Kaupallinen yhteistyö: Asukuvissa näkyvät Myssyfarmin tuotteet saatu blogin kautta / postaus sisältää alekoodin.

Kun vuosia sitten tutustuin Myssyfarmin taustaporukkaan, uskoin pöytyäläisten liikeideaan heti. Olin aivan varma, että paikallisia senioreita työllistävä ja eettisesti kestävä Myssy tulee vielä menestymään. On ollut hienoa seurata yrityksen matkaa kotimaan markkinoilta ulkomaille, ja käydä Myssyfarmilla kylässäkin. Pääsin samaisella reissulla rapsuttelemaan myssylampaita <3 sangen symppiksiä kavereita. 

Tällä hetkellä Myssyfarmi on kovassa nosteessa kotimaan lisäksi myös ulkomailla, erityisesti Aasiassa. Jopa siinä määrin, että juuri tällä hetkellä muutama myssymummokin reissaa laskevan auringon maahan. 

Myssyfarmin slogan, It's not cool, it's warm, sisältää kaksoismerkityksen. Kotimaisen villan lämmittävä ominaisuus on ilmeinen. Epäcooliksi julistautuminen taas on kannanotto. Myssy ei voi mennä pois muodista, koska se ei koskaan ole ollut muodissa. 

Pöytyäläisen hiihtäjän, Johanna Matintalon, Myssyfarmille kuvatut mainoskuvat ovat myös ihan oma tarinansa. Urheilijan hauskat fotot päätyivät myssyineen päivineen ulkomaisiin muotilehtiin asti. Hesarikin tarttui aiheeseen. 

Minun Myssyni on nimeltään Pupu, ja tuubi on samaan sävyyn. Kun lämpö ja söpöys laitetaan samaan pakettiin, se toimii aina. Vilukissana aloin käyttää villoja välittömästi ensimmäisen pakkasten jälkeen. 

Tämä on yksi tämän kauden lempiasuistani. Jostain syystä valkoisen ja luonnonvalkoisen yhdistelmä miellyttää. Vähän vielä kuvioitua käsinettä (matkatuliainen) kokovalkoisen sekaan, ja se on siinä. 

Perinteiseen tapaan laitetaan Myssyfarmin alekoodia tulille näin joulukuun kunniaksi. On tainnut muodostua jo vuosittaiseksi perinteeksi täällä blogissa. Myssyfarmin verkkokaupassa koodilla NELLIINA20 saa -20% hinnasta pois 9.12. asti. 

Tällä kertaa alekoodia voi hyödyntää myös livenä Tampereen Designtori Joulun aikana Myssyfarmin standilla. Mainitse ostoksia tehdessä Nelliina, ja saat saman alennuksen -20%. Livenä hypistely on kivaa, ja lauantaista sunnuntaihin 8.-9.12. Tullikamarilla se on mahdollista. 

Mukavaa alkanutta joulukuuta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat