Anteeksi, mutta mitäköhän sieniä Gaudi on vetänyt suunnitellessaan rakennuksia Barcelonaan :D Ne ovat ihan kuin suoraan Disneyn saduista! Palataan kuvien kanssa myöhemmin, nyt voin vaan fiilistellä teille tätä ihanaa 30 asteen hellettä, ystävällisiä ihmisiä ja maailman parasta ruokaa. Luulin, että italialainen keittiö on elämäni rakkaus, mutta olin väärässä. Espanjalainen on. Tämä on ensimmäinen kertani manner-Espanjassa ja voin jo puolikkaan päivän perusteella luritella rakkauslauluja näille tapasherkuille.


Odotan tässä jo kieli pitkällä illallista mmm... Onneksi matkaseurani Annastiina tuntee viinit, voin vain nauttia naisen täydellisistä valinnoista. Cava tottavie on hyvää täällä.

Puran teille kuvia illallisen jälkeen, näkyy :)

Kommentit (17)

fsda
1/17 | 

itse ihastuin Barcelonaan juuri noiden Gaudin suunnittelemien juttujen vuoksi :) Sacrada Familja (vai miten lie kirjoitetään ..) kiipeävät etanat olivat koko reissun huippukohta :D

M
3/17 | 

Oi joi, Barcelona! Mieleeni tuli noista tapaksista eräs tapaslounas juurikin Barcelonassa: Annoksia vaan tuli ja tuli, yritettiin vähän kysellä, mitä ne mahtaisivat olla. Tarjoilijan vastaaukset osuivat käsittääksemme melko oikeaan lukuunottamatta yhtä annosta. Mitä tämä on? It's... Maybe the fish. Okei? No, ei ollut kalaa nähnytkään, mutta nykyään kaikki määrittelemätön ruoka on meidän puheessa maybe the fish :D

Ihanaa lomaa, ota paljon kuvia!

saana
4/17 | 

gaudin talot ovat parasta barcelonaa! mun suosikki on sagrada familian lisäksi se luutalo. :D

6/17 | 

Kateus on pahasta, mut ei tässä voi olla muuta kuin kateellinen sulle... Toi yks kuva riitti, samoin maininnat ruuasta ja cavasta. Tahtoohaluaa takaisin Barcelonaan..!

Vendaval
7/17 | 

Kiva kun viihdyt Barcelonassa :) Eipä mikään ihme, itsekin täällä ollaan jo viidettä vuotta! Pakko nyt sitten kommentoida ja vähän vinkata, kun tuosta cavasta tunnut pitävän. Eli jos vaan aikaa riittáä, niin kannattaa käydä esimerkiksi Freixenetin viini- ja cavatilalla visiitillä. Nyt on juuri sesonkiaika. Junalla pääsee paikalle näppärästi ja tila on ihan aseman vieressä. Mukavaa lomaa!

8/17 | 

Voi Barcelona on kyllä ihana! Siellä on kaikkea, rantsu, kaupunki, kauppoja, kulttuuria ja ihan mitä vaan. Ja niin, Gaudi. Mäkin rakastuin niihin taloihin ja niiden psykedeelisyyteen, etenkin Sagrada Familia on huikea. Saatoin innostua vähän kuvailemaan sitä ja silloinen poikaystävä meinasi saada hepulin kun loppua ei tullut millään :P

nappi
9/17 | 

Pakko kysyy lähtikö flunssa Barcelonassa? Itsekin menin Barcelonaan flunssaisena ja ehdin olla maassa kaksi tuntia niin tauti oli tipotiessään. Välimeren ilmasto <3

naela
10/17 | 

Tibidabolta on mahtava näköala yli koko Barcelonan. Tämähän on juuri se vuori josta Frendien Joey kertoi hurmaustarinaansa: "Kun olin patikoimassa Tibidabo-vuorella..." :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018