Kuten on varmaan käynyt selväksi, olen shoppaillut tänä keväänä ainoastaan tapettiliisteriä ja listoja metritavarana. Vaikka kauppojen kepeät kesämekot tottavie houkuttelevat, olen pitänyt käpälät irti ja mielen tiukkana. Nyt kuitenkin ainoat mamasukkikseni kokivat kohtalonsa ja oli pakko piipahtaa ideaparkin H&M:llä hakemassa uusi pari. Joskohan tällä tuplapaketilla selviäisi sitten loppuun asti. Siinähän sitten saattoi käydä niin, että matkalla sukkishyllylle keskikäytävällä roikkui rekissä tummapohjainen kukkamekko joka näytti tutulta. Se oli täsmälleen sama mekko (mutta kukkakuosilla) kuin millä reissasin koko viime kesän jenkkireissun! Kyseinen mekko osoittautui reissussa kultaakin kalliimmaksi mm. siksi että se ei rypisty sitten millään. Lisäksi skater dress on mallina sellainen että viihdyn siinä ehkäpä kaikkein parhaiten kaikista mahdollisista mekkomalleista.

Että kävi sitten pikku mekkohupsis. No, ehkä näin kerran puoleen vuoteen voi ostaa itselleen mekon, eikä aina vaan maalarinpesua, vasaraa ja nauloja koko rahalla.
Minna Parikan tupsuballerinat alkavat olla suhteellisen dead parin vuoden aktiivikäytön jäljiltä, mutta käytän näitä tasan niin kauan että kenkien rääppeet jäävät perääni tielle ja kävelen lopulta sukkasilleen. Ja silloinkin liimaan vielä tuon tupsun sukkiini.

Kommentit (7)

1/7 | 

Toi mekko taitaa olla jotenkin vastustamatonta materiaalia, sillä ostin samaisen mekon itselleni viime lauantaina, vaikken todellakaan mitään kukkamekkoa ollut menossa hakemaan. :D

2/7 | 

Eih imetyshormonipäissäni pääsi itku ihan siitä miten iloinen olen teidän puolesta. Uusi (vanha) talo, remppa, vauva (muista tehdä asioita yksin nyt kun vielä voit! Käy rauhassa kiireettä kaupoissa, leffassa ja syömässä!) ja vielä noin sievä mekko ja kengät!
Niin joo, ne hormonimyrskyt ei muuten sitten lopu synnytykseen.

Marie
4/7 | 

Lueskelin tätä blogia taas vaihteeksi ja en voi muuta todeta, kun että sitten joskus kun odotan vauvaa, haluan olla yhtä tyylikäs odottaja kuin sinä! Poikaystävä vähän säikähti kun mainitsin asiasta, tyylikäs saan kuulemma olla rauhassa - ilman vauvamasua tosin vielä;)

5/7 | 

Oli taas kerran pakko tulla toteamaan, miten mahtava kirjoittaja oot. Kukaan muu ei osaisi sanoa tuota kenkäasiaa noin hauskasti kuin sä tuossa viimeisessä kappaleessa! :D Nauroin ääneen! :D

6/7 | 

Todellakin ymmärrän tuon ballerina-asian. Nuo on söpöimmät koskaan näkemäni baltsut. Ihastelen niitä joka kerta, kun ne sun blogissa vilahtaa.

Chenille
7/7 | 

Harmitti vain ihan hieman kun se musta versio tuosta mekosta sisältää nyt mesh kohtia ja halusin tismalleen saman kuin se vanha koska aikanaan se oma kokoni oli loppu niistä mustista...=(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012