Boyfriend-malliset farkut ovat jokaisen mukavuudenhaluisen unelmat, ei tosiaan tarvitse ahdistua verkkareita enempää jos yllä on seuraavat pöksyt:Pitäisi varmaan muotiblogihengessä kirjoittaa tähän että remmi on oikein harkittu, ja muotitietoisen rento valinta vyön sijaan :D Totuuden nimissä en lähtökiireessä löytänyt yhtäkään tavallista vyötä, joten köytin housut ylle ruskealla nahkaremmillä. Toimi yllättävän hyvin noinkin. Myös punainen kynsilakkaus oli kiva piristys pitkästä aikaa.
Minna Parikan Raquelit punaisina ovat sen luokan kenkäklassikko (ainakin minulle), että niitä käyttäessä tulee aina hyvälle tuulelle. Hauska muuten miten noiden farkkujen lookki muuttui täydellisesti korkkareiden kanssa, kun aiemmin samana päivänä käytin niitä släbäreiden kanssa. Korot skarppaavat rennotkin vaatteet.

Kommentit (14)

myohmy
1/14 | 

Samaa mieltä, mun mielestä noiden farkkujen kanssa sopii jotku rennot matalat kengät.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/14 | 

Olen ollut pitsihullu lapsesta asti, että mitä se kertoo minusta haha :D

Tuo taloblogi divaanin puolella on aika retro kai? Mutta tosiaan älyttömän kurjaa että kaksi laatulehteä lopetetaan. Blogeille ei käy mitenkään, päinvastoin verkkopuoleen panostetaan jatkossa enemmän. Tähän suuntaan se nykyaika kai menee että printtimedia vähenee, ikävä kyllä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nainen

No hitsit, jos sulla olis ollut matalat kengät, niin olisin miettinyt, että kenen asusta täällä kirjoittelet. Hyvä, kun nyt tunnisti! Överit! <3

9/14 | 

Ihana toppi ja muutenkin koko asu! Boyfriendeistä en ole itse oikein osannut innostua kun on muutenkin tarpeeksi tavaraa tuolla reisiosastolla. :P

myohmy
11/14 | 

Muistan äitini kommentin, että tietyssä vaiheessa sitä alkaa kaivata pitsiä muuallekin kuin alusvaatteisiin. Tämä siis kun ihmettelin hänen innostustaan pitseihin. :D Asiasta kukkaruukkuun, luin jostain sellaisesta kuin retroblogi ja ajattelin, että jos haluat jossain vaiheessa vaihtaa/laajentaa rättiblogin muotista niin tuo kuulostaisi sinulle sopivalta? Kesällä muuten oli uutinen, että sekä Olivia että Divaani lopetetaan. Miten sinun blogeille käy? Sori jos ikävä aihe ja kysymys, mutta olen kuitenkin monia vuosia satunnaisesti lukenut blogiasi ja joissain vaiheessa se oli yksi suosikeistani.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011