Muotikirppiksen jälkeinen olo:


Kiitos kaikille kävijöille, ihan huikea suksee koko tapahtuma! Olin lievästi sanoen silmät pyöreänä kun kuulin että jono oli ulottunut juuri ennen aloitusta pakkahuoneen kohdalta Hesen kohdille asti, huhuh! Viimeiseksi ennen kuin lähdin, olin kuulevinani että vajaa 2000 kävijää ollut tänään liikenteessä, super!

Päivän tunnelmat löytyvät Instagramin (@nelliinan) puolelta, mihin spämmään tällä hetkellä ihan tuskassa kuvia että sivuni ei näytä niin onnettoman tyhjältä :,D Anteeksi siitä, lupaan että tämä ei jatku näin hektisenä kunhan pääsen alun yli.

Ps. en ostanut itse MITÄÄN! Woohoo! Tämä tosin ei johdu siitä etteikö siellä olisi ollut vaikka mitä ihanaa, mutta sain hillittyä itseni enkä lähtenyt kiertämään. Hoin itselleni mantraa tänne tultiin myymään, ei ostamaan. Onneksi vieruskaverini Noora ja Ida ovat minua puolet pienempiä, ei voinut nyppiä edes viereisistä pöydistä mitään :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

YhetKorkkaritLöysin
1/8 | 

Muotikirppis oli kyllä huikee tapahtuma. Yllätti tosin se väenpaljous, mutta onneks olin paikalla jo kymmenen jälkeen niin sain sen goodie baginkin:D Saitko myytyä kaikki mitä olit myymässä?

2/8 | 

HUH, meitsillä on niin sama fiilis! Oon ihan poikki, mutta onnellinen :-) Ihanaa kun olit mukana ja oli kiva vaihtaa kuulumisiakin pikkuisen tapahtuman jälkeen.

Oobeli
3/8 | 

Meikäläinen saapui paikalle optimistisesti vasta puoli kaksitoista kun ajattelin, että eihän siellä nyt niin paljoa porukkaa voi olla.. joo, jonon jatkoksi vaan siihen Itsenäisyydenkadun jalkakäytävälle :D Sisälle pääsi kuitenkin jo kiitettävän nopeasti kymmenen minuutin jonottelun jälkeen, ja mikäs siinä auringonpaisteessa oli jonottaessa. Jotain sieltä tarttui mukaankin vaikka ryysis oli melkoinen, sinunkin pöytääsi kävin tutkailemassa ja ihailemassa ja meinasin yhden röyhelöihanuuden sieltä mukanani viedä, mutta joku toinen oli nopeampi :)

Maira
4/8 | 

Saavuin itse jonottamaan jo varttia yli kymmenen, puolivahingossa niin aikaisin, mutta hyvä että olin ajoissa! Se jono alkoi kasvaa ihan kiitettävällä vauhdilla puoli yhdentoista maissa :D Onnistuinpa kuitenkin nappaamaan itselleni goodiebagin, jonka takia niin ajoissa jonossa olinkin :D Toivoisin kovasti vielä laajempaa postausta tapahtuman tunnelmista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011