Tiedoksi armaalle miehelleni, me niin tullaan tänne syömälomal... romanttiselle lomalle ihastelemaan kaupunkia ja ruok... arkkitehtuuria. Ihan oikeasti tyypit, nämä tapakset vievät vielä hengen minulta, en voi olla mutustamatta ähkyä joka aterialla! Takana on vasta ensimmäinen puolikas päivä ja Annastiina sai melkein pyöritellä minut illalliselta hotellille. Siis miten niin ruoka on hyvää ja sitä on paljon..

Mutta ollaan me muutakin ehditty, tässä pikku satsi ensimmäisen päivän fiilistelykuvia. Bongaa Gaudin upean tärähtäneet rakennukset kuvista.


Tänään lähden tutustumaan Torresin viinitilalle, ja mikä parasta, nyt on sadonkorjuuaika! Palataan linjoille kun palaan viinipuskista :)

Kommentit (23)

1/23 | 

Kävin Barcelonassa viime syksynä ja kyseinen kaupunki vei sydämeni kerta heitolla! Viikon aikana ei tosin ehtinyt kuin kokea kaupungista pintaraapaisun ja sinne onkin ehdottomasti suunnattava joskus takaisin! Ihanaa loman jatkoa! <3

6/23 | 

Oi ihana Barcelona! Mielessä siintää kolmas reissu Barcelonaan yhdistettynä Riojan viinialueeseen! Jahka muksut saa jätettyä hoitoon. Nauttikaa! Kiinnostaa kuulla, millainen Torresin tilan vierailusi oli...

nnea
7/23 | 

EIKÄ MITÄ IHANIA PÖLLÖKORUJA!!!!! NIIN SULOSIA! hehe pöllöfani ilmoittautuu. Voih voisin lähteä tältä istumalta samantien Barcelonaan haalimaan noita söpötyksiä...

8/23 | 

Näyttääpäs kerrassaan hurmaavalta kaupungilta :) Ihana matka asu :) Nauti lomastasi täysin siemauksin :) Olisi kiva käydä joskus itsekin kyseisessä kaupungissa !

9/23 | 

Ei muutakun La Boqueriaan hankkimaan ruokatuliaisia kotiinkin :)

ps. Olen kateellinen, vaikka juuri kävinkin Barcelonassa :P Voisin vaikka muuttaa sinne!

Anne
11/23 | 

Ihanaa, ihanaa! Barca on kyllä yksi minun lempikaupungeistani. Ja Torresin viinitilaankin tutustuttu, tykkäät varmasti. Kaupunki ja sen lähialue on täydellistä kaupunki/rantalomalle, muistakaa siis myös biitsit!

Heidi
12/23 | 

Voi miten ihanalta näyttää sää siellä. Ite olin Barcelonassa maaliskuussa pari vuotta sitten ja meidän saapumispäivälle sattui tietenkin historian suurin lumimyräkkä, paikalliset koulutkin oli suljettuna :)

17/23 | 

Nuo ruokakuvat ovat täyttä kidutusta. Terv. ravitsemustieteen opiskelija, joka joutuu pitämään ruokapäiväkirjaa kurssille.

IrmaG
18/23 | 

Barcelona, sinne minäkin haluaisin vielä ehtiä! Gaudi on ehdoton kunkku mitä arkkitehtuuriin tulee, onneksi hänen töitään löytyy myös Mallorcan Palmasta, jossa tuli tänä ja viime kesänä reissattua. Miksei Suomessa harjoiteta tuollaista estetiikkaa?

Jos hyvä ruoka, viini ja kaunis arkkitehtuuri kiinnostavat, en voi kuin suositella toista kotikaupunkiani San Franciscoa. Täällä löytyy mahtavaa ruokaa suunnilleen joka maankolkasta, viini on jotain tajunnanräjäyttävää (oma viininkulutus lie tuplaantunut tänne muutettuani), ja yhävielä, kahden vuoden asumisen jälkeen, kävelen päin pylväitä kun katselen kaupungin arkkitehtuuria. Viimeksi oli pylväs noin sentin päässä eilen illalla (viinillä ei ollut vielä siinä vaiheessa osuutta).
Eikä kaupungin secondhand-tarjontakaan varsinaisesti luotaan työnnä! Itse en enää edes uskalla mennä tiettyihin liikkeisiin, jos lompakko on mukana ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019