Tampereen mekkojumalatar Olivia Rouge täyttää tänään 3 vuotta! Ja sitä juhlistetaan alekoodilla, olkaatte hyvät :) Ohjeena sen verran, että valitkaa alennuskoodia käytettäessä maksutavaksi LASKU. Näin loppusumma tulee oikein.


Kommentit (14)

satu
3/14 | 

Heips! Ei aiheeseen liity, mutta osaatko suositella Tampereelta hyvää (ja edullista) kampaamoa?Pitäisi saada uusi malli päähän.

Elli
4/14 | 

Ihan samaa katsoin minakin kuin mannis. Nayttaa kylla silta niinkuin olisit raskaana. Lieko sitten nuo valot vain tekevat massun pulleaksi vai...?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/14 | 

satu: en pahemmin kampaajalla käy, mutta pari kertaa turvautunut Luxiin ja saanut kyllä tosi hyvää palvelua ja hinnatkin erittäin jees :)

http://www.luxroom.fi/

elli: huono asento + pullero maha? Raskausutelut ovat vähän turhan henkilökohtaisia eikös vaan, joten lopetetaan tähän :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hanna
6/14 | 

"Raskausutelut ovat vähän turhan henkilökohtaisia eikös vaan, joten lopetetaan tähän :)" Tästä olisin voinut päätellä että oot raskaana jotenka jos olet niin paljon onnea!! :)

Itseltäni yks päivä yks nainen kyseli että ootanko pientä (vatsa siis pömpötti muuten vaan). Kurja sinänsä että mulla on ollu syömishäiriön tyylistä joskus ja sitten tulee tollasia kommentteja. Mutta toivon että ne asiat olis nyt takanapäin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/14 | 

hanna, ei kannata päätellä, en ole. Olen vain sitä mieltä, että toiselta tuolaisen kysymyksen kysyminen on aika ajattelematonta, kuten nyt sunkin tapauksessa jos taustalla syömishäiriö. Minua naurattaa oma pömppis tuossa kuvassa, se on hassu, mut mitäs jos vaikka olisinkin saanut juuri keskenmenon tai vaikkapa kohtu poistettu tms. herkkää? (ja en ole kumpaakaan, tehdään sekin nyt selväksi) eli ylipäänsä pidän erittäin sopimattomana laukoa raskausjuttuja yhden kuvan perusteella. Tai ollenkaan, jos nyt totta puhutaan. Kyllä varmasti kerron sitten täälläkin jos jotain kerrottavaa olisi, viimeistään kun lähden synnyttämään :P

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

piu
8/14 | 

Jotenkin huvittaa että eilisessä postauksessa puhuttiin juhlien jälkeisestä päänsärystä ja arvioitiin alkoholijuomia (plus kuva jossa kädessä taisi olla kaljatölkki tms), niin siitä huolimatta seuraavana päivänä epäillään että jaahas raskaana taidat olla :D

Olivia Rouge
10/14 | 

Mä oon ilmeisesti TAAS valinnu susta sit muka huonon kuvan mainostaan :D itelleni ei tullu mieleenikään että näyttäisit tuossa jotenkin siltä että oisit raskaana... whaat.

Talvikki
11/14 | 

Moikka, Olivia Rougen sivuilta löytyi yksi tosi kiva hame ja nyt kamppailen itseni kanssa ostaakko se vai eikö. Sovittamaan kun ei pääse ja jos hame ei vaikka istukaan, vaikka sivuilta löytyykin hyvät mitat. Osaatko siis kertoa onko tuotteilla palautusoikeus synttäri alennuksesta huolimatta? Kiitos jo etukäteen. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
12/14 | 

olivia, hahah koskaan ei ole hyvä :DDD no ei vaan, vähän naisellisia muotoja saa näkyäkin, en minä ole mikään heinänkorsimainen malli mistään kuvakulmasta :)

talvikki, kannattaa laittaa suoraan viestiä Monalle, sieltä sivujen yhteystiedoista löytyy :) mutta noin muuten jos kyseessä on kellohame, niin vain se vyötärönympärys merkkaa eli aika helppo mitata oikea koko :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tintti
13/14 | 

Nuo raskausutelut..Vatsani kun tuppaa turpoamaan joka toisesta ruokalajista, kun vain 158 cm ja aina ollut pienikokoinen, utelut sattuu.Varsinkin tuossa alle 26v. kun olin vielä semmoiset 41-45 kg, ja sattui vaan laittamaan jonkun mekon jonka malli korosti hölmösti vatsanseutua.Utelut BAARISSA varsinkin pistää raivon pintaan.Nyt kun on lähemmäs 60 kg, ja kohta 30, hartiaa ja muitakin muotoja on tullut, vatsa näyttää luonnollisemmalta mutta en silti tahtoisi moisia uteluita kuulla.

Hanna
14/14 | 

Joo tosiaan oli ajattelematonta munkin kysyä mutta jotenkin ku sitä oli joku toinen tossa kysyny ja sitten sain vielä kommentistasi sen kuvan että joo niin.. Mutta toivottavasti en loukannut, ei ollu tarkotus loukata :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011