovia, minäkin tuumasin, että eihän se nyt voisi olla, kun on toteuttajana tuollainen nimi ja arvona tuollainen hinta. Opinpa taas jotain uutta :)

Soffe
34/60 | 

Oho! :D Koko yllätti positiivisesti! Mutta sitten taas tuo materiaali negatiivisesti... :D

35/60 | 

Eipä tarvinnut miettiä lehden tilaamista kahta kertaa x)

p.s Meikäläisen blogissa olis arvonta, käy(kää)hän osallistumassa!

Pettynyt

Pettymys!
...Minna Parikka ja krääsää. En olisi uskonut.
Miksi hienostellaan sanoilla (=yriteotään huijjalta/kaunistella): "Synteettinen materiaali = Ei ole luonnonmateriaali, vaan esim. nahkajäljitelmä")

XX

Pitkään mietin tätä infoa odotellessa, mutta tilaamatta jäi, ihan vaan siksi ettei mun keinonahkalompakon tarvii olla Minna Parikkaa... Tilaajalahjojen laatu ei tunnetusti ole päätähuimaava oikein missään, mutta en olis kyllä arvannut Parikan antavan nimeään muoviin.

pums
37/60 | 

juu, tilaamatta jäi. ei siksi että tilaisin lehtiä pelkästään lahjojen takia, vaan koska tämä oli täyttä kusetusta. 95e arvo muovisesta kukkarosta, ei. olkoonkin ihanaa minna parikkaa!

Leenamari
38/60 | 

Ensin olin innoissani ja sitten mietin että onko nahkaa? No eipä ollut, en halua muovikukkaroa, olkoonkin Parikkaa.

SINI
39/60 | 

Miten Minna Parikka on antanut nimensä ja brändinsä muovikukkarolle?! Ja arvo 95e... Tosi kaunis design, mutta muovia, mikä pettymys! Yksikin naarmu, niin tuo kukkaro ei ole enää kaunis.

Nanu
40/60 | 

Tilasin lehden heti kun näin tämän postauksen :-) Lehdet tulevat ja lasku on maksettu, mutta onko mitään tietoa koska kukkaro tulee? Himoitsen sitä jo!

Tiituli
41/60 | 

Kukkarot pitäis tulla jokaiselle 2 viikon sisällä minulle tuli tieto sähköpostiin viime viikolla, kun kysyin missä viipyy,ei auta kun odotella täälläkin kukkaroa

lellu
42/60 | 

En minäkään ole vielä kukkaroa saanut tuli kyllä olivia lehden asiakaspalevelulta kirje kotiin et uusi erä kukkaroita on tilattu ja saapuu helmikuun viimeisellä viikolla tai maaliskuun alussa asiakkaille,sähköpostiin sain vastauksen et kukkarot pitäis olla varastossa viikolla 7 ja asiakkailla viikon 9-10 aikana .odotan kyllä vaikka tuntuu tosi kauan kestävän

lellu

Eipä ole tullut kukkaroa tällä viikollakaan toivottavasti tulee ens viikolla viimeistään.,Kauan ainakin kestää

Hattis
43/60 | 

Hei! Ylisöpö kukkaro, muttamutta... milloin se oikein saapuu? Onko kukaan nähnyt sitä "livenä"? Kampanja on jo neljättä kuukautta käynnissä, joten alkaa jo ihmetyttää.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

joku tilaaja juuri kertoi että osa sai jo kukkaronsa, mutta ne loppuivat kesken ja uusi erä tulisi tämän kuun puolella milloin loput saavat omansa. Mutta tämä tosiaan vaan bongattu lukijakommentista. Muistuttaisin myös että minä en ole Bonnierilla töissä eli en tiedä näistä tilaajapuolen asioista mitään, eli kannattaa ottaa yhteytta aina suoraan asiakaspalveluun.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

44/60 | 

Kukkaro on paljon hienomman näköinen mainoskuvissa kuin livenä.
Ainakin minulle viimein saapunut kukkaro on väreiltään erilainen. :(
No onpahan 6kk vauvallani nyt sitten eka Minna Parikka ja hänelle tuntuu kelpaavan , vaikkakin on muovinen ja halvan näköinen.
Naurettavaa kyllä, että pelkkä suunnittelu on hinnoiteltu niin kovaksi, että arvo on muka 95 euroa, tuo muovi materiaali tuskin montaa senttiä on maksanut, samoin kuin valmistus jossain aasiassa....
Olen kyllä todella pettynyt, ei voi muuta sanoa.

Tilasin Olivia lehden juuri "tilavan, nahkaisen ja arvoltaan 95€ olevan" kukkaron vuoksi.
Eilen avasin paketin ja voi pettymys.
Itse en olisi muovisesta, lasten leikkeihin sopivasta pienestä kukkarosta maksanut viitttä euroa enempää.
Ja vaikka voikin olla lapsellista, peruin lehden tilauksen saman tien ihan sen vuoksi, että tunsin tulleeni petetyksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu