"Hei apina, hyppää bussiin, nyt mennään puistoilemaan!" "Jaa heti? Oota 30min!". Minun ja siskoni keskustelu eilen iltapäivällä. Ja sitten se olikin nokka kohti Näsinpuistoa viltti kainalossa. Eihän näitä päiviä vain voi viettää sisällä, on paljon kivempaa palelluttaa takamus ulkona.


nelliinan vaatehuone

nelliinan vaatehuone


z5

z5


z3

z3


z1

z1

Se oli varmaan tässä vaiheessa, kun päätettiin lähteä illalla Tuksun keikalle. Että niin.


z6

z6


z4

z4


z2

z2

Itse tehty Mariannekarkkimekko pääsi ulos ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Voi kun löytäisin tuota Tampellan vanhaa kangasta lisää! Raikas punaraitakuosi on yksinkertaisesti aivan ihana. Ei tee yhtään mieli ostaa uusia kankaita kaupasta, nuo vanhat verhot sun muut ovat paljon enemmän minua.

Kommentit (20)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/20 | 

gloria: sydänlasit ovat Lontoon Portobellolta ostettu ööh.. kolme vuotta sitten? Mutta kandee mennä selailemaan eBayta, sieltä luulisi löytyvän sydänlaseja :)

flamie: se on joku sellainen missä on color booster mukana, siis sellainen pikkuinen punavärin tehostaja tuubi joka sotketaan väriin mukaan, mikähän vitsi sen sarjan nimi nyt on...Feria? Mutta systeri on punapää luonnostaankin, eli sekin vaikuttaa lopputulokseen :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/20 | 

Kyllä sitä kerran keväässä täytyy räväyttää ;) Mistä vetoa, että sulla oli keikkayleisön tyylikkäin mekko?

6/20 | 

Ihana mekko, minä en ole ihan puistoon asti uskaltautunut....varovasti hiipinyt parvekkeelle lämmittelemään vasta

Mariakas
7/20 | 

Heippa nättimys!

Tuksusta tuli mieleen hiukset, ja nyt olisikin paniikkiapu tarpeen. Revin kuuden vuoden jälkeen rastani auki, ja tukkahan on suunnilleen Tuksu-tasoa miinustettuna tuuheus. Selailin kaikki pidennysvinkkisi läpi, mutta olisin kysellyt jos sinulla olisi antaa jotain tämän hetken neuvoja.

Kampaamoiden hintoja katsellessa tekisi mieli ajaa kaikki pois, mutta itsekään en ala värkkäämään, ja vaikka ystäväni ihania ovatkin, haluan pitää heidät kaukana kolveista ja päänahastani. Eli kysymys kuuluukin, tiedätkö mitään reittiä mistä saisi Simply Naturalin (sinetti)tukkaa tilattua ilman kampaaja -statusta? Tulisi ilmeisesti halvemmaksi mennä tukan kanssa kampaamoon, kuin ostaa sieltä.

Kaikki muutkin neuvot otetaan ilolla vastaan, sillä alkaa pikkuhiljaa olemaan liian kuuma ikuiseen pipoiluun.

janey_day
11/20 | 

Hiukset on värjätty ferian color booster värillä pure spice power :P

Mullakin on siskoseni kasalti "hyviä" kuvia xD

T:Pikkusisko..

viliina
13/20 | 

Pitää kyllä ihailla tuon rakkaan pikkusiskosi hiuksistoa. Rakkautta on tuo punapää. Pitää myöntää, että itse käytin kyseistä väriä vuosia, kunnes huomasin, että se kestovärjäily kyllä söi oman tukkani kuntoa ihan tajuttomasti ja pituutta lähti lopulta n. 30 senttiä. Eli kaikki, jotka oikeasti haluavat pysyvän punaisen värin omalla tummuusasteella, niin suosittelen kokeilemaan elumenin punavärejä. Itse en omaan reuhkaani muuta väriä suostu enää edes laittamaan (tai laitattamaan).

Lisänä sanottakoon, että mainostaminen ei ikävä kyllä ole edes sponsoroitua vaan omilla rahoilla värit ostan ja laitan päähäni. Tämä hehkutus on ihan sisäsyntyistä.Nelliina voi oman harkintansa mukaan julkaista, jos ei laske liiaksi markkinoinniksi. :D

lukija
15/20 | 

Oi ihana mekko ja ihania kuvia ja siskoskin on tosi nätti :) hienot vaatteet molemmilla.

hihhuli
18/20 | 

siskollas on mahtava tukka! olispa ittelläki noin punanen :)

sunkaan kuontalossa ei kyllä valittamista ole!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012