Sisustuksen suhteen olen varsinainen jämähtäjä, valitsen huonekalut rakkaudella ja pidän rakkaistani kiinni niin kauan kuin mahdollista. Yritän tässä miettiä, että onko meillä sänkyä lukuunottamatta yhtäkään uutena ostettua huonekalua koko talossa... kaikki on vintagea tai saatu ystäviltä tai ne ovat kulkeutuneet meille muuten vaan toisen käden kautta. Minusta on ihanaa, että huonekaluilla on historiaa ja tarina. Lisäksi tuunailen mielelläni vanhoja huonekaluja, joten tarvetta uudelle harvemmin tulee. 

Tämä pieni keltainen sohva on ollut meillä vuosia ilman omaa paikkaa, mutta ei ole tullut kysymykseenkään että olisin luopunut siitä. Nyt kun meille vapautui tilaa olohuoneeseen toisen ruokapöydän lähtiessä varastoon, totesin että sohvalla on viimein kysyntää. Annin leikkinurkkaus sai kaunistuksekseen pienen sohvakaunokaisen ja tyttö itse ihastui siihen ikihyviksi. Kokoluokaltaan se on muutenkin lapselle sopivampi kuin aikuiselle, ainakaan tällaiselle lipputangolle kuin minä :D

Kun Annin huone jossain vaiheessa valmistuu yläkertaan, pieni sohva taitaa lähteä tytön mukaan. Samaten tuo ystäväni tekemä vaaleanpunainen matto ja lelusäilönä toimiva vanha kehto, Anni on ominut molemmat. Näppärää kun on huonekalut jo valmiina, enää tapetit puuttuu. Meidän jyrkät ja korkeat kierreportaat ovat vielä vähän liikaa 2-vuotiaalle, että uskaltaisin antaa hänen ravata portaissa yksin, joten huoneprojektilla ei ole kiire.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat