Olivia Rougen hottismekoista ja -hameista perinteistä joulukamppista, olkaatte hyvät. Nettikaupan valikoimaan voi tutustua täällä KLIK!

f5

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Olivia Rouge
2/12 | 

En usko, että Sakarin omistaja kauheasti ilahtuis jos ilmoittaisin, että Sakari on nyt myyty 20% alennuksella nettikaupassani! Eli sori köriläs ei oo kaupan :D

Minttu

Samaa kyselen minäkin, olis tilaus jo matkalla jos olisin löytänyt paikan tuolle koodille :D

Olivia Rouge

Ihmiset! Laittakaa tosiaan joko niin, että lisätietokenttään sana nelliina ja valitsette maksutavaksi laskun TAI rekisteröitykää asiakkaaksi, niin alennuskoodikenttä tulee käyttöönne (ja tilaaminen jatkossa on paljon helpompaa ;) ) ja se sijaitsee siis lisätietoja kentän jälkeisellä sivulla.

Mitä suurimmat pahoitteluni informaation puutteesta!! Itse kun en omassa nettikaupassani kauheasti käy ostoksilla, niin sain tietää tuon alennuskoodikenttäongelman (!!! mikä sana!) vasta nyt!

Anonyymi
6/12 | 

Liian ihania nuo mekot! :) Kysäsin sulta jo aiemmin, mutta en muista enää missä postauksessa... Olisiko mahdollista saada Tornion häissä olleesta mekosta uudestaan kuvat kun eivät vanhassa postauksessa toimi? :)

Paula
7/12 | 

Olin jo aivan innoissani tilaamassa ihanaa kellomekkoa itselleni kunnes viime hetkellä tajusin ottaa itsestäni mitat. Ja niinhän siinä taas kerran kävi etteivät mitat minulle sovi. Tosi harmi, varma tilaus meni mönkään :-(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011